Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anielkha myslim tu sedacku s adapterem, preci jen desetikilove dite, co mu trozku couhaj nozky si uz uplne neumim predstavit. Jestli to ten adapter vydrzi.
@suik píše:
@Anielkha myslim tu sedacku s adapterem, preci jen desetikilove dite, co mu trozku couhaj nozky si uz uplne neumim predstavit. Jestli to ten adapter vydrzi.
Nasla jsem navod a o kg tam nic neni.. vajco je do 13kg, tak by to melo byt stejne. Snad.
(MMch je tam napsano, ze je i na Cybex)
@Anielkha diky, tak snad by to tam kdyztak napsali, kdyby to bylo min…
Adaptér určitě v pohodě. Já mám spíš vždy strach, aby se mi to na podvozku nepřekotilo, ale nuna mi přijde stabilnější než podvozek, který mám já, a těžiště má taky určitě někde jinde.
Chtěla bych se zeptat
Zápasim s pláštěnkou, nahoře jsem oka našla, ale jak se to upevňuje dole?
očka tam jsou, ale v nich je upevňený dolní díl potahu ![]()
@Denino píše:
Chtěla bych se zeptatZápasim s pláštěnkou, nahoře jsem oka našla, ale jak se to upevňuje dole?
očka tam jsou, ale v nich je upevňený dolní díl potahu
Ahoj, dole to upevníš kolem konstrukce. Tam jak je potah jakoby „vynechaný“ ![]()
@Denino taky jsem to hledala, a je to jak pise denvoj.....pridelavat plastenku je teda za trest. Ty oka taky mohli udelat vetsi a delsi suchace.
Holky ahoj, potřebuju radu, lze nuna i boudička prát v pračce? Mám 2012 tu béžovou, díky
@nikita066 V pračce lze prát všechno, co lze narvat do bubnu ![]()
Ty jo, s tím praním bych měla strach…ale asi to tam pak taky švihnu, než to prát v ruce ![]()
@Libza Tak Nunu jsem ještě neprala, ale potah od Plika jsem tam nacpala celý včetně boudy ![]()
@nikita066 já už potah prala, ale boudičku ne a v poho, dala jsem to jen krátký program a na třicet ![]()
Perete někdo i tu boudu v pračce? Mně ten potah z toho nejde sundat, tak jí peru ve vaně a ten potah z kočáru v pračce.