Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
4.1.13 14:30

Holky a když mi malej nespí v kočárku tak je to asi zbytečný to polohování nožíček? nebo když bude dlouho sedět myslíte že bude mít taky to mravenčení? Teď ste mi zase dali brouka do hlavy :mrgreen: malému je 15 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 14:34
@niiccee píše:
Holky a když mi malej nespí v kočárku tak je to asi zbytečný to polohování nožíček? nebo když bude dlouho sedět myslíte že bude mít taky to mravenčení? Teď ste mi zase dali brouka do hlavy :mrgreen: malému je 15 měsíců

já myslím že pak potřeba není nožky mu jistě nebudou mravenčit když sedí.. právě jde o tu delší polohu v leže a nohy svěšené…
jinak ono to jde trochu popodzvednout bez toho polohování..
a pro který jsi se tedy rozhodla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
4.1.13 14:38

@niiccee záleží na tom jak je pro tebe důležitá cena. Já mám bez polohování a stačí nám to. Pokud ti nespí tak bych to asi neřešila. Stejně kolikrát bude chtít chodit a do kočárku sedne jen pokud budou bolet nožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.13 14:40

Dneska jdeme do obchodu zkusit tu Nunu jak v tom bude hačat a jestli se mu bude líbit tak objednáme :) právě neznám nikoho kdo má Quinyho a tady u nás ani v obchodě nemají tak nechci kupovat nic co neznám ale dát dohromady nunu a quinyho tak beru hned :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 14:57

U nás maj v jednom obchodě oboje tak postavím vedle sebe posadím dítě a jestě zhodnotím pro a proti… a hlavně chlap má ukolem jet se mnou tak tam ani tak dlouho asi nebudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.13 15:02

Tak se prosím podívej i za mě ju:) pořádně to očíhni :mrgreen: a koukni se u toho Quinyho jak je to stou boudičkou přijde mi krátká a že když si dám kabelku o tu rukojeť tak že to tam bude nějak vadit.tak koukni pořádně vyzkoušej a pak mi napiš jaký ste koupili a hoď i fotečky. tak ať vyberete dobře :potlesk: :dance: apoň to rozhodování budeš mít za sebou, já už sem jak pitomá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 16:46
@niiccee píše:
Tak se prosím podívej i za mě ju:) pořádně to očíhni :mrgreen: a koukni se u toho Quinyho jak je to stou boudičkou přijde mi krátká a že když si dám kabelku o tu rukojeť tak že to tam bude nějak vadit.tak koukni pořádně vyzkoušej a pak mi napiš jaký ste koupili a hoď i fotečky. tak ať vyberete dobře :potlesk: :dance: apoň to rozhodování budeš mít za sebou, já už sem jak pitomá :lol:

písni co ty jsi říkala na nunu mi tam dojeli a prd MAJÍ INVENTŮRU!!!TAK AJSEM MRKLA ZA VÝLOHU nuna má menší kolečka o malinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.13 20:23

Ahojkyyyy tak sme vyzkoušeli :) ale jen Nunu, Quinyho tam neměli, kolečka mi přijdou dobré jsou dost široké, bouda super a hlavně je úplně lehoučkej, myslím si že by zvládla i horší terén :palec: a když sem ho tam dala tak měl ještě nad sebou trochu místa, ta paní prodavačka říkala že ho má taky a že má 2,5 letýho chlapečka a že v pohodě se tam vejde že by na něj nedala dopustit,,,alééé zase mě odrazovali od té černé barvi že není tak hezká, měli tam jen ten modrý ale můžu si objednat jakou barvu chci tak teď zase tápu po barvě :lol: a u Vás měli zavřeno to je škoda, myslela sem na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 20:26

Jé tak to je super že se ti líbil.. a ty chceš bez toho polohavání noženek? tak tam je můj favorit ten šedej… já budu brát asi s tím polohováním jestli nunu a tam maj jen černej modrej a holčičí :lol: :lol: :lol:
nj mi si museli vybrat den s inventurou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101449
4.1.13 20:29

Já mám tu starší verzi, ještě tu co nemá pro nožičky ani tu oporu a spokojenost :-) mám tu tmavou hnědou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.13 20:34

Juju budu brát bez těch nožiček a ten můj chce šedou tak asi vememe šedou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 20:36
@niiccee píše:
Juju budu brát bez těch nožiček a ten můj chce šedou tak asi vememe šedou
šedá je krásná škoda že ji nemaj i s těma nožkama ale modrá je dobrá :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.13 20:44

To každopádně ale taky sem přemýšlela že se hůře pak prodá pro to chci neutrální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
4.1.13 20:49

@niiccee lehoučká je to je pravda, navíc se super skládá a rychle přemisťuje, nezabere tolik místa jako golfky skládající se do deštníku (měla jsem Cybex Callisto). Horší terén zvládají v pohodě, až teda na takový ten drobný hustý štěrk. Jeli jsme s ní po kamení, po trávě prostě snad už všude a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.13 21:01

Bodlasek tak to je super :) a jak staré máš dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí