Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
24.10.12 22:18

reklamacia nuna

Baby je tu niekto komu uznali akukolvek reklamaciu na nunu, mne sa zasekla brzda uplne a ako citam nie som jedina, dajte mi prosim vediet, lebo to chvu hocit na mna ze som nedodrzla postup pri udrzbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.10.12 09:17

Tak rekalamce je odeslana maji an to 30dni a zatim je to prej u dodavatele taks euvidi ..dam echo ajk to dopadlo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.10.12 13:47

Ja si idem zajtra po nu na predajnu tak dam vediet ale po tom co som sa tu docitala necakam nic v moj prospech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.10.12 19:19

No ale dle meho kdyz je to vada v brzske dobe po koupi tak by to emli vyreklamovat…no ja sem zvedava :(jak dopadnu ja le myslim ze rozdrbany potah ve švu řešit museji to moji vinou neni to proste bylo spatne už prichycene pri šití potahu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
30.12.12 20:54

Ahojky prosím mám dotaz přemýšlím o Nuně a Quinny senz http://www. babypark. cz/kocarek-quinny-senzz#variants=315649
a nemůžu se rozhodnout přečetla jsem celou diskuzi na quinny toho moc není.. je to vážně tak špatné s těma brzdama?? a měnily by jste ho?? chlap řekl že je to na mě a jinej mi pak nekoupí tak abych nešlápla vedle..
a ještě taková kravina kolik jich potkáváte okolo sebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.12.12 21:00

@monamikmik ja to poradne promazala a je to mnohem lepsi, tentokrat jsem pouzila olejovity mazadlo na kola, predtim to byla nejaka vazelina.

ja jich potkavam minimum, skoro zadnou, ale ziju v nemecku, tady se prodava, ale asi neni tolik oblibena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
30.12.12 21:13

Měla jsem nunu i senzz a senzz je podle mě lepší, prostornějí, lépe ovladatelný, hlavně to není žádný kostitřas. Brzda nezlobila ani jednou, ani nevím, co by s nimi měla být. Taky mi vyhovovala o něco vyšší rukojeť. Určitě bych si vzala asi i ty clony do větru a pak byl super. Letos v něm odjezdil chorvatsko i 3,5 letý syn. To do nuny bych už ho nenasoukala. Taky košík je super a hodně pojme.Je super stabilní a perfektně se skládá, ale to nuna samozřejmě taky. Po složení je fakt malinký. A hlavně zádovka v nuně je tuším 45cm v senzu to bylo skoro 50cm. Já bych z těchto dvou pořídila určitě senzz. Pokud budeš něco chítí vědět, ráda poradím nebo dám fotky. :-)Jo a senzzy jsem u nás na velkoměstě potkala asi 3. Nuny asi 30. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
30.12.12 21:24

Holky díky.. nejhorší je že jsme byli v obchodě a já syna posadila do obou.. a fakt nevím jsem děsná :cert:
kačko pls senzz je širší než nuna ale zase mě přišlo že pak má za hlavou volno jak ta boudička nenavazuje.. a ještě další věc nejde dát do lehu.. a já bych ho právě chtěla i na dovolenou syn bude mít něco málo přes rok jak pojedem :nevim:
jinak máme x landra tak teréní kočárek neřeším ale když jsem ho kupovala tak jsem koukala a moc jsem jich nepotkala a teď na ně pořád narážím.. jsem s ním hodně spokojená ale sem tam mě to točí jinak jsem z Brna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
30.12.12 21:34

Jde do lehu, sice to není rovina, ale je to dost leh. Já měla nunu 2010 a tam byl tuším ještě horší, já jsem ji měla asi právě od toho roku do roku a třičtvrtě, na mě byla nízko rukojeť a hlavně se mi špatně jezdilo po trávě a tak..-) Ten prostor za hlavou vůbec nevadí, resp, mi tam nikdy nefoukalo, v zimě to vyplníš fusakem, když hodně fouká nebo prší pláštěnkou. A hlavně super jsou ty clony. Nuna je vedle něj opravdu pidi. Nevím jak ta nová deluxe, ale jízdní vlastnosti v terénu jsou neporovnatelné. Záleží, co se bude líbit tobě. :-)Tady mám nafocený ten prostor, ale mám i nahoře tu horní číst boudy, jak se dá zvednout, takže ten prostor se zmenší a po připnutí těch větrných clon je to v lehu úplně kryté.
Pokud budete kupovat nové koupila bych senzz, cena je o dost vyšší, i když jsou výprodeje a pokud se ti nebude lívit, tak ta nuna je vždy levnější, tak prostě vyměníš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
30.12.12 21:46

