Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
30.12.12 23:02

No jde, byl v akci i za 5000,– teď zase dávají korbu zdarma… :-) Tuto nunu bych nebrala. Je to klasická stará nuna s lepším polohováním zad a větším kšiltem. Nemá ani polohovací nohy. Tady dám ještě fotku, malý tam bude mít kolem roku a půl a je tam jak sardinka. Koukni, kde má hlavu a kde končí zádovka. Tu druhou jsem našla na googlu.Je to 4 letá holka. :mrgreen:To se mi fakt líbí ta deluxe.
A pokud by to vyhrá senzz doporučuju koupit nánožník, píšou fusak, ale je to fakt nánožník. :-) Měla jsem ho.
 http://www.babypark.cz/…quinny-senzz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.1.13 21:24

Také se rozhoduji mezi Quinny Senzz a Nuna Pepp Delux a furt nevííím :,( Mám 15měsíčního prcka, Holky poraďte mě už se o tom i zdá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
2.1.13 21:28
@niiccee píše:
Také se rozhoduji mezi Quinny Senzz a Nuna Pepp Delux a furt nevííím :,( Mám 15měsíčního prcka, Holky poraďte mě už se o tom i zdá :D

jétak to jsme na tom uplně stejně :-D já taky ve snu lítám s kočárkem :lol:
a co zatím u tebe vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.1.13 21:37

Já právě nevím chtěla sem vždycky Nunu ale začal se mi líbit i ten Quinny, ještě sem ho na živo neviděla ale podle fotek mi přijde že je prostornější než Nuna, potřebuju aby se mi tam pak vlezl ještě v zimně a zase u toho Qoinnyho se mi nezdá ta boudička :D že je celkem krátká,,malej mi v kočárku už nespí,,no furt nevím a nevím nechci něco koupit a pak litovat a u tebe vede co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
2.1.13 21:50

Vidíš já chtěla nejdřív Quinny v obou jsem měla už i prcka posazenýho.. viděla jsi je na živo?
napíši ti co jsem tak nějak vyzkoumala a hodíš k tomu svoje postřehy?
nuna deluxe.. plus má polohování nožek.. zdá se mi lépe chráněná.. jde uplně do lehu
proti je užší a horší přístup do košíku

QQuiny je širší prostornější.. super nákupní košík.. vypadá vzdušnej na léto
proti musí se přidělávat bočnice proti větru který se musí dokoupit.. a někdo psal že má dojem že se zlomí když jede na šlupek

snad jsem na nic nezapoměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.1.13 22:03

No právě já ještě qiunnyho neviděla,,takže říkáš že je lepší Nuna? co budeš kupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.1.13 22:05

Já mám prostě strach aby se mi tak ještě nějakou dobu vešel abych nemusela kupovat za půl roku nové :mrgreen: a Quinny nemá nastavitelnou rukojeť viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
2.1.13 22:07

Http://www. babypark. cz/kocarek-quinny-senzz#variants=315649
tady ho maj teď za 6 tis super cena..
no na 90% vyhrává nuna ale vemu dítě a pojedu znova do obchodu vyzkouším projedu.. snad to semnou prodavačka vydrží..
i když fusak tam do nuny asi nenacpeš při větším dítku..
já ho chci na léto převážně do obchoďáku a tak jinak máme normální sporťák jen když někam jedem tak je děsně neskladný je ho plnej kufr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
2.1.13 22:09

Ne nemá ji nastavitelnou ale vyhovovala mi mám 172 a chlap má skoro 2m a taky si nestěžoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
2.1.13 22:24

Ahojky!
Nunu už budu mít skoro rok a jsme moc spokojeni. Malému je 2,5 roku, vejde se v pohodě, vleze si tam i sám. Fusak mu tam dávám jen od emitexu jaro/podzim a v pohodě, vejdeme se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
2.1.13 22:35
@bodlasek píše:
Ahojky!
Nunu už budu mít skoro rok a jsme moc spokojeni. Malému je 2,5 roku, vejde se v pohodě, vleze si tam i sám. Fusak mu tam dávám jen od emitexu jaro/podzim a v pohodě, vejdeme se

a jak je velkej jestli můžu být zvědavá :oops:
jinak se jen zeptám s brzdou problémky nemáš?
ju jinak jsi mě potěšila já měla strach aby se tam vlez i ve 2 letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
2.1.13 22:38

@monamikmik ty jo výšku nevím, ale váží 14kg, zkusím ho zítra změřit jestli postojí :-) ale bude mít tak 95cm
brzda jde drobet hůř odbrzdit ale podle mě pomůže to promazat, zatím jsme to ještě nedělali
jako i se tam vyspí, sice je vzadu boule v látce :-) jak mu kouká hlava, ale v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
2.1.13 22:44
@bodlasek píše:
@monamikmik ty jo výšku nevím, ale váží 14kg, zkusím ho zítra změřit jestli postojí :-) ale bude mít tak 95cm
brzda jde drobet hůř odbrzdit ale podle mě pomůže to promazat, zatím jsme to ještě nedělali
jako i se tam vyspí, sice je vzadu boule v látce :-) jak mu kouká hlava, ale v pohodě

no ten Quny taky má jen sedák a zkusím to přeměřit ale mám dojem že je to stejně v cm.. jinak jsi mi přidala procento v rozhodování.. stejně si myslím že co člověk to názor já měla na puboše normální golfky na dceru tedy už s pevnýma zádama polohovacíma nohama bez stříšky s malýma dvojitýma kolečkama a byla jsem za ně vděčná… a projezdila jsem s nima co se dalo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
2.1.13 23:16
@monamikmik píše:
a jak je velkej jestli můžu být zvědavá :oops:
jinak se jen zeptám s brzdou problémky nemáš?
ju jinak jsi mě potěšila já měla strach aby se tam vlez i ve 2 letech

Můj syn se do Nuny taky ještě vejde a to bude mít za měsíc 3 roky. Měří cca 1m a váží 14 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.1.13 08:10

I ja se pridava mam nunu teda na toho 9m ale kdyz sem ji zkousela tak sem tam narvala i meho 4letaka ma 18.5kg a 105cm hlavu mel az v boude ale vesel se tam a nebyl na sedu nejak moc narvany ;) na nejaky popojeti by pro 2-3letaka stacilo stejne uz vice mene chodi a az kdyz je boli nozky se svezou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí