Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
21.3.12 22:23

bodlasek a jak vá sedi zadova operka?? mate taky kluka,ze?? Nevim jak jste stari a kolik merite,ale nam je 9 mesicu,74 cm a kdyz jsem tam maleho posadila tak mu ta operka je akorat :-(( mozna je o malinko vetsi :-( co ostatni?? jak se vam zda tan zadova operka holky?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
21.3.12 22:27

@Reennccaa Malému je 22 měsíců, má něco přes 83cm. Opěrku má tak akorát, ale nepřijde mi to nic hrozného. U našich předchozích golfek (Cybex Callisto) jí měl stejně. Takže podle mě to bude podobné u všech golfek. A zřejmě i on je spokojený, když z nich dneska nechtěl ani vylést a ťapat po svých :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.3.12 22:28

kamarádka má klučinu 18 měsících 87 cm a váží 10,1 kg :-) a má lékořici 2011 a prcek je tam jen tak tak, tak si myslím, že máte ještě nějakou vůli. nevím, my máme miminko 4 měsíční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
21.3.12 22:30

..

Příspěvek upraven 21.03.12 v 22:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
21.3.12 22:34

Matymu je 21mesicu 92cm 15kg a v pohode…obas v 2011 i usnul :) uvidime jak se mu bude libit 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.3.12 22:37
mmiška píše:
Nejak mi nejdou vlozit fotecky Emeraldu…je opravdu super!!!!polohovani nozicek nic moc ale oprpti 2011 kdyz je to zastrcene tak je tam vice mista na nozky tak taky dobry :) ja 2011 lekorici prodala jen kvuli barve EMERALD a zatim nelituji :)) mi prijde ze i kolecka jsou vice gumove nez u 2011. no a okenko ve strisce je take vtipne :mrgreen:

mmiška ja chci fotky,chci videt jak vypada ze zadu kdyz to mate pripnute na ty cvoky a je to uplne v sede :-))) Me se to zda divne :-))) jj a polohovani je vtipne a i to okynko :-))) to mate dobre ze muzete posoudit rozdily mezi 2011 a 2012 :-) A byly lepsi v zadu ty suchace a nebo ty cvoky? :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.3.12 22:44

no je pekná tá farba, ale počítala som,že ma viac osloví. Dala som aj komentár k jednej tej fotke… neviem čo, mám zmiešané pocity a uvažujem, že ak sa bude dať a ak mi zajtra zavolajú,že ju majú abudú tam mať aj bisque, tak asi vezmem bisque. Počítala som s inou modrou, na topforbab.cz to majú pri popise ešte v rámčeku tú farbu a brala by som skôr takú,mám taký aj šál a taká modrá sa mi páči…neviem neviem čo mám urobiť. tuším, že táto noc bude zase samá o nune a o farbe…poslednú dobu mám takéto sny :mrgreen: Ale je pekná, len ja moc na normálnu modrú nie som. Uvidíme možno s bleskom ak sa to fotí tak to je iné,neviem

mmiška píše:
cokolada k te Emerald pujde..teda aspon me by se to libilo :) tak co rikas na fotecky??
grace1 píše:
myslíte, že k tej emerald sa bude hodiť čokoládová vložka, alebo čoko biela taška? Alebo aká farba sa hodí k modrej? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
21.3.12 23:41
tinkal píše:
kamarádka má klučinu 18 měsících 87 cm a váží 10,1 kg :-) a má lékořici 2011 a prcek je tam jen tak tak, tak si myslím, že máte ještě nějakou vůli. nevím, my máme miminko 4 měsíční.

