Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
25.3.12 16:50

Tak za mě Pink Lining :palec: ale nevím jakou máš barvu Nuny, když ta taška je takovej universál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
25.3.12 16:55

Tak holky posílám fotku jak my vozíme síťku a pláštěnku, zepředu to není vidět a z boku se to ztratí a ušetříme místo v košíku a ničemu to nezavazí, tak třeba se to někomu bude hodit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.3.12 17:11
@grace1 píše:
@Anielkha tak vážne stále zvažujem či tú tašku od Pink Lining alebo Oioi, dám odkazy a skúste mi poradiť. Môžu poradiť aj ostatné maminky. http://www.wickeltaschen.com/…-meadow-blau rozmery 38×25,5×19
aleboooooo http://www.wickeltaschen.com/…lektion-2010 34,5×44×20,5cm
chcem si vybrať takú čo môžem nosiť aj neskôr, mimo kočíka :D dakujem za skoré odpovede :kytka:

ta druha je vic univerzalni, ale mne se vic libi prvni :)

• Citovat
  • Upravit
83
25.3.12 17:32

@Sofika @Anielkha práve som sa vrátila z prechádzky a rozmýšlala som, beriem tú pink lining. Farba nuny bude modrá možno bisgue, ale budem ju používať ak k čiernemu slalomu. TAk díky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.3.12 17:37

@Sofika to je super nápad :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.3.12 20:51

sofinka: tak to zkusim
dnes mi prislo ze nuna vubec nerachoti, fakt byla tak ticha nevim cim jeslti se ty kolecka nejak ojely, nebo ze jsem sla dneska dost pomalu ale fakt to bylo lepsi nez driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
25.3.12 21:00

Tak my jsme dnes sháněli sedačku a v krámě měli všechny Nuny, tak jsem mohla porovnávat a musím konstatovat že naprosto úžasná je bisgue, ale tedy za svoji lékořici měnit nebudu (jsem lenoch to sundavat a prát).
Naopak naživo mě osobně dost zklamala ta žlutá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.3.12 21:26
@Sofika píše:
Tak holky posílám fotku jak my vozíme síťku a pláštěnku, zepředu to není vidět a z boku se to ztratí a ušetříme místo v košíku a ničemu to nezavazí, tak třeba se to někomu bude hodit. :mavam:

super napad díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishullka
25.3.12 21:58
@j.a.n.i1 píše:
Tak my jsme dnes sháněli sedačku a v krámě měli všechny Nuny, tak jsem mohla porovnávat a musím konstatovat že naprosto úžasná je bisgue, ale tedy za svoji lékořici měnit nebudu (jsem lenoch to sundavat a prát).
Naopak naživo mě osobně dost zklamala ta žlutá :-(

Já viděla na živo jen malinovou a šedou, mám žlutou a je fakt boží (ta barva). Rozhodovala jsem se ještě mezi červenou.

• Citovat
  • Upravit
HCOBafik
26.3.12 08:27

jusinka- můžu poprosit o tu fotku pláštěnky nebo o jaký typ se jedná, na MMB někdo prodává Pláštěnka na golfky Chicco Ponnee XS - originál nevím jestli by mi to na to pasovala? jestli tě teda můžu poprosit, pokud se v tom vyznáš já vůbec :+( Dík :oops:

• Citovat
  • Upravit
slanina81
26.3.12 12:50

Holky, zjistily jste nektera, jestli dorazily i ty 3 barvy do toho sam baby uz ve variante 2012?

Jinak jsem byly s Nunou na chate a uplne v pohode jsem s ni vysla do kopce-blato a sutry, takze za me naprosto 1* :potlesk:

Me se nejvic libi ta zluta, a taky jsem se rozhodovala mezi ni a cervenou,ale mame holcicku a cervena se s ruzovou dost bije, tak vyhrala zluta. Ta bezova je taky krasna,ale ta u nas nehrozi, podle me se bude muset porad prat :( Kamaradka ma bezove peg perego a ma ho porad jak prase 8o

• Citovat
  • Upravit
Aninkas
26.3.12 15:08

Skutečná váha kočárku

Dobrý den,

chtěla bych poprosit maminky, které už Nunu 2012 mají (ale jen ty nové barvy, které jsou opravdu z nové kolekce), jestli by nebyly tak hodné a nezvážily mi kočárek se stříškou. Na netu se strašně různí uváděná váha (osciluje mezi 7,3kg a 8,6kg) - pokud by totiž byl ten nový model přes 8kg, nemá pro mě význam ho kupovat. Moc děkuji!! :o)

• Citovat
  • Upravit
83
26.3.12 18:38
Takze od dnes som novou majitelkou emerald nuny a zvazila som ju. Ma 8,6 kg. Ale u mna v pohode, som spokojna.
@Aninkas píše:
Dobrý den,chtěla bych poprosit maminky, které už Nunu 2012 mají (ale jen ty nové barvy, které jsou opravdu z nové kolekce), jestli by nebyly tak hodné a nezvážily mi kočárek se stříškou. Na netu se strašně různí uváděná váha (osciluje mezi 7,3kg a 8,6kg) - pokud by totiž byl ten nový model přes 8kg, nemá pro mě význam ho kupovat. Moc děkuji!! :o)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aninkas
26.3.12 19:30

Moc dekuju za zvazeni, toho jsem se obavala ;( Mam sportak jen o trochu tezsi (9-10kg), takze takhle „tezke“ golfky by pro me nebyly vyrazna zmena ;( Ale barva enerald je vazne krasna! ;)

• Citovat
  • Upravit
168
26.3.12 20:06
@Sofika píše:
Tak holky posílám fotku jak my vozíme síťku a pláštěnku, zepředu to není vidět a z boku se to ztratí a ušetříme místo v košíku a ničemu to nezavazí, tak třeba se to někomu bude hodit. :mavam:

Dobrý :-) Budu se opičit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4