Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
bodlasek a jak vá sedi zadova operka?? mate taky kluka,ze?? Nevim jak jste stari a kolik merite,ale nam je 9 mesicu,74 cm a kdyz jsem tam maleho posadila tak mu ta operka je akorat
mozna je o malinko vetsi
co ostatni?? jak se vam zda tan zadova operka holky?? ![]()
@Reennccaa Malému je 22 měsíců, má něco přes 83cm. Opěrku má tak akorát, ale nepřijde mi to nic hrozného. U našich předchozích golfek (Cybex Callisto) jí měl stejně. Takže podle mě to bude podobné u všech golfek. A zřejmě i on je spokojený, když z nich dneska nechtěl ani vylést a ťapat po svých ![]()
kamarádka má klučinu 18 měsících 87 cm a váží 10,1 kg
a má lékořici 2011 a prcek je tam jen tak tak, tak si myslím, že máte ještě nějakou vůli. nevím, my máme miminko 4 měsíční.
Matymu je 21mesicu 92cm 15kg a v pohode…obas v 2011 i usnul
uvidime jak se mu bude libit 2012
mmiška píše:
Nejak mi nejdou vlozit fotecky Emeraldu…je opravdu super!!!!polohovani nozicek nic moc ale oprpti 2011 kdyz je to zastrcene tak je tam vice mista na nozky tak taky dobryja 2011 lekorici prodala jen kvuli barve EMERALD a zatim nelituji
mi prijde ze i kolecka jsou vice gumove nez u 2011. no a okenko ve strisce je take vtipne
mmiška ja chci fotky,chci videt jak vypada ze zadu kdyz to mate pripnute na ty cvoky a je to uplne v sede
Me se to zda divne
jj a polohovani je vtipne a i to okynko
to mate dobre ze muzete posoudit rozdily mezi 2011 a 2012
A byly lepsi v zadu ty suchace a nebo ty cvoky?
![]()
no je pekná tá farba, ale počítala som,že ma viac osloví. Dala som aj komentár k jednej tej fotke… neviem čo, mám zmiešané pocity a uvažujem, že ak sa bude dať a ak mi zajtra zavolajú,že ju majú abudú tam mať aj bisque, tak asi vezmem bisque. Počítala som s inou modrou, na topforbab.cz to majú pri popise ešte v rámčeku tú farbu a brala by som skôr takú,mám taký aj šál a taká modrá sa mi páči…neviem neviem čo mám urobiť. tuším, že táto noc bude zase samá o nune a o farbe…poslednú dobu mám takéto sny
Ale je pekná, len ja moc na normálnu modrú nie som. Uvidíme možno s bleskom ak sa to fotí tak to je iné,neviem
mmiška píše:
cokolada k te Emerald pujde..teda aspon me by se to libilotak co rikas na fotecky??
grace1 píše:
myslíte, že k tej emerald sa bude hodiť čokoládová vložka, alebo čoko biela taška? Alebo aká farba sa hodí k modrej?
tinkal píše:
kamarádka má klučinu 18 měsících 87 cm a váží 10,1 kga má lékořici 2011 a prcek je tam jen tak tak, tak si myslím, že máte ještě nějakou vůli. nevím, my máme miminko 4 měsíční.
No, já v Nuně vozím mého dvouletého syna. Má cca 90cm, 12,5kg a ještě se tam v pohodě vejde
![]()
Reennccaa píše:mmiška píše:mmiška ja chci fotky,chci videt jak vypada ze zadu kdyz to mate pripnute na ty cvoky a je to uplne v sede
Nejak mi nejdou vlozit fotecky Emeraldu…je opravdu super!!!!polohovani nozicek nic moc ale oprpti 2011 kdyz je to zastrcene tak je tam vice mista na nozky tak taky dobryja 2011 lekorici prodala jen kvuli barve EMERALD a zatim nelituji
mi prijde ze i kolecka jsou vice gumove nez u 2011. no a okenko ve strisce je take vtipne
Me se to zda divne
![]()
grace1 píše:
no je pekná tá farba, ale počítala som,že ma viac osloví. Dala som aj komentár k jednej tej fotke… neviem čo, mám zmiešané pocity a uvažujem, že ak sa bude dať a ak mi zajtra zavolajú,že ju majú abudú tam mať aj bisque, tak asi vezmem bisque. Počítala som s inou modrou, na topforbab.cz to majú pri popise ešte v rámčeku tú farbu a brala by som skôr takú,mám taký aj šál a taká modrá sa mi páči…neviem neviem čo mám urobiť. tuším, že táto noc bude zase samá o nune a o farbe…poslednú dobu mám takéto snyAle je pekná, len ja moc na normálnu modrú nie som. Uvidíme možno s bleskom ak sa to fotí tak to je iné,neviem
mmiška píše:
cokolada k te Emerald pujde..teda aspon me by se to libilotak co rikas na fotecky??
grace1 píše:
myslíte, že k tej emerald sa bude hodiť čokoládová vložka, alebo čoko biela taška? Alebo aká farba sa hodí k modrej?
mmiška píše:
ja bych rekla ze je jedno zda jsou tam cvoky nebo suchace..byl tam jeden dlouhy suchach.mozny ty cvoky bou lepe drzet..kdyz jsem davala boudu prat musela jsemm davat pozor aby suchach nevytahal nitky.zitra foto nahraju,ale i me to prijde divne a k nicemu dobre..mam nunu skorem rok a nevedela jsem ze to takle jde.myslim ze to vubec nevyuzijem.to radeji sundam strechuvelky plus za me je ten pogumovany spodek
Reennccaa píše:mmiška píše:mmiška ja chci fotky,chci videt jak vypada ze zadu kdyz to mate pripnute na ty cvoky a je to uplne v sede
Me se to zda divne
![]()
Co myslite?, to jak se strka ta striska do te kapsy?? zase kdyz sundate celou strechu tak nebude zadny stin ze predu (nevim jak hodne to stini proti slunci) a me se zda divne to jak to pripnete temi cvoky a planda to tam,tak jsem chtela videt jestli to mam tak jen ja a nebo to tak ma byt ![]()
plandalo to i se suchacem ten byl v miste kde jsou ty cvoky asi 10cm dlouhy a 2cm siroky… jasny to jsem jen tak napsala ze sundam strechu..nemyslim si ze bych vyuzivala to ze to budu zandavat.bylo to i u 2011 a nikdy jsme to tak nemela.a ono to preci moc neplanda ne??
No je tam pak takova díra,ze zadu
asi to take nebudu vyuzivat,uvidime
Nevim jestli jste uz psala jak mate velke mimi a jak je stare?? zda se vejde?
zjistuji
No asi moc ne,ale libilo by se mi kdyby tam nic neplandalo a zaroven to bylo zadelane tak,ze tam nezustane takova dira kdyz to date do te kapsicky
Ale foto jineho kocaru jak to mate vy,bych rada videla ![]()
ja to zitra rano vyfotim a vlozim..Matysek ma 21mesicu 92cm a 15kg..takze trochu obrik a v pohode se vejde ![]()
mmiška píše:
ja to zitra rano vyfotim a vlozim..Matysek ma 21mesicu 92cm a 15kg..takze trochu obrik a v pohode se vejde
tak ju,budu se tesit na foto . A rada slysim,ze se tam vejdou i obrici,asi take budeme nebo uz jsme obrik ![]()