Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
22.3.12 00:10
nebojte ja kdyz ho videla poprve ak jsem si taky rikala ze ho mame tak na mesic :mrgreen:
Reennccaa píše:
mmiška píše:
ja to zitra rano vyfotim a vlozim..Matysek ma 21mesicu 92cm a 15kg..takze trochu obrik a v pohode se vejde :)
tak ju,budu se tesit na foto . A rada slysim,ze se tam vejdou i obrici,asi take budeme nebo uz jsme obrik :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
22.3.12 00:25

Tak moje malá má 22 měsíců,15kg a 92cm a má tu zádovou opěrku do půlky hlavičky,ale asi jí to nevadí,moc se jí v nuně líbí.Veze se v ní jako královna.A ani nám nuna nerachtá,je mín slyšet než třeba golfky chicco.Nuna jede krásně hladce.Musím taky poslat fotečky naší nunečky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5277
22.3.12 07:05

Holky, jak to, že Sand 2012 nemá to polohování nožiček? Já jsem myslela, že to mají všechny nuny 2012? :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.3.12 07:36

vkládam kopii čo napísala Arielka na strane 229
vyjadreni detskeho domu:

Vážení obchodní přátelé, I letos se dodávka kočárků Nuna, bohužel, neobešla bez komplikací. Výrobce nám omylem zaslal modely 2011 pod hlavičkou nové kolekce. V praxi to znamená, že barvy NIGHT, SAND A YELLOW pokračují stejně jako vloni, pouze nové barvy: raspberry, emerald, bisque a scarlet jsou opatřeny dvěma novými prvky (nožičky, stříška). Faktem je, že rozdíl mezi kočárky je takřka minimální a ve funkčnosti kočárek nijak neovlivňuje. Výrobce zakázal tyto 3 barvy zlevňovat na úroveň loňské kolekce a to z těch důvodů, že vzrostla výrobní cena kočárku o více než 10%, dále vzrostl poměr kurzu mezi dolarem a eurem. Toto vše se podílí na zdražení kočárků. Výrobce dále požadoval navýšení ceny na 5.390,– Kč. Budeme se však snažit o to, aby se tak nestalo a nedošlo k poklesu prodeje. Vážení obchodníci, tímto se Vám jménem výrobce za tuto chybu, která nastala ve výrobě, moc omlouváme. Kočárky k Vám již byly vyexpedovány a zaslány tak, jak jste je měli objednány. Pokud by Vám to činilo jakýkoliv problém při prodeji, což by dle informací výrobce nemělo nastat (tento problém se vyskytl například i ve Španělsku, kde původní kočárky byly rozprodány bez komplikací), prosím, informujte nás."

Libza píše:
Holky, jak to, že Sand 2012 nemá to polohování nožiček? Já jsem myslela, že to mají všechny nuny 2012? :?: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
22.3.12 08:23
Reennccaa píše:
Ajla co jde jen v lehu?? asi bys tam tu kapsu take mela mit,ne??

jojo nasla jsem ten druhej ksilt :-D jsem o nem ani nevedela a pak je ale vzadu takova dira, ale uvidime treba to tak nebude spatny…
jato do ted vozila ze jsem tu plachtu mela natazenou dolu az na ten spodni malej suchac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
22.3.12 08:31
grace1 píše:
vkládam kopii čo napísala Arielka na strane 229
vyjadreni detskeho domu:

Vážení obchodní přátelé, I letos se dodávka kočárků Nuna, bohužel, neobešla bez komplikací. Výrobce nám omylem zaslal modely 2011 pod hlavičkou nové kolekce. V praxi to znamená, že barvy NIGHT, SAND A YELLOW pokračují stejně jako vloni, pouze nové barvy: raspberry, emerald, bisque a scarlet jsou opatřeny dvěma novými prvky (nožičky, stříška). Faktem je, že rozdíl mezi kočárky je takřka minimální a ve funkčnosti kočárek nijak neovlivňuje. Výrobce zakázal tyto 3 barvy zlevňovat na úroveň loňské kolekce a to z těch důvodů, že vzrostla výrobní cena kočárku o více než 10%, dále vzrostl poměr kurzu mezi dolarem a eurem. Toto vše se podílí na zdražení kočárků. Výrobce dále požadoval navýšení ceny na 5.390,– Kč. Budeme se však snažit o to, aby se tak nestalo a nedošlo k poklesu prodeje. Vážení obchodníci, tímto se Vám jménem výrobce za tuto chybu, která nastala ve výrobě, moc omlouváme. Kočárky k Vám již byly vyexpedovány a zaslány tak, jak jste je měli objednány. Pokud by Vám to činilo jakýkoliv problém při prodeji, což by dle informací výrobce nemělo nastat (tento problém se vyskytl například i ve Španělsku, kde původní kočárky byly rozprodány bez komplikací), prosím, informujte nás."

