Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No to jste mi holky neudělaly vůbec radost
jo máte pravdu, je to tam posunuté na 10.3. ach jo, no doufám že do dubna to bude, když je budu potřebovat. ![]()
lilida píše:
No, začínám z toho mít pocit, že to bude jako loni, kdy se to nakonec posunulo o několik týdnů
Taky si myslím, že to nakonec tak dopadne ![]()
to same bylo i min.rok taky to porad odkladali a zlutou a cernou pak meli az na konci cervna. ![]()
Tak jsem po dlouhé době vyrazila s Nunou ven a to přímo do centra Prahy
Na těch kostkách jsem byla široko daleko k nepřehlédnutí, nejsou to golfky do starých center měst, ale jinak projela dobře
Připadala jsem si, že táhnu kluka v Tatrovce
Občas se sice zadrhnula o obrubník, když jsem přecházela silnici, ale na nošení po schodech je super ![]()
Kočárek na nošení po schodech
No doufám, že v u nás obstojí i v jiných službách
Nakonec jsem holky zvolila 2011, už ji mám objednanou a čekám až mi přijde. Nechce se mi čekat kdoví do kdy.. Tak jsem zvědavá na ten rachot, co tu popisujete. Zrovna včera jsem se na to soustředila u mého Britaxu a rachot na kostkách taky slušný. Takže čekám, že to bude stejné.. No uvidíme ![]()
ma nekdo na NUnu deku Pinkie?
http://www.pinkie.cz/…ey-dots.html
hrozne se mi libi ale nevim jeslit je to dobrej napad prece jen je drazsi ale malej by ji mel asi od tety k narozeninam…jsou tam poutka na prichyceni ke kocarku tak snad zrovna v miste kde se pricyhtit da
Ajla píše:
ma nekdo na NUnu deku Pinkie?
http://www.pinkie.cz/…ey-dots.html
hrozne se mi libi ale nevim jeslit je to dobrej napad prece jen je drazsi ale malej by ji mel asi od tety k narozeninam…jsou tam poutka na prichyceni ke kocarku tak snad zrovna v miste kde se pricyhtit da
mam ji ale nejak nechapu jak ty poutka funguji… na nunu ji nedavam.
jinak ta puntikata strana nic moc kvalita.
aha ja myslela ze se to tema pouzkama pridela ke strane kocarku a deka tim padem nespadne
nebo mozna i za ty pasy zespod by se dala pridelat kdyz uz nebude na fusak a prece jen foukne tak aby byl prikrytej ![]()
ale prave ze za ty penize bych radsi videla jak to tam jde pridelat
a jak je kvalitou je super?
Já měla pinkie vložku do kočárku a po vyprání (na 30) se látka scvrkla. Takže ten molitan uvnitř je skrčený. Takže kvalita fakt na prd ![]()
a nekupuju přece drahou vložku, abych jí nemohla prát.
hm vlozku tu ja kuovat nebudu asi vubec, prijde mi to pak takovy narvany v Nune, jako moznost je nasit si na deku taky uchytky a ma to clvoek skoro zadarmo ale takhle se mi fakt zalibila ![]()
Já jí měla v jiném kočáře. Do nuny jsem jí ještě nezkoušela. Ale je fakt už stejně divná ![]()
No mi jsme dneska vyjeli s nunou poprvé museli jsm emala už se nám nevejde do hl.korby a sporták nic moc vůbec nevyhovuje.No ale teda musím říct že se mi s nunou jelo úplně perfektně.I po kostkách bych řekla že super a nepřijde mi že by nějak moc rachotila úplně v poho není to hrozný.Takže za mě obrovská spokojenost ani jsem to nečekala
![]()