Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
11.4.12 16:36

Na MMB prodávají jakýkoli originál barevný potah na nunu.Tak kdo by si chtěl oživit. :-)
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
11.4.12 19:09
@k.a.c.k.a.1 píše:
Na MMB prodávají jakýkoli originál barevný potah na nunu.Tak kdo by si chtěl oživit. :-)
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.4.12 19:54

@k.a.c.k.a.1 jak to myslí potah? jako to celé sezení krom konstrukce? jeslti jo tak je to super nápad- na druhé člověk nechá konstrukci koupí jen nový potah, v případě odlišného pohlaví a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
11.4.12 21:05
@k.a.c.k.a.1 píše:

Tak tohle je fakt super :pankac: a cena mi přijde dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.4.12 21:16
@j.a.n.i1 píše:
Tak tohle je fakt super :pankac: a cena mi přijde dobrá :)

No taky si myslím, že cena je super, ale říkám si, kde to vzali, ty origo potahy :nevim: To se dá někde sehnat…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
11.4.12 21:22

@Libza Netuším, ale zní to hodně dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.4.12 21:35
@j.a.n.i1 píše:
@Libza Netuším, ale zní to hodně dobře…

To jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b.barka
12.4.12 22:16

Tak jsem začala vážně uvažovat o těchto golfkách. Líbí se mi ta spojená rukojeť a lehké ovládání. Odrazuje mě malý košík a jsem zvyklá vozit těžší věci v tašce, takže se bojím překlopení kočárku. Mám Buggstera, ale vadí mi, že nejde moc vozit jednou rukou. Máte někdo zkušenosti s oběma kočárkama pro porovnání? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
11
13.4.12 00:01

Ahojte, jak jsem neustále přemýšlela nad tou barvou (modrá nebo červená). V úterý jsem viděla červenou opět v reálu v obchodě, ale byla zamluvená. Domluvila jsem se na ceně a zmínila jsem se, že půjdu do té červené. Doma to ve mně hlodalo, jestli nezvolit modrou, ať nejezdí po městě 2 červené. Tak jsem sešla dnes domluvit na objednání a barva se vyřešila za mě, protože už mi prodavačky objednaly tu červenou :-). Dojde zítra nebo příští týden. Už jsem hróóózně netrpělivá :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.4.12 08:58

Ahojky tak nám dneska dorazí malinová už se moc těšíme až ppl dorazi :lol: :lol: když se člověk na něco těší tak ten šas vůbec neutíká :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.4.12 14:54

tak je doma a je vážně úžasná za mě max. spokojenost :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.4.12 15:12

My už máme nunu taky doma :D :D :D . Ta červená je moc pěkná. Odpoledne s ní hned vyrazím ven a zjistila jsem, že nemusím nechat šít na rukojeť ledvinku, protože tam pasuje z gt3. Jsem na ni zvyklá :-), tak jen objednám madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
13.4.12 15:24
@denca29 píše:
No za mě : Je to najenou ze super kočárku tuctovej kus. Sorry, ale vůbec se mi to nelíbí.

Na můj vkus je to moc divoké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
13.4.12 17:08
@pehu píše:
My už máme nunu taky doma :D :D :D . Ta červená je moc pěkná. Odpoledne s ní hned vyrazím ven a zjistila jsem, že nemusím nechat šít na rukojeť ledvinku, protože tam pasuje z gt3. Jsem na ni zvyklá :-), tak jen objednám madlo.

A jak tam tu ledvinku přiděláváš? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.4.12 22:24
@j.a.n.i1 píše:
A jak tam tu ledvinku přiděláváš? Dik

Jen jsem ji dala na rukojeť. Kdybych chtěla, aby nebyla prověšená, tak tam jde dát nějaká spona nebo něco jiného. Je prověšená i na gt3, tak jsem zvyklá :-). Na mimibazaru paní šije ledvinky na nunu http://www.mimibazar.cz/foto.php?….
Tady přikládám foto s naší ledvinkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4