Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky nekdo tu kdysi mel vyfoceny nanožnik na fialovou Nunu v bile barve s ružovyma a fiaovyma kruhama. Nevite kdo to byl nebo kde se to da sehnat? Nechi jednobarevny nanožnik. Dik
@Tinkapletinka myslíš toto? https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
@bodlasek ano ano!!! Chci neco takoveho k červene Nune! Neviš kde to seženu?
@Tinkapletinka zkus poslat SZ holčině co to sem dávala, je to nad fotkou, myslím že je to denvoj
@Tinkapletinka když jsem si zobrazila fotku tak pá příspěvků pod na to denvoj odpovídala
Přichytíš si to dole i nahoře na sucháče. Dělala mi to paní z MMB(tuyen t. (darint)ID 243892 ), zvládla vše ušít v rekordním čase. Cena je různá, záleží jestli chceš bez zipu, nebo s jedním či dvěma zipy. Tento má dva(po stranách) a vyšel na 450,–
Diky moc, už je vše rozbehnuto, tak jsem zvedava, jestli budu mit štesti na latku. Diky oc.
Ahojky holky, prosím, jak skládáte stříšku? nějak to v diskuzi nemůžu najít, a po složení mi čouhá ![]()
Musi se strcit dobnit nejdriv ji preklopit do sedacky a ty umely po strane taky pekne at nekoukaji a bouda se pak ani nespini po slozeni, nez jsem na ot prisla mela jsem ji od kolecek pekne zadelanou..koukni na youtube tam to treba nekde najdes
Ahoj,
jdu si pro radu, vybiram golfky a Nuna patri mezi favority, ale pristi rok planujeme nekolik cest letadlem, tak se chci zeptat zda ma nekdo zkusenost s nunou a letanim? Jestli neni lepsi spis kocar co ma tzv. destnikove skladani? Diky ![]()
Holky mam dotaz už ste nekdo reklamoval pozah na nunu (parajici se ve švu)??? a pokud ano jak ste dopadly vymenili vam cely potah a nebo jen orpavili vadu (tady u toho amterialu envim jak by se to slo opravit:(( dekujiiii ![]()
S Nunou jsme leteli letos do Bulharska a naprosto jsem s nim byla spokojena na dovoleny ikdyz v realu moc ne…takze klidne, v letadle je jendo jaky kocar vemou ti i velkej sportak, nikde nic nebalis das jim ho u tunelu nebo u mustku a oni ti ho pak daj kdyz vystupujes..a je to…
@Ajla diky
A muzu se zepat co ti na nune nevyhovovalo? Nechci koupit golfky, nadavat na ne a za mesic kupovat dalsi ![]()
No vadi mi ze se prevraci kdyz se polozi, ze tam nemuze zustat taska, ze se nedaj polozit nohy (ale s tim to clovek kupoval) a ze nejsou tolik prostorny, srovnavala jsem to potom se segry quatro cross je paktictejsi a prostornejsi a malymu se vnem jezdilo lip, ale zase se s nim hur jezdi, s NUnou se jezdi perfektne a ted kdyz uz je malej vetsi tak mi to spani nevadi…mam jeste sportak…ale mista tam moc neni…pred dovolenou jsem byla docela zklamana a bala jsem se jak to na dovoleny bez jinyho kocarku zvladneme a perfektne, malej v nem i krasne spal, ale po pouzivani na plazi na pisku atd mi uz nejde odbrzdovat dobre brzda ale takovy problem tu ma vic lidi
Tak toto bude asi zajtra presne moj pripad brzda sa mi zasekavala od zaciatku az sa zasekla uplne dala som to reklamovat a ze bude to opravene na moje naklady bez opytania.. ako citam tak dovozcovia neuznavaju ziadnu reklamaciu a to som nunu odporucila vsetkym kamoskam a 5 si ju uz kupilo a nevie vynachvalit ako ja a myslim ze ta chut ich prejde pri reklamacii, ked som sa informovala pani na predajni ma odbyla slovami ze pride do 30 dni a ze taky humus este nevideli ze som nedodrzala pravidla pri udrzbe a ze si vsetko zaplatim ze za mna ten humus cistit nebudu, tak sa chcem spytat kolko vam nauctovali za to citenie a opravu a ci je tu vobec niekto komu uznali reklamaciu?, inak ja som ku kociku slovensky navod nedostala co je podnet na obchodnu inspekciu, a v aj pisu ze zaruka je len rok ale sk predajca podla zakona musi dat 2 roky takze si myslim ze to neuznanie reklamacie je kvoli tomuto, ja som nunu reklamovala po roku a 4 mesiacoch a to nadsenie z nej ma preslo a je na bode mrazu