Libza píše:
Holky, jak to, že Sand 2012 nemá to polohování nožiček? Já jsem myslela, že to mají všechny nuny 2012? :?: :think:

Díky za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.3.12 09:59

Skoda, ze neni ta emerald vic jako na obrazcich, doufala jsem, ze bude takova tyrkysova… no aspon nemusim prodavat a kupovat novou :)

• Citovat
  • Upravit
83
22.3.12 10:12

presne, aj ja som čakala, takú tmavú tyrkysovú, tak neviem či si mám zobrať tú modrú alebo bisque.

Anielkha píše:
Skoda, ze neni ta emerald vic jako na obrazcich, doufala jsem, ze bude takova tyrkysova… no aspon nemusim prodavat a kupovat novou :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.3.12 10:16
grace1 píše:
presne, aj ja som čakala, takú tmavú tyrkysovú, tak neviem či si mám zobrať tú modrú alebo bisque.
Anielkha píše:
Skoda, ze neni ta emerald vic jako na obrazcich, doufala jsem, ze bude takova tyrkysova… no aspon nemusim prodavat a kupovat novou :)

ja bych vzala bisque, bude ji mit malo lidi a bude napadna :)

• Citovat
  • Upravit
83
22.3.12 10:36
Práve som volala k nám do obchodu a nuny im dnes nedovezú, vraj privezie manažérka extra v pondelok (inak majú tovar iba štvrtky)a nevie farby a budú volať. Mohla som jej povedať, nech vezme namiesto modrej keksíkovú…no neviem. To je pech inde ich už majú a ja stále nič. :cert:
Anielkha píše:
grace1 píše:
Anielkha píše:
ja bych vzala bisque, bude ji mit malo lidi a bude napadna :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.3.12 11:06

tak už od včerejšího večera máme taky Nunu doma scarlet je to moc krásná barva,zatím jsme jezdili jen po obyváku ale i tak se málému kočárek moc líbí a zkoušeli jsme dat i pláštěnku tak toho bavilo uplně nejvíc že byl tak schovaný jen to nandávání je trochu maturita lépe se tam dává moskytiéra jen mě trochu zarazila váha měla jsem golfky cam flip a byly těžké a nuna mi přijde stejně těžká možná se mi to jen zdá protože nuna by měla být už podle kil lehčí tak uvidime po první procházce a jízdě autobusem zda zvládnu vzít kočárek i prcka který ma 78cm a přes 10kg a to má 21m hoví si v kočárku jako král pak jsem dám fotku
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
22.3.12 11:09

susan: neboj do autobusu to zvladnes vp ohode malej ma 80cm, 11kg a 12 mesicu a zvednu ho s kocarkem do schodu bezvadne…

tak pak dej fotecku scarlet musi to byt perfektni :-)

taky bych rada videla na realne fotce bisquit tak snad si ji tu nekdo poridi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
22.3.12 11:17
Ajla píše:
susan: neboj do autobusu to zvladnes vp ohode malej ma 80cm, 11kg a 12 mesicu a zvednu ho s kocarkem do schodu bezvadne…

taky bych rada videla na realne fotce bisquit tak snad si ji tu nekdo poridi :-)

Obě barvy už jsem někdo dával snad včera. Ta bisquit vypadá fakt krásně, ale bude se asi hodně špinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.3.12 11:42
Ajla píše:

taky bych rada videla na realne fotce bisquit tak snad si ji tu nekdo poridi :-)

snad jo protože já sama nemám ani 50 kilo děti jsou po mě drobní a ještě k tomu mám zdravotní problém mám pupeční kilu a ceká mě operace tak proto jsem chtěla lehky kocarek tak snad budu spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slanina81
22.3.12 11:55

@slanina81 jaký držák? Myslíš to za co držíš? Mě nic nebolí, pro mě je příjemný :-)

Jo jo, to za co to drzis, musim si na to zvyknout, ja mam concord a to je prijemny kulaty, tohle me vadi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4