Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No jde, byl v akci i za 5000,– teď zase dávají korbu zdarma…
Tuto nunu bych nebrala. Je to klasická stará nuna s lepším polohováním zad a větším kšiltem. Nemá ani polohovací nohy. Tady dám ještě fotku, malý tam bude mít kolem roku a půl a je tam jak sardinka. Koukni, kde má hlavu a kde končí zádovka. Tu druhou jsem našla na googlu.Je to 4 letá holka.
To se mi fakt líbí ta deluxe.
A pokud by to vyhrá senzz doporučuju koupit nánožník, píšou fusak, ale je to fakt nánožník.
Měla jsem ho.
http://www.babypark.cz/…quinny-senzz
Také se rozhoduji mezi Quinny Senzz a Nuna Pepp Delux a furt nevííím
Mám 15měsíčního prcka, Holky poraďte mě už se o tom i zdá ![]()
@niiccee píše:
Také se rozhoduji mezi Quinny Senzz a Nuna Pepp Delux a furt nevííímMám 15měsíčního prcka, Holky poraďte mě už se o tom i zdá
jétak to jsme na tom uplně stejně
já taky ve snu lítám s kočárkem ![]()
a co zatím u tebe vede?
Já právě nevím chtěla sem vždycky Nunu ale začal se mi líbit i ten Quinny, ještě sem ho na živo neviděla ale podle fotek mi přijde že je prostornější než Nuna, potřebuju aby se mi tam pak vlezl ještě v zimně a zase u toho Qoinnyho se mi nezdá ta boudička
že je celkem krátká,,malej mi v kočárku už nespí,,no furt nevím a nevím nechci něco koupit a pak litovat a u tebe vede co?
Vidíš já chtěla nejdřív Quinny v obou jsem měla už i prcka posazenýho.. viděla jsi je na živo?
napíši ti co jsem tak nějak vyzkoumala a hodíš k tomu svoje postřehy?
nuna deluxe.. plus má polohování nožek.. zdá se mi lépe chráněná.. jde uplně do lehu
proti je užší a horší přístup do košíku
QQuiny je širší prostornější.. super nákupní košík.. vypadá vzdušnej na léto
proti musí se přidělávat bočnice proti větru který se musí dokoupit.. a někdo psal že má dojem že se zlomí když jede na šlupek
snad jsem na nic nezapoměla
No právě já ještě qiunnyho neviděla,,takže říkáš že je lepší Nuna? co budeš kupovat?
Já mám prostě strach aby se mi tak ještě nějakou dobu vešel abych nemusela kupovat za půl roku nové
a Quinny nemá nastavitelnou rukojeť viď
Http://www. babypark. cz/kocarek-quinny-senzz#variants=315649
tady ho maj teď za 6 tis super cena..
no na 90% vyhrává nuna ale vemu dítě a pojedu znova do obchodu vyzkouším projedu.. snad to semnou prodavačka vydrží..
i když fusak tam do nuny asi nenacpeš při větším dítku..
já ho chci na léto převážně do obchoďáku a tak jinak máme normální sporťák jen když někam jedem tak je děsně neskladný je ho plnej kufr
Ne nemá ji nastavitelnou ale vyhovovala mi mám 172 a chlap má skoro 2m a taky si nestěžoval ![]()
Ahojky!
Nunu už budu mít skoro rok a jsme moc spokojeni. Malému je 2,5 roku, vejde se v pohodě, vleze si tam i sám. Fusak mu tam dávám jen od emitexu jaro/podzim a v pohodě, vejdeme se
@bodlasek píše:
Ahojky!
Nunu už budu mít skoro rok a jsme moc spokojeni. Malému je 2,5 roku, vejde se v pohodě, vleze si tam i sám. Fusak mu tam dávám jen od emitexu jaro/podzim a v pohodě, vejdeme se
a jak je velkej jestli můžu být zvědavá ![]()
jinak se jen zeptám s brzdou problémky nemáš?
ju jinak jsi mě potěšila já měla strach aby se tam vlez i ve 2 letech
@monamikmik ty jo výšku nevím, ale váží 14kg, zkusím ho zítra změřit jestli postojí
ale bude mít tak 95cm
brzda jde drobet hůř odbrzdit ale podle mě pomůže to promazat, zatím jsme to ještě nedělali
jako i se tam vyspí, sice je vzadu boule v látce
jak mu kouká hlava, ale v pohodě
@bodlasek píše:
@monamikmik ty jo výšku nevím, ale váží 14kg, zkusím ho zítra změřit jestli postojíale bude mít tak 95cm
brzda jde drobet hůř odbrzdit ale podle mě pomůže to promazat, zatím jsme to ještě nedělali
jako i se tam vyspí, sice je vzadu boule v látcejak mu kouká hlava, ale v pohodě
no ten Quny taky má jen sedák a zkusím to přeměřit ale mám dojem že je to stejně v cm.. jinak jsi mi přidala procento v rozhodování.. stejně si myslím že co člověk to názor já měla na puboše normální golfky na dceru tedy už s pevnýma zádama polohovacíma nohama bez stříšky s malýma dvojitýma kolečkama a byla jsem za ně vděčná… a projezdila jsem s nima co se dalo ![]()
@monamikmik píše:
a jak je velkej jestli můžu být zvědavá
jinak se jen zeptám s brzdou problémky nemáš?
ju jinak jsi mě potěšila já měla strach aby se tam vlez i ve 2 letech
Můj syn se do Nuny taky ještě vejde a to bude mít za měsíc 3 roky. Měří cca 1m a váží 14 kg.
I ja se pridava mam nunu teda na toho 9m ale kdyz sem ji zkousela tak sem tam narvala i meho 4letaka ma 18.5kg a 105cm hlavu mel az v boude ale vesel se tam a nebyl na sedu nejak moc narvany
na nejaky popojeti by pro 2-3letaka stacilo stejne uz vice mene chodi a az kdyz je boli nozky se svezou ![]()