Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nunča
29.2.12 20:46

Já se taky nedočkám.Můžu se Vám holky zeptat.Malá má 21 měsíců a 89cm,myslíte,že mám kupovad ten orig.fusak do Nuny,chtěla bych ho stejně používat pro malou jen jako nánožník.Co myslíte bude nám?

• Citovat
  • Upravit
114
29.2.12 20:58

Libza krásný fotky :palec: moc to malé sluší :potlesk: Já se toho 15.3. snad holky nedočkám, a to doufám, že to bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.2.12 21:00

Pardon za DOUBLE :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
29.2.12 21:21
Nunča píše:
Já se taky nedočkám.Můžu se Vám holky zeptat.Malá má 21 měsíců a 89cm,myslíte,že mám kupovad ten orig.fusak do Nuny,chtěla bych ho stejně používat pro malou jen jako nánožník.Co myslíte bude nám?

Já ho naživo neviděla, a na fotkách vypadá dost malej :nevim: Já s nunou jezdím už teď, dám záda do polosedu a na krátké trasy ( za mamkou na kávu do obchodu ). Mám koupený tenhle fusak a pasuje tam pěkně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
29.2.12 21:25

ja s nunou taky jezdim uz ted venku bylo dnes krasne ale ja mela sportak ale zitra jdu s nunou a davam fusak emitex, je tam dost dlouhej ale sedi tam dobre

libi se mi tahle vlozka do kocarku ale bojim se aby to tam nezabiralo moc mista, sijou to primo na kocarek tak nevi jaky tvar pasuje do nuny, snad by to v sand nevypadalo moc abrevne no nevim noooo
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
29.2.12 21:31
Ajla píše:
ja s nunou taky jezdim uz ted venku bylo dnes krasne ale ja mela sportak ale zitra jdu s nunou a davam fusak emitex, je tam dost dlouhej ale sedi tam dobrelibi se mi tahle vlozka do kocarku ale bojim se aby to tam nezabiralo moc mista, sijou to primo na kocarek tak nevi jaky tvar pasuje do nuny, snad by to v sand nevypadalo moc abrevne no nevim noooo
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Emitex mám taky :mrgreen:

Hele, tu vložku zrovna probíráme v jiné diskusi…mamka mi teď bude na zkoušku šít přímo na moji nunu - černou s fialovým doplňkem ( mám wineberry )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
29.2.12 21:53

Já mám taky od Emitex dva fusaky,zimní a jaro-léto-podzim,oranžové barvy.To asi nebude moc pěkně vypadat v té malinové nuně.Asi koupím ten fusak od emitex v růžové barvě v té nové kolekci a ten oranžový v min.kolekci prodám.Kdyby tak někdo měl ten orig.fusak a změřil mi ho celý na délku. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5277
29.2.12 22:07
Nunča píše:
Já mám taky od Emitex dva fusaky,zimní a jaro-léto-podzim,oranžové barvy.To asi nebude moc pěkně vypadat v té malinové nuně.Asi koupím ten fusak od emitex v růžové barvě v té nové kolekci a ten oranžový v min.kolekci prodám.Kdyby tak někdo měl ten orig.fusak a změřil mi ho celý na délku. :kytka:

V popisu na netu jsem našla rozměr fusaku 80×40 cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
29.2.12 22:11

Libza děkuji :* Nikde jsem to nemohla najít.Já si ho asi objednám a když nám bude ten nánožník malej tak ho prodám.

• Citovat
  • Upravit
5277
29.2.12 22:22
Nunča píše:
Libza děkuji :* Nikde jsem to nemohla najít.Já si ho asi objednám a když nám bude ten nánožník malej tak ho prodám.

Vyčetla jsem to tady na téhle stránce http://www.detskydum.cz/…pepp-343002/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
29.2.12 22:43

Libza jsi hodná.Tak nevím mám nebo nemám.Ty nánožníky vždy tak krásně drží a nesjíždí jak jiné fusaky.By mě zajímalo jestli ta nová kolekce Nuny bude mít tu zádovou opěrku delší,snad jo.

• Citovat
  • Upravit
662
29.2.12 22:45

Holky mate nektera objednany EMERALD ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
29.2.12 22:45
Nunča píše:
Libza jsi hodná.Tak nevím mám nebo nemám.Ty nánožníky vždy tak krásně drží a nesjíždí jak jiné fusaky.By mě zajímalo jestli ta nová kolekce Nuny bude mít tu zádovou opěrku delší,snad jo.

Nad tím jsem taky uvažovala, zda bude mít rozměry stejné, nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
29.2.12 22:47

ja mam fusak cerno aqua na zimu a na jaro leto podzim mam ted objednany antracit limetka…

Libza: tak sem dej pak fotku ja tam ta vlozka vypada :-) ja s toho bojim aby to tam nebylo nacpany a ty barvy taky trochu ale libi se mi to :-) tak proad vaham no mozna se na to vyprdnu uplne ale rikam si ze v lete by se mu na tom sedelo lip nez na samotny nune kdyz bude mti kratasky jeslti se nebude poitit nebo tak no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
29.2.12 23:05

Tady někdo psal rozměry nuny a vypadá o pár cm delší.Mě se zdá,že se ta nuna hodně řídí co si maminky přejí,u jiných kočárků nejsou takové změny k lepšímu rok co rok.Určitě už od maminek vědí,že zádová opěrka je krátká,tak určo udělali delší :pankac: Nebo to bude zase až u 2013 :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4