Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50133
14.2.12 20:04
Sape píše:
Petulka 123 - díky, doufám, že se mi tam vleze, jiný golfáč se mi stejně nelíbí.

Barva Bisque je nádherná, ale předpokládám, že u nás za chvíli vypadat jako černá.

Jaká barva se Vám nejvíce líbí pro chlapečka ??? (Zvažuju sand či night ???) :)

Z té nové kolekce bych si koupila tu Emerald nebo jak se to píše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.2.12 20:11
Sape píše:
Petulka 123 - díky, doufám, že se mi tam vleze, jiný golfáč se mi stejně nelíbí.

Barva Bisque je nádherná, ale předpokládám, že u nás za chvíli vypadat jako černá.

Jaká barva se Vám nejvíce líbí pro chlapečka ??? (Zvažuju sand či night ???) :)

Ja bych rozhodne sla do emerald… mi prijde super ;)

• Citovat
  • Upravit
168
14.2.12 20:13

Teda holky s tím termínem dodání mi moc radost neděláte.. :-( Tak to bude překvápko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.2.12 20:18

Anielkha - to bude težký výběr barvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
14.2.12 20:25

Ahoj holky,

tak dneska Nuna dostala prvni zatezkavaci zkousku a obstala na jednicku :-) byli jsme nakupovat a teda bobma :-) ani uz mi neprijde, ze by tak rachotila ;-)

Prislo i madlo a jsem za nej rada, nez jsem ho dala, tak maly 2× visel z kocarku :-( takhle se alespon zarazil a oprel se zpatky… Pridavam fotku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.2.12 20:28

Super :-) A to madlo je celé měkké nebo je v něm nějaká tyčka, když to blbě napíšu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
14.2.12 20:31

Je mekke, ale za me tedy alespon neco, kazdopadne je to na suchac a muzes eventuelne ten molitan jeste necim vyztuzit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
14.2.12 20:34

madlo čekám každým dnem :lol: na malinu si počkám. původně jsem chtěla lékořici, čekala jsem, že bude ve 2012 s těma úpravama, aspon tak mi to řekli v dět.ráji. No a oni vyrazili s malinou …! tak jsem zvědavá, jak bude vypadat v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
14.2.12 21:01

Ahoj, tak jsem sundala plátno a ozkoušela nacvaknout autosedačku. Paráda, druhé miminko se bude vozit, ale malej se svých golfek nechce vzdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.2.12 21:09
majkakoc píše:
Ahoj, tak jsem sundala plátno a ozkoušela nacvaknout autosedačku. Paráda, druhé miminko se bude vozit, ale malej se svých golfek nechce vzdát.

jde to dat i se sedackou, jen to chce uvolnit na spravnych mistech :)

• Citovat
  • Upravit
101576
14.2.12 21:47
takacek píše:
Ahoj holky,

tak dneska Nuna dostala prvni zatezkavaci zkousku a obstala na jednicku :-) byli jsme nakupovat a teda bobma :-) ani uz mi neprijde, ze by tak rachotila ;-)

Prislo i madlo a jsem za nej rada, nez jsem ho dala, tak maly 2× visel z kocarku :-( takhle se alespon zarazil a oprel se zpatky… Pridavam fotku :-)

To madlo vypadá dobře, můžeš mi ho prosím ještě vyfotit zboku, prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
14.2.12 21:52

také je chci ze začátku pod autosedačku, je to stabilní? ted mám půjčené MC a hodně se kynklají, když jedu, tak musím přidržovat i autosedačku a řídím jen jednou rukou, no vypadám tragicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.2.12 07:40

Taky pořídím madlo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.2.12 08:52
majkakoc píše:
Ahoj, tak jsem sundala plátno a ozkoušela nacvaknout autosedačku. Paráda, druhé miminko se bude vozit, ale malej se svých golfek nechce vzdát.

Bomba!!! Takhle to taky plánuju!!!! Vypadá to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.2.12 09:22

Díky za info, zkusím madlo vyrobit po domácku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí