Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak za mě Pink Lining
ale nevím jakou máš barvu Nuny, když ta taška je takovej universál ![]()
Tak holky posílám fotku jak my vozíme síťku a pláštěnku, zepředu to není vidět a z boku se to ztratí a ušetříme místo v košíku a ničemu to nezavazí, tak třeba se to někomu bude hodit. ![]()
@grace1 píše:
@Anielkha tak vážne stále zvažujem či tú tašku od Pink Lining alebo Oioi, dám odkazy a skúste mi poradiť. Môžu poradiť aj ostatné maminky. http://www.wickeltaschen.com/…-meadow-blau rozmery 38×25,5×19
aleboooooo http://www.wickeltaschen.com/…lektion-2010 34,5×44×20,5cm
chcem si vybrať takú čo môžem nosiť aj neskôr, mimo kočíkadakujem za skoré odpovede
ta druha je vic univerzalni, ale mne se vic libi prvni ![]()
@Sofika @Anielkha práve som sa vrátila z prechádzky a rozmýšlala som, beriem tú pink lining. Farba nuny bude modrá možno bisgue, ale budem ju používať ak k čiernemu slalomu. TAk díky holky ![]()
sofinka: tak to zkusim
dnes mi prislo ze nuna vubec nerachoti, fakt byla tak ticha nevim cim jeslti se ty kolecka nejak ojely, nebo ze jsem sla dneska dost pomalu ale fakt to bylo lepsi nez driv
Tak my jsme dnes sháněli sedačku a v krámě měli všechny Nuny, tak jsem mohla porovnávat a musím konstatovat že naprosto úžasná je bisgue, ale tedy za svoji lékořici měnit nebudu (jsem lenoch to sundavat a prát).
Naopak naživo mě osobně dost zklamala ta žlutá ![]()
@Sofika píše:
Tak holky posílám fotku jak my vozíme síťku a pláštěnku, zepředu to není vidět a z boku se to ztratí a ušetříme místo v košíku a ničemu to nezavazí, tak třeba se to někomu bude hodit.
super napad díky
@j.a.n.i1 píše:
Tak my jsme dnes sháněli sedačku a v krámě měli všechny Nuny, tak jsem mohla porovnávat a musím konstatovat že naprosto úžasná je bisgue, ale tedy za svoji lékořici měnit nebudu (jsem lenoch to sundavat a prát).
Naopak naživo mě osobně dost zklamala ta žlutá
Já viděla na živo jen malinovou a šedou, mám žlutou a je fakt boží (ta barva). Rozhodovala jsem se ještě mezi červenou.
jusinka- můžu poprosit o tu fotku pláštěnky nebo o jaký typ se jedná, na MMB někdo prodává Pláštěnka na golfky Chicco Ponnee XS - originál nevím jestli by mi to na to pasovala? jestli tě teda můžu poprosit, pokud se v tom vyznáš já vůbec :+( Dík ![]()
Holky, zjistily jste nektera, jestli dorazily i ty 3 barvy do toho sam baby uz ve variante 2012?
Jinak jsem byly s Nunou na chate a uplne v pohode jsem s ni vysla do kopce-blato a sutry, takze za me naprosto 1* ![]()
Me se nejvic libi ta zluta, a taky jsem se rozhodovala mezi ni a cervenou,ale mame holcicku a cervena se s ruzovou dost bije, tak vyhrala zluta. Ta bezova je taky krasna,ale ta u nas nehrozi, podle me se bude muset porad prat
Kamaradka ma bezove peg perego a ma ho porad jak prase ![]()
Dobrý den,
chtěla bych poprosit maminky, které už Nunu 2012 mají (ale jen ty nové barvy, které jsou opravdu z nové kolekce), jestli by nebyly tak hodné a nezvážily mi kočárek se stříškou. Na netu se strašně různí uváděná váha (osciluje mezi 7,3kg a 8,6kg) - pokud by totiž byl ten nový model přes 8kg, nemá pro mě význam ho kupovat. Moc děkuji!!
)
@Aninkas píše:
Dobrý den,chtěla bych poprosit maminky, které už Nunu 2012 mají (ale jen ty nové barvy, které jsou opravdu z nové kolekce), jestli by nebyly tak hodné a nezvážily mi kočárek se stříškou. Na netu se strašně různí uváděná váha (osciluje mezi 7,3kg a 8,6kg) - pokud by totiž byl ten nový model přes 8kg, nemá pro mě význam ho kupovat. Moc děkuji!!)
Moc dekuju za zvazeni, toho jsem se obavala ;( Mam sportak jen o trochu tezsi (9-10kg), takze takhle „tezke“ golfky by pro me nebyly vyrazna zmena ;( Ale barva enerald je vazne krasna! ![]()
@Sofika píše:
Tak holky posílám fotku jak my vozíme síťku a pláštěnku, zepředu to není vidět a z boku se to ztratí a ušetříme místo v košíku a ničemu to nezavazí, tak třeba se to někomu bude hodit.
Dobrý
Budu se opičit ![]()