No, já v Nuně vozím mého dvouletého syna. Má cca 90cm, 12,5kg a ještě se tam v pohodě vejde :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
21.3.12 23:42
ja bych rekla ze je jedno zda jsou tam cvoky nebo suchace..byl tam jeden dlouhy suchach.mozny ty cvoky bou lepe drzet..kdyz jsem davala boudu prat musela jsemm davat pozor aby suchach nevytahal nitky.zitra foto nahraju,ale i me to prijde divne a k nicemu dobre..mam nunu skorem rok a nevedela jsem ze to takle jde.myslim ze to vubec nevyuzijem.to radeji sundam strechu :) velky plus za me je ten pogumovany spodek :palec:
Reennccaa píše:
mmiška píše:
Nejak mi nejdou vlozit fotecky Emeraldu…je opravdu super!!!!polohovani nozicek nic moc ale oprpti 2011 kdyz je to zastrcene tak je tam vice mista na nozky tak taky dobry :) ja 2011 lekorici prodala jen kvuli barve EMERALD a zatim nelituji :)) mi prijde ze i kolecka jsou vice gumove nez u 2011. no a okenko ve strisce je take vtipne :mrgreen:
mmiška ja chci fotky,chci videt jak vypada ze zadu kdyz to mate pripnute na ty cvoky a je to uplne v sede :-))) Me se to zda divne :-))) jj a polohovani je vtipne a i to okynko :-))) to mate dobre ze muzete posoudit rozdily mezi 2011 a 2012 :-) A byly lepsi v zadu ty suchace a nebo ty cvoky? :-) :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
21.3.12 23:45
az ji uvidis na zivo tak se rozhodnes…bisque je krasna kdyz bude cistounka :D
grace1 píše:
no je pekná tá farba, ale počítala som,že ma viac osloví. Dala som aj komentár k jednej tej fotke… neviem čo, mám zmiešané pocity a uvažujem, že ak sa bude dať a ak mi zajtra zavolajú,že ju majú abudú tam mať aj bisque, tak asi vezmem bisque. Počítala som s inou modrou, na topforbab.cz to majú pri popise ešte v rámčeku tú farbu a brala by som skôr takú,mám taký aj šál a taká modrá sa mi páči…neviem neviem čo mám urobiť. tuším, že táto noc bude zase samá o nune a o farbe…poslednú dobu mám takéto sny :mrgreen: Ale je pekná, len ja moc na normálnu modrú nie som. Uvidíme možno s bleskom ak sa to fotí tak to je iné,neviem
mmiška píše:
cokolada k te Emerald pujde..teda aspon me by se to libilo :) tak co rikas na fotecky??
grace1 píše:
myslíte, že k tej emerald sa bude hodiť čokoládová vložka, alebo čoko biela taška? Alebo aká farba sa hodí k modrej? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.3.12 23:47
mmiška píše:
ja bych rekla ze je jedno zda jsou tam cvoky nebo suchace..byl tam jeden dlouhy suchach.mozny ty cvoky bou lepe drzet..kdyz jsem davala boudu prat musela jsemm davat pozor aby suchach nevytahal nitky.zitra foto nahraju,ale i me to prijde divne a k nicemu dobre..mam nunu skorem rok a nevedela jsem ze to takle jde.myslim ze to vubec nevyuzijem.to radeji sundam strechu :) velky plus za me je ten pogumovany spodek :palec:
Reennccaa píše:
mmiška píše:
mmiška ja chci fotky,chci videt jak vypada ze zadu kdyz to mate pripnute na ty cvoky a je to uplne v sede :-))) Me se to zda divne :-))) jj a polohovani je vtipne a i to okynko :-))) to mate dobre ze muzete posoudit rozdily mezi 2011 a 2012 :-) A byly lepsi v zadu ty suchace a nebo ty cvoky? :-) :think:

Co myslite?, to jak se strka ta striska do te kapsy?? zase kdyz sundate celou strechu tak nebude zadny stin ze predu (nevim jak hodne to stini proti slunci) a me se zda divne to jak to pripnete temi cvoky a planda to tam,tak jsem chtela videt jestli to mam tak jen ja a nebo to tak ma byt :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
21.3.12 23:50

plandalo to i se suchacem ten byl v miste kde jsou ty cvoky asi 10cm dlouhy a 2cm siroky… jasny to jsem jen tak napsala ze sundam strechu..nemyslim si ze bych vyuzivala to ze to budu zandavat.bylo to i u 2011 a nikdy jsme to tak nemela.a ono to preci moc neplanda ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.3.12 23:57

No je tam pak takova díra,ze zadu :-) asi to take nebudu vyuzivat,uvidime :-) Nevim jestli jste uz psala jak mate velke mimi a jak je stare?? zda se vejde? :-)) zjistuji :-) No asi moc ne,ale libilo by se mi kdyby tam nic neplandalo a zaroven to bylo zadelane tak,ze tam nezustane takova dira kdyz to date do te kapsicky :-)) Ale foto jineho kocaru jak to mate vy,bych rada videla :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
21.3.12 23:59

ja to zitra rano vyfotim a vlozim..Matysek ma 21mesicu 92cm a 15kg..takze trochu obrik a v pohode se vejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.3.12 00:01
mmiška píše:
ja to zitra rano vyfotim a vlozim..Matysek ma 21mesicu 92cm a 15kg..takze trochu obrik a v pohode se vejde :)

tak ju,budu se tesit na foto . A rada slysim,ze se tam vejdou i obrici,asi take budeme nebo uz jsme obrik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí