Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@takacek píše:
@MUFICE Já do pračky narvala i boudu a uplně v pohodě
já to tam chci taky narvat asi celý, no uvidíme, buď to stihnu ještě ve staré pračce na šetrný program, nebo to chvilku bude trvat, než se naučím z novou
a pak to půjde celé
@nikita066 Cele to tam das, jen vytahnes ty desky
si to prohledni, tak prijdes ![]()
@takacek Ty jo, tak to bych si myslela, že se to nějak pokroutí nebo přeláme, když jsou v tom ty výztuhy a tak
Říkáš, že v pohodě, jo? Tak to pak taky zkusím ![]()
@Libza Na sedacce jdou vytahnout a bouda uplne v pohode, dala jsem to na rucni prani a super a dokonce i rychle schne ![]()
@takacek Aha tak toho jsem si vůbec nevšimla…ten kočárek pořád překvapuje
![]()
Nevíte, kde se dá koupit jen ten nový originální potah na nunu? Děkuji
Využíváte/využívali jste někdy Nunu čistě jako podvozek pod autosedačku? Na Matese jsem měla Zappíka a teď bych Nunu ráda využila jako podvozek na nákupy atd.
@nikita066 píše:
Holky ahoj, potřebuju radu, lze nuna i boudička prát v pračce? Mám 2012 tu béžovou, díky
Prala jsem celou Nunu na 30° jemné praní a v pohodě, mám taky bisque a byl celý špinavý z letadla a vypralo se to v pohodě, jen doporučím zapnout zipy i sucháče aby se to nějak nepotrhalo ten potah, možná ne, ale jistota je jistota. A Nunička je jako nová ![]()
Ahoj holky, tak jsem potah vyprala a vypadá to v pohodě, jen 2cvočky jsou škráblé
a malý mezitím využil podvozek jako závodničku aneb, jamajskej bob zvítězí ![]()
Tak já jsem na vaše doporučení vyprala i tu boudičku a je super čistá ![]()
Ahoj holky, chtěla bych koupit kočárek nuna pepp wineberry kolekce 2011..pokud někdo máte a chcete prodat, tak se ozvěte, hodně na to spěchám. díky