Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
x-lady píše:
Ahoj luceko, tak sem po první jízdě hoď dojmya foto .-)
určitě napíšu a nafotím
zkušební jízda bude na nákupech v Ikea, ven si s ní zatím v tom sněhu moc netroufám, máme ho tu hodně ![]()
takacek píše:
Tak holky nuna dostala velkou zatezkavaci zkousku, vubec mi nedoslo, ze je tady tolik snehu, takze za me - do vysokeho snehu vubec, udusany snih vh pohode jen to slo trosku hur, dlazdeny chodnik - rachoti jak detska tatrovka, ale ne nejak moc nahlas a na asfaltu je to paradaDnesni dokumentace
jj na těch dlažebních kostkách to je fakt děs, jako ve vlaku
nebo mě to připomíná jízdu dětí na těch plastových motorkách
a jinak na asfaltu je to pohodička ![]()
je docela problém sehnat Nunu night 2011, přesto, že u zboží je uvedeno skladem, všude mi pak píší že už není a nebude, ale teď jsem měla doufám štěstí v jednou e-shopu a zítra by měla přijít ![]()
Můžu se Vás zeptat maminky, uvažuji o koupi těchto golfek pro dvouletého syna. Myslíte si, že se tam dítě vejde v pohodě do tří let - syn je hubený a má průměrnou výšku dvouletého dítěte. Asi se ptáte, proč teď kupuji golfky - mám chicco multiway a jsem nespokojená (takže je prodávám) a jelikož mi malý nechce moc chodit a kočár ještě využiji. Díky za názory. Jěště v kočárku bude i spát - takže zvažuji nuna pepp 2012. ![]()
Sape píše:
Můžu se Vás zeptat maminky, uvažuji o koupi těchto golfek pro dvouletého syna. Myslíte si, že se tam dítě vejde v pohodě do tří let - syn je hubený a má průměrnou výšku dvouletého dítěte. Asi se ptáte, proč teď kupuji golfky - mám chicco multiway a jsem nespokojená (takže je prodávám) a jelikož mi malý nechce moc chodit a kočár ještě využiji. Díky za názory. Jěště v kočárku bude i spát - takže zvažuji nuna pepp 2012.
Já myslím že se tam vejde úplně v pohodě ![]()
Tak jsem si obědnala tu malinu a bude až v půlce března ![]()
Až za takovou dobu
![]()
Tak mám objednanou barvu Emerald!!! Už se mooc těším, i když zatím kočárek využiji jen v kombinaci s autosedačkou
Ale to nevadí, ta barva je prostě bezkonkurenční!!!!!!
Petulko, já mám také objednanou malinu, a do půlky řezna nevydržím…!!! ačkoliv ji také využiji zatím jen pod autosedačku, tak se aspon na sedák budu chodit dívat do skříně ![]()
a budeme ještě hooodně štastné, když dorazí do půlky března, loni měly prý zpoždění…
tinkal píše:
Petulko, já mám také objednanou malinu, a do půlky řezna nevydržím…!!! ačkoliv ji také využiji zatím jen pod autosedačku, tak se aspon na sedák budu chodit dívat do skříně
a budeme ještě hooodně štastné, když dorazí do půlky března, loni měly prý zpoždění…
To je pravda, ta černá a žlutá barva byla od dodavatelů dodávána až koncem června. Ostatní barvy byly k dispozici od února.
tak doufám, že letos se to nestane, já potřebuji malinu už v květnu!
Paní v Delfínkovi mi říkala, že oni v podstatě neví, co je naloženo na lodi, která Nuny veze, takže až zboží dorazí, tak budou vědět víc. Takže doufám, že má Bisque dorazí mezi prvními ![]()
Petulka 123 - díky, doufám, že se mi tam vleze, jiný golfáč se mi stejně nelíbí.
Barva Bisque je nádherná, ale předpokládám, že u nás za chvíli vypadat jako černá.
Jaká barva se Vám nejvíce líbí pro chlapečka ??? (Zvažuju sand či night ???) ![]()
Ahoj kecalky, tak včera jsem objednala černou Nunu 2011
těším se na první jízdu