Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anielkha píše:
Ale to vubec ne kvuli lehu, ale protoze to miminko je tam minimalne chranene (obzvlast v tom uplnem lehu)… a polohovani nohou mu vubec nepomuze.Ale tohle si prece udela kazdy sam, tj jen muj pohled. Mmch jako je pro mne vajicko jen na cestovani autem a ne na prochazky, jak dneska dost maminek praktikuje.
No, já bych nesedící dítě do Nuny nedávala, lepší mu je v hlubokém kočáru.
Já ji tam teda dám, nevidím v tom problém
jak už jsem psala, bude to jen jako druhej kočárek, takže kdyby něco nevyhovovalo, tak se může uklidit a počkat, až nám malá trochu vyroste.
Mimochodem jsou nám 4 měsíce a už jezdíme stejně na sportáku, má ho jenom na ležení a žádnej problém v tom není, naopak krásně vidí ven a pozoruje okolí.
Na netu uváděj, že je nuna od narození
ale každá maminka má jinej názor ![]()
Mám třeba kamarádku, která tak milovala svůj hlubokej kočárek, že v tom malou vozila do 9ti měsíců
byla drobonká, takže se jí tam v pohodě vešla ![]()
@Nikka77 píše:
Já ji tam teda dám, nevidím v tom problémjak už jsem psala, bude to jen jako druhej kočárek, takže kdyby něco nevyhovovalo, tak se může uklidit a počkat, až nám malá trochu vyroste.
Mimochodem jsou nám 4 měsíce a už jezdíme stejně na sportáku, má ho jenom na ležení a žádnej problém v tom není, naopak krásně vidí ven a pozoruje okolí.
Na netu uváděj, že je nuna od narozeníale každá maminka má jinej názor
Mám třeba kamarádku, která tak milovala svůj hlubokej kočárek, že v tom malou vozila do 9ti měsícůbyla drobonká, takže se jí tam v pohodě vešla
No, já kluka taky vozila skoro do roka v hlubokém kočáru, jelikož to bylo přes zimu a hned na jaře jsem kočár předělala na sporták.
@Nikka77 píše:
Já ji tam teda dám, nevidím v tom problémjak už jsem psala, bude to jen jako druhej kočárek, takže kdyby něco nevyhovovalo, tak se může uklidit a počkat, až nám malá trochu vyroste.
Na netu uváděj, že je nuna od narozeníale každá maminka má jinej názor
Mám třeba kamarádku, která tak milovala svůj hlubokej kočárek, že v tom malou vozila do 9ti měsícůbyla drobonká, takže se jí tam v pohodě vešla
Ja dala malou do sportaku v cca 7m, ale podle mne je to uplne neco jineho… to uvidis, az ji tam das.. vzadu vleze je ta hlavicka v nune uplne nechranena (je tam jen kus latky)
Jo uvadeji, ale v kombinaci s autosedackou, uz jsem to tu psala. Tak EDIT: uz je to v anglickem navodu jinak.
Tak se omlouvam za dezinformaci. A uz mlcim. ![]()
Teda holky musím vám poreferovat. Koupila jsem dneska sadu pláštěnky a moskytiéry (u nás v kamenném obchodě levněji něž na netu) a teď jsem to zkusila nandat. No pěkně jsem se zapotila než jsem přišla na to jak se to na kočárek přidělává. No už teď vím, tak snad venku tolik nezmokneme ![]()
ahojky holky, poraďte, jak vozíte na Nuně odrážedlo (Enduro), máte nějaký zlepšovák?
@Anielkha Opět krásná fotečka malé
Odkud máte ten šáteček? Nemohu nic podobného barevného sehnat ![]()
Ahojky,chtela jsem se prosím Vás zeptat zda někdo na Nuně používáte slunečník,ale ne ten original.Pokud ano tak ktery tam pasuje???
Díky za info
@rybkabezvody píše:
ahojky holky, poraďte, jak vozíte na Nuně odrážedlo (Enduro), máte nějaký zlepšovák?@Anielkha Opět krásná fotečka maléOdkud máte ten šáteček? Nemohu nic podobného barevného sehnat
Diky.
Tj cepicka. Je usita na zakázku.
Zdravím
chtěla jsem Vás poprosit o radu (nejlépe i s fotečkama), kam a jak zastrčit plandavou zadní část stříšky. Kdesi v této diskuzi jsem četla, že se to dá pěkně schovat, ale asi už jsem úplně blbá a zaboha tomu nemůžu přijít na kloub
Děkujiii
@Koty píše:
Zdravímchtěla jsem Vás poprosit o radu (nejlépe i s fotečkama), kam a jak zastrčit plandavou zadní část stříšky. Kdesi v této diskuzi jsem četla, že se to dá pěkně schovat, ale asi už jsem úplně blbá a zaboha tomu nemůžu přijít na kloub
Děkujiii
Jó mě taky musela jedna mamča tady poradit…v té stříšce je v zadní části taková jakoby kapsička, to si osaháš a příjdeš na ni
No a pak to do ní nastrkáš…vyfotila bych ti to, ale nemám zase foťák doma ![]()
Holky, posílám na ukázku tunning nuny jedné maminky tady z emimina, co šila moje mamka z její super látky ![]()
@Libza píše:
Holky, posílám na ukázku tunning nuny jedné maminky tady z emimina, co šila moje mamka z její super látky
@Libza No to je ten největší problém - já tu kapsičku nenašla
vpředu jsem si všimla, že to má jakoby dvě stříšky. Tu sluneční clonu, a pak je tam cosik s černým lemem. A to je na co?? ![]()