Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
21.2.12 16:42

No to jste mi holky neudělaly vůbec radost :| jo máte pravdu, je to tam posunuté na 10.3. ach jo, no doufám že do dubna to bude, když je budu potřebovat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.2.12 16:43

oprava 15.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.2.12 17:42
lilida píše:
No, začínám z toho mít pocit, že to bude jako loni, kdy se to nakonec posunulo o několik týdnů :zed:

Taky si myslím, že to nakonec tak dopadne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.2.12 18:06

HOLKY NESTRAŠTE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.2.12 10:37

Mě taky paní volala že by měla být až v polovině března

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
22.2.12 12:45

to same bylo i min.rok taky to porad odkladali a zlutou a cernou pak meli az na konci cervna. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.2.12 14:42

Tak jsem po dlouhé době vyrazila s Nunou ven a to přímo do centra Prahy :D Na těch kostkách jsem byla široko daleko k nepřehlédnutí, nejsou to golfky do starých center měst, ale jinak projela dobře :palec: Připadala jsem si, že táhnu kluka v Tatrovce :mrgreen: Občas se sice zadrhnula o obrubník, když jsem přecházela silnici, ale na nošení po schodech je super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.2.12 19:38

Kočárek na nošení po schodech :-D No doufám, že v u nás obstojí i v jiných službách :-) Nakonec jsem holky zvolila 2011, už ji mám objednanou a čekám až mi přijde. Nechce se mi čekat kdoví do kdy.. Tak jsem zvědavá na ten rachot, co tu popisujete. Zrovna včera jsem se na to soustředila u mého Britaxu a rachot na kostkách taky slušný. Takže čekám, že to bude stejné.. No uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
22.2.12 20:06

ma nekdo na NUnu deku Pinkie?
http://www.pinkie.cz/…ey-dots.html
hrozne se mi libi ale nevim jeslit je to dobrej napad prece jen je drazsi ale malej by ji mel asi od tety k narozeninam…jsou tam poutka na prichyceni ke kocarku tak snad zrovna v miste kde se pricyhtit da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.2.12 20:14
Ajla píše:
ma nekdo na NUnu deku Pinkie?
http://www.pinkie.cz/…ey-dots.html
hrozne se mi libi ale nevim jeslit je to dobrej napad prece jen je drazsi ale malej by ji mel asi od tety k narozeninam…jsou tam poutka na prichyceni ke kocarku tak snad zrovna v miste kde se pricyhtit da

mam ji ale nejak nechapu jak ty poutka funguji… na nunu ji nedavam.

jinak ta puntikata strana nic moc kvalita.

• Citovat
  • Upravit
8384
22.2.12 20:15

aha ja myslela ze se to tema pouzkama pridela ke strane kocarku a deka tim padem nespadne :-)nebo mozna i za ty pasy zespod by se dala pridelat kdyz uz nebude na fusak a prece jen foukne tak aby byl prikrytej :think:
ale prave ze za ty penize bych radsi videla jak to tam jde pridelat :-) a jak je kvalitou je super?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
22.2.12 20:21

Já měla pinkie vložku do kočárku a po vyprání (na 30) se látka scvrkla. Takže ten molitan uvnitř je skrčený. Takže kvalita fakt na prd :-(
a nekupuju přece drahou vložku, abych jí nemohla prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
22.2.12 20:28

:think: hm vlozku tu ja kuovat nebudu asi vubec, prijde mi to pak takovy narvany v Nune, jako moznost je nasit si na deku taky uchytky a ma to clvoek skoro zadarmo ale takhle se mi fakt zalibila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
22.2.12 20:50

Já jí měla v jiném kočáře. Do nuny jsem jí ještě nezkoušela. Ale je fakt už stejně divná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.2.12 20:50

No mi jsme dneska vyjeli s nunou poprvé museli jsm emala už se nám nevejde do hl.korby a sporták nic moc vůbec nevyhovuje.No ale teda musím říct že se mi s nunou jelo úplně perfektně.I po kostkách bych řekla že super a nepřijde mi že by nějak moc rachotila úplně v poho není to hrozný.Takže za mě obrovská spokojenost ani jsem to nečekala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí