Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
3.4.12 10:33
polohovaní nohou se u mimča nemusí vůbec řešit, mé malé je 7 měsíců a vystačí si s opěrkou a sedačkou na ležení a nohy jí ještě nečouhají. je jasné, že nuna není u miminka na delší procházky ale na chvílí do obchodáku či tak proč ne.
@Anielkha píše:
Ale to vubec ne kvuli lehu, ale protoze to miminko je tam minimalne chranene (obzvlast v tom uplnem lehu)… a polohovani nohou mu vubec nepomuze.Ale tohle si prece udela kazdy sam, tj jen muj pohled. Mmch jako je pro mne vajicko jen na cestovani autem a ne na prochazky, jak dneska dost maminek praktikuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
3.4.12 13:24

No, já bych nesedící dítě do Nuny nedávala, lepší mu je v hlubokém kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
3.4.12 13:46

Já ji tam teda dám, nevidím v tom problém :nevim: jak už jsem psala, bude to jen jako druhej kočárek, takže kdyby něco nevyhovovalo, tak se může uklidit a počkat, až nám malá trochu vyroste.
Mimochodem jsou nám 4 měsíce a už jezdíme stejně na sportáku, má ho jenom na ležení a žádnej problém v tom není, naopak krásně vidí ven a pozoruje okolí.
Na netu uváděj, že je nuna od narození :nevim: ale každá maminka má jinej názor :kytka:
Mám třeba kamarádku, která tak milovala svůj hlubokej kočárek, že v tom malou vozila do 9ti měsíců 8o byla drobonká, takže se jí tam v pohodě vešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
3.4.12 13:47
@Nikka77 píše:
Já ji tam teda dám, nevidím v tom problém :nevim: jak už jsem psala, bude to jen jako druhej kočárek, takže kdyby něco nevyhovovalo, tak se může uklidit a počkat, až nám malá trochu vyroste.
Mimochodem jsou nám 4 měsíce a už jezdíme stejně na sportáku, má ho jenom na ležení a žádnej problém v tom není, naopak krásně vidí ven a pozoruje okolí.
Na netu uváděj, že je nuna od narození :nevim: ale každá maminka má jinej názor :kytka:
Mám třeba kamarádku, která tak milovala svůj hlubokej kočárek, že v tom malou vozila do 9ti měsíců 8o byla drobonká, takže se jí tam v pohodě vešla :nevim:

No, já kluka taky vozila skoro do roka v hlubokém kočáru, jelikož to bylo přes zimu a hned na jaře jsem kočár předělala na sporták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.4.12 13:54
@Nikka77 píše:
Mám třeba kamarádku, která tak milovala svůj hlubokej kočárek, že v tom malou vozila do 9ti měsíců 8o byla drobonká, takže se jí tam v pohodě vešla :nevim:

Ja dala malou do sportaku v cca 7m, ale podle mne je to uplne neco jineho… to uvidis, az ji tam das.. vzadu vleze je ta hlavicka v nune uplne nechranena (je tam jen kus latky)

Jo uvadeji, ale v kombinaci s autosedackou, uz jsem to tu psala. Tak EDIT: uz je to v anglickem navodu jinak. 8o :roll: Tak se omlouvam za dezinformaci. A uz mlcim. :)

• Citovat
  • Upravit
5662
4.4.12 20:52

Teda holky musím vám poreferovat. Koupila jsem dneska sadu pláštěnky a moskytiéry (u nás v kamenném obchodě levněji něž na netu) a teď jsem to zkusila nandat. No pěkně jsem se zapotila než jsem přišla na to jak se to na kočárek přidělává. No už teď vím, tak snad venku tolik nezmokneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.4.12 19:33

ahojky holky, poraďte, jak vozíte na Nuně odrážedlo (Enduro), máte nějaký zlepšovák?

@Anielkha Opět krásná fotečka malé :potlesk: Odkud máte ten šáteček? Nemohu nic podobného barevného sehnat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.4.12 21:50

Ahojky,chtela jsem se prosím Vás zeptat zda někdo na Nuně používáte slunečník,ale ne ten original.Pokud ano tak ktery tam pasuje??? :) Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.4.12 21:57
@rybkabezvody píše:
ahojky holky, poraďte, jak vozíte na Nuně odrážedlo (Enduro), máte nějaký zlepšovák?@Anielkha Opět krásná fotečka malé :potlesk: Odkud máte ten šáteček? Nemohu nic podobného barevného sehnat :nevim:

Diky. ;) Tj cepicka. Je usita na zakázku.

• Citovat
  • Upravit
4346
7.4.12 18:03

Zdravím :mavam: chtěla jsem Vás poprosit o radu (nejlépe i s fotečkama), kam a jak zastrčit plandavou zadní část stříšky. Kdesi v této diskuzi jsem četla, že se to dá pěkně schovat, ale asi už jsem úplně blbá a zaboha tomu nemůžu přijít na kloub :zed: Děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
7.4.12 22:50
@Koty píše:
Zdravím :mavam: chtěla jsem Vás poprosit o radu (nejlépe i s fotečkama), kam a jak zastrčit plandavou zadní část stříšky. Kdesi v této diskuzi jsem četla, že se to dá pěkně schovat, ale asi už jsem úplně blbá a zaboha tomu nemůžu přijít na kloub :zed: Děkujiii

Jó mě taky musela jedna mamča tady poradit…v té stříšce je v zadní části taková jakoby kapsička, to si osaháš a příjdeš na ni :palec: No a pak to do ní nastrkáš…vyfotila bych ti to, ale nemám zase foťák doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
7.4.12 23:22

Holky, posílám na ukázku tunning nuny jedné maminky tady z emimina, co šila moje mamka z její super látky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
8.4.12 04:44
No za mě : Je to najenou ze super kočárku tuctovej kus. Sorry, ale vůbec se mi to nelíbí.
@Libza píše:
Holky, posílám na ukázku tunning nuny jedné maminky tady z emimina, co šila moje mamka z její super látky :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
8.4.12 09:46

@Libza No to je ten největší problém - já tu kapsičku nenašla :zed: vpředu jsem si všimla, že to má jakoby dvě stříšky. Tu sluneční clonu, a pak je tam cosik s černým lemem. A to je na co?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
8.4.12 10:04

@Koty To je ta kapsička ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie