Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Polohování pěkně vytunili! To teda jo, ale cenu taky.. to bych taky nedala..
@x-lady Mě se s tím polohováním ale vůbec nelíbí
Je to praktické, to určitě, ale já bych ji s tím asi nekoupila
Mám svou nunu 2011 a jsem na 100 % spokojena. Když vím, že se malé bude chtít spát, tak s sebou vezmu velký sporťák z 3kombinace… I když…malé bude za měsíc 1 rok a když v nuně usne, spinká v ní dobře, nohy ji nijak neplandají ![]()
@Libza Mě taky, přijde mi s tím taková obyčejná a to už jsem ji viděla i naživo…
@j.a.n.i1 A kde? Nevíte jestli ji maj v Malvíku nebo babyparku?
Ahoj holky chtela bych se zeptat jak jste praly boudicku od nuny? Jde to nejak rozebrat abych ji mohla vyprat v pracce??
Příspěvek upraven 16.10.12 v 12:51
Holky kdo ji plánujete koupit tak jsou tento víkend dny s Mariane a v babyparku a malvíku na něj daj 20 % dolů což je pak cena jako za ten normální…
Fakt?? Mam strach aby se s tim nic nestalo. Tak to teda zkusim. ![]()
Příspěvek upraven 16.10.12 v 12:51
Dobrý večer, maminky.
Potřebovala bych radu. Moc ráda bych si na jaře taky jednu Nunu pořídila. Mám ale problém s velikostí syna. Nyní mu bude 7 měsíců, měří 85 cm a váží 13 kg a proto mám obavy, aby se mi tam vůbec vešel. V dubnu, kdy bych chtěla kočárek kupovat, mu bude 14 měsíců a jeho výšku a váhu si netroufám odhadovat.
Do jaké maximální velikosti jste tedy vozily právě vaše děti??
@sabina_s Ahoj já ji také kupovala až v roce a půl. Samozřejmě v něm může být prcek už dřív. Našemu malýmu budou v prosinci tři roky a v kočátku je úplně v poho. Min týden jsme se vrátili z dovči a moc jsem ho ocenila. Když bolely nožičky a dokonce v něm spal. Nejlepší bude když si ho půjdeš někam vyzkoušet
Ahojík,
tak už jsem taky majitelkou Nuny, dnes jsme si ji přivezly. ![]()
Zatím jsem teda nadšená, je fakt supr. Malýmu je 14 měsíců a krásně se mi tam vejde, ale taky jsem z toho měla strach.
Už máme za sebou i procházku, akorát nám začalo trošku krapkat a s pláštěnkou jsme si fakt neporadily.
Jak se tam holky přidělává? ![]()
@Lucisek07 v horní části jsou takové háčky tak tudy protahuji a spodek protahuji mezi látkou a tím pogumovaným na nohy. Snad jsem to napsala inteligentně na pochopení ![]()
@bodlasek píše:
@Lucisek07 v horní části jsou takové háčky tak tudy protahuji a spodek protahuji mezi látkou a tím pogumovaným na nohy. Snad jsem to napsala inteligentně na pochopení
Děkuju, zítra to vyzkouším, snad jsem to pochopila. ![]()