Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@j.a.n.i1 heh, já si to myslela
zkoušela jsem tam tu zadní část i nějako necpat, ale prostě jsem nepřišla na systém, aby to vypadalo upraveně
![]()
@Koty Tak s tím ti neporadím, já doteď používala Nunu úplně bez boudičky, nasazovala jsem ji až tenhle týden a to jsem tak spěchala, že jsem nějaké srovnávání plandací části vůbec neřešila a nechala to plandat, ani to nemám zapnuté na ty patentky a suchý zip, jen jsem to natáhla na ten spodní.
Ahoj holky, kde jste si nechaly ušít vložku do Nuny ? Děkuji za tipy,mam žlutou barvu .
@Tinkapletinka Moje mamka je šije, viz fota co jsem našla…pokud bys chtěla, písni soukromou zprávu
Máme na výběr z látek, na žlutou se tam taky něco najde
Nebo můžeš dodat svou látku… a šijeme toho na nunu víc, než jen vložku, taky potahy na pásy, na madlo, tašku na madlo, nánožník…
@Libza píše:
Holky, posílám na ukázku tunning nuny jedné maminky tady z emimina, co šila moje mamka z její super látky
ahoj holky, jdu si pro radu. Kamarádka chce ode mě koupit Nunu. Mám ještě tu 2010, která nejde polohovat do lehu. Poradíte mi kolik si mám za ni říct? Jen za samotný kočárek bez příslušenství. Je teda jako nový, jezdili jsme jen na krátké vzdálenosti a jen jedno léto.
Ahojte holky (už jsem sem asi 2× psala),
nakonec jsme se s manželem rozhodli pro nunu
. Byli jsme se podívat v Delfínku v Ol a hlavně zkusit do ní malého posadit. Už jsem se smířila,. že lecorici neseženu. No teď řeším jakou barvu. Malej seděl ve scarlet, je taková pěkná výrazná a asi bych kousla, že kluk bude sedět v červené a nechala jsem si ukázat i emerald. Byla trošku tmavší než jsem čekala. Tak jsem tedy na vážkách, kterou barvu zvolit. Manželovi je to jedno, takže je to opět na mně
. Kterou barvu by jste volily vy?
@pehu mám kluka a máme barvu Scarlet a jsem nadšená. Pro kluka mi divná červená nepřijde, i když když jsme kupovali kočárek (mmch taky červený) tak pár lidí se pozastavilo že chci pro kluka červený. Přijde mi to že je přežitek že je červená jen pro holku. Navíc bydlíme ve městě a já chci prostě barvu aby jsme byli vidět
už kvůli autům
@pehu Já mám verzi 2011 a mám wineberry, protože jsem ujetá na fialovou a myslím, že se taky hodí pro obě pohlaví, jako červená, vůbec bych se jí pro chlapečka nebála ![]()
Já mám právě taky radši výraznější. Např. černá mi pro děti přijde dost smutná (nikoho se nechci dotknout, to je můj názor). A velkej kočár gt3 máme oranžovo - hnědý, kde je více té oranžové. Tak asi půjdu do červené. Zítra se zajdu zeptat k nám do obchodu. Paní mi nabízela cenu do 4 000,– Kč, tak snad to bude ještě platit
.
Děkuji za reakce
![]()
Holky, je k mání tahle fialovo-bílá pruhatá vložka do nuny, kdybyste některá měly zájem, napište mi SZ:
Ahojky holky tak lékořice prodáná a růžová zaplacená a dorazí bud v pátek nebo v pondělí.Sehnala jsem ji za akční cenu 3900 mám obrovskou radost
Snad nezklame v reálu ![]()
@Vera111 no se dohodni s kamarádkou ale já kdybych si kupovala tak takto- 2012 stojí 4500,za starší 2011 bych nedala víc jak 3500 pokud by byla v top stavu, jinak tak 3000 a za 2010 bych asi nedala víc jak 2500