Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Sape píše:
Petulka 123 - díky, doufám, že se mi tam vleze, jiný golfáč se mi stejně nelíbí.Barva Bisque je nádherná, ale předpokládám, že u nás za chvíli vypadat jako černá.
Jaká barva se Vám nejvíce líbí pro chlapečka ??? (Zvažuju sand či night ???)
Z té nové kolekce bych si koupila tu Emerald nebo jak se to píše ![]()
Sape píše:
Petulka 123 - díky, doufám, že se mi tam vleze, jiný golfáč se mi stejně nelíbí.Barva Bisque je nádherná, ale předpokládám, že u nás za chvíli vypadat jako černá.
Jaká barva se Vám nejvíce líbí pro chlapečka ??? (Zvažuju sand či night ???)
Ja bych rozhodne sla do emerald… mi prijde super ![]()
Teda holky s tím termínem dodání mi moc radost neděláte..
Tak to bude překvápko ![]()
Ahoj holky,
tak dneska Nuna dostala prvni zatezkavaci zkousku a obstala na jednicku
byli jsme nakupovat a teda bobma
ani uz mi neprijde, ze by tak rachotila ![]()
Prislo i madlo a jsem za nej rada, nez jsem ho dala, tak maly 2× visel z kocarku
takhle se alespon zarazil a oprel se zpatky… Pridavam fotku ![]()
Super
A to madlo je celé měkké nebo je v něm nějaká tyčka, když to blbě napíšu?
Je mekke, ale za me tedy alespon neco, kazdopadne je to na suchac a muzes eventuelne ten molitan jeste necim vyztuzit ![]()
madlo čekám každým dnem
na malinu si počkám. původně jsem chtěla lékořici, čekala jsem, že bude ve 2012 s těma úpravama, aspon tak mi to řekli v dět.ráji. No a oni vyrazili s malinou …! tak jsem zvědavá, jak bude vypadat v reálu.
Ahoj, tak jsem sundala plátno a ozkoušela nacvaknout autosedačku. Paráda, druhé miminko se bude vozit, ale malej se svých golfek nechce vzdát.
majkakoc píše:
Ahoj, tak jsem sundala plátno a ozkoušela nacvaknout autosedačku. Paráda, druhé miminko se bude vozit, ale malej se svých golfek nechce vzdát.
jde to dat i se sedackou, jen to chce uvolnit na spravnych mistech ![]()
takacek píše:
Ahoj holky,tak dneska Nuna dostala prvni zatezkavaci zkousku a obstala na jednicku
Prislo i madlo a jsem za nej rada, nez jsem ho dala, tak maly 2× visel z kocarkubyli jsme nakupovat a teda bobma
ani uz mi neprijde, ze by tak rachotila
takhle se alespon zarazil a oprel se zpatky… Pridavam fotku
To madlo vypadá dobře, můžeš mi ho prosím ještě vyfotit zboku, prosím…
také je chci ze začátku pod autosedačku, je to stabilní? ted mám půjčené MC a hodně se kynklají, když jedu, tak musím přidržovat i autosedačku a řídím jen jednou rukou, no vypadám tragicky ![]()
majkakoc píše:
Bomba!!! Takhle to taky plánuju!!!! Vypadá to super!