Jé vypadá vážně prostorně :potlesk: mě taky přišlo že tam malej měl víc místa.. právě že ten otevřenej prostor mě trochu vadil.. jinak ta nuna jde do lehua deluxe má polohovaní nožiček.. já jsem se do quniho zamilovala na netu a pak jsme se na něj šli podívat zkoušíme ho já nadčená a paní prodavačka mě říká a zkoušeli jste nunu a bylo to.. pak sednu k netu a na nunu jsem našla alespoň recenze a na senzz nic :pocitac: právě že u nuny píšou i do terénu tak jsem si říkala že bude asi líp na nerovnosti..
ale když říkáš že máš zkušenosti s obouma tak alespoň posoudíš..
musím se rozhodnout alespoň na 85% a naběhnout znova do obchodu snad mě nevyhodí.. jinak myslíš že ten rozdíl v ceně tam jde tedy poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
30.12.12 21:56

Jo a ještě prosím psali někde že když ze senzz najíždí na obrubník tak maj strach že se zlomí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
30.12.12 22:06

Nevím, jak ta deluxe, ale do obyčené nuny nych nešla.
S tím najížděním je to asi pravda, ale malý má 17kg a fakt se nezlomí, je to jen pocitově, jak má asi to těžiště. Do terénu a do sněhu fakt nuna nebyla, mezi ty zdvojené kolca se dostal sníh a bylo. Teda nebylo, protože se nedalo jet. Navíc nešly aretovat, nevím jak ta deluxe. Ta se mi třeba taky líbí, ale pro mě byla fakt nízká. Mám 173cm, a v obchodě super a pak po delším pojíždění mě tak bolely záda.
Když jsem šla okukovat senzze tak mě prodavačka odrazovala a pořád mi cpala zase buggstery. Možná mají nějak provize. :-) A nekoukala jsi na babyjogger city mini? Jen nevím jestli víš, že senzzovi nejdou polohovat nohy, manžel mi to vyřešil takovými zarážkami zespod podnožky, takže držely super, ale originál to není, jak má dítě těžší nohy, tak to prostě nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
30.12.12 22:22

Jů oni právě píšou že senzz je do 15kg :nevim: :nevim: tak do sněhu s nima nepočítám spíš fakt město nákupák a dovča.. a do terénu chodíme s manducou.. letos v létě jsme zvládli i lanovku :lol:
jinak já mám 172.. a chlap skoro 2m… tak postavím vedle sebe a mrknu kolik je rozdíl
s těma provizema jsi mě rozesmála.. ty nohy mě taky říkala..
jinak s tou další výměnou to u nás nepůjde chlap jak koupí tak bude.. pak už ho nepřekecám.. já chtěla koupit od někoho ale prý kvůli reklamaci..
jinak děkuji za tvoje názory moc mě to pomáhá v rozhodování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
30.12.12 22:32

Opravdu se s nunou projeď déle, a pokud nosíš podpadky, tak mě prostě záda bolely. Nosnost je u senzzu do 20kg, dle zahraničních vebů. v ČR musí být prý vše uváděno do 15kg podle směrnic EU a snad jediný babyjogger je do 25kg. :-) Takže toho bych se fakt nebála. Měli jsme jej naložený synem a v košíku melouny a další těžké věci..-)Pokud neplánuješ terén a zimu, tak nuna bude určitě stačit. Zase podle mě jak budeš mít ten lehčí kočár, tak se ti moc s xlanderem nebude chtít jezdit, a ve dvou a více letech budeš jezdit i v zimě :-)Pak tedy napiš, pro co jste se rozhodli :-)Oba jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
30.12.12 22:46

Mi jezdíme hodně se psem.. takže si myslím že bude i těžší víc v pernamenci.. a hlavně hory by jsme asi nedali ani s jedním :nevim:
pak písnu senzz maj teď za 6 tis.. což jde :potlesk:
asi prodavačka nebude mít ze mě radost když tam dojedu s dítětem a budu tam projíždět oba kočárky ale co od toho tam jsou ne? chlap už semnou tam prý nepůjde :lol: :lol: :lol:
takže tvůj názor je prostě když ho chci do 3 roků tak koupit quiny.. jen teď je to není buzz
 http://www.babypark.cz/nuna-pepp-2012?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4