Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
6.4.13 23:29

Jo no my máme taky právě GT3 ale občas ještě spíme ve sportáku jezdíme od 5-6 měsícu v pololehu protože ona už prostě byla zvědavá do těch 5 měsícu jen spala tak to bylo v pohodě ale pak už konec vlastně do ted je to se spaní venku dost blbý vubec v kočárku nechce být nic jí nebaví no konec kočárkování mám vždy tak na hodinku to nějak tak akceptuje že je to nutné zlo tak právě proto jsem koupila nunu že bude mít rozhled třeba se jí bude líbít no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
7.4.13 17:23

Holky, tak dnes jsem nunu vyzkoušela a zrovna po tak hrozných cestách, že jsem se bála, jestli to vůbec přežije, ale zvládla to skvěle :palec:

Moje malá (18 měsíců) není moc kočárkový typ. Máme Mutsy a tam se jí fakt moc nelíbí, za to doma v kočárku pro panenku by jezdila pořád. Proto jsem i koupila Nunu. Je taková malá a připomíná mi ten kočