Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
21.3.12 20:03
Sofika píše:
Holky, nevíte proč je v té boudičcce ten kšilt a za tím jakoby další kšilt? Nějak mi nedošlo na co to je? :nevim:

Sofiko je na to, aby jsi tam schovala stříšku, když ji přichytíš na suchý zip co je na spodní části opěrky (sroluješ ji tam a celkem jednoduše schováš) No holky a co fotky?!!! Já chci vidět nové barvičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
21.3.12 20:05

@Reennccaa oni jsou ještě ze strany malé suché zipy, které se přichytí. Ale je fakt že jakmile prcek sedí tak to plandá, ale to asi cena za to že je dítko při spaní kryté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
21.3.12 20:06

@rybkabezvody na nových barvách such zip není :-( jsou tam cvoky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.3.12 20:22

myslíte, že k tej emerald sa bude hodiť čokoládová vložka, alebo čoko biela taška? Alebo aká farba sa hodí k modrej? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
21.3.12 20:45
rybkabezvody píše:
Sofika píše:
Holky, nevíte proč je v té boudičcce ten kšilt a za tím jakoby další kšilt? Nějak mi nedošlo na co to je? :nevim:
Sofiko je na to, aby jsi tam schovala stříšku, když ji přichytíš na suchý zip co je na spodní části opěrky (sroluješ ji tam a celkem jednoduše schováš) No holky a co fotky?!!! Já chci vidět nové barvičky :dance:

o jaky ted pisete? Docela mi vadi jak zadni strana planda kdyz malej sedi vypada to divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
21.3.12 20:48

grace1: urcite hneda se k modry hodi super…potom cerna jako obvykle…a nebo nejaka taska s barvou jako je kocarek a klidne i zarive zelenou nebo tyrkysovou si mylsim ja :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.3.12 20:50
slanina81 píše:
Sofiko, ktery myslis? ten predni nebo zadni? ten predni je podle me slunecni clona a ten zadni mi tam taky tak blbe planda.....Holky, tak my si dnes vysly s Nunou a supeeer! Jen me vadi ten drzak, kdyby byl kulaty, bylo by to lepsi, takhle me z toho boli dlan…

Myslím ten zadní. Nejdřív jsem si myslela, že nová vychytávka dva kšilty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.3.12 20:52

Tady je Emerald :-)) A jinak na zadní straně u 2012 suchace nejsou,teda alespon ja je tam nemam,jsou tam jen dva cvoky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.3.12 20:54
bodlasek píše:
@Sofika do toho zadního kšiltu zandáš ten jakoby zadní kryt. Já na to přišla až díky návodu. Prostě když chceš aby dítko větralo tak to zadní co máš přichyceno na patenty tak sroluješ a dáš za to :-) Nevím jak jinak to popsat. Jukni do návodu tam to je :-)

@slanina81 jaký držák? Myslíš to za co držíš? Mě nic nebolí, pro mě je příjemný :-)

@mmiška už se těším na fotečku :-)

díky :kytka: , no já návod čtu až teď a kočár jsem dávala dohromady odpoledne, hlavně, že hned v úvodu píší přečtěte si návod :oops: No na nic jinýho se to asi stejně použít nedá, no to jsem zvědavá jestli to tam pokaždý budu rvát, když malá bude spát :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.3.12 20:57

nuna malina

tak už i k nám dorazila naše malina a je naprosto báječná, zítra vyrážíme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
bodlasek píše:
@rybkabezvody na nových barvách such zip není :-( jsou tam cvoky

právě jsou tam cvoky… žádný sucháče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45

jsem k tem fotkam neco psala a ono se to neukazalo,ta prvni to je jak vypada barva,druhe foto zadni cast,ze tam jsou jen cvoky a ne suchace jak pisi v navodu ( suchace asi jsou u 2011),treti foto focenej malinkej suchac a posledni foto jak to vypada kdyz se tam zaroluje ta striska :-)

a Sofika proč by si tio tam rvala kdyz mala bude spat?? to je prave kdyz dite uplne sedi ne?? jinak kdyz je v lehu tak to mas venku tu strisku,ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.3.12 20:59

Tak ta nová Nuna má úžasné barvy, nejvíc se mi líbí ta malinová :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.3.12 21:03
Reennccaa píše:
jsem k tem fotkam neco psala a ono se to neukazalo,ta prvni to je jak vypada barva,druhe foto zadni cast,ze tam jsou jen cvoky a ne suchace jak pisi v navodu ( suchace asi jsou u 2011),treti foto focenej malinkej suchac a posledni foto jak to vypada kdyz se tam zaroluje ta striska :-)

a Sofika proč by si tio tam rvala kdyz mala bude spat?? to je prave kdyz dite uplne sedi ne?? jinak kdyz je v lehu tak to mas venku tu strisku,ne??

No já myslela jako právě potom až se vyhajá, že aby mi to neplandalo, tak to tam vždy zastrkám, ale špatně to napsala :oops:
Jinak barvička je super :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka555
21.3.12 21:05

jeee,, to su krasne farby :palec: :palec: :palec: Najprv som rozmyslala nad Emerald, no sa mi zdalo, ze to bude az prilis tmave.. a nie je,, vyzera super! malinova je nadherna.. mat holcicku, tak ju beriem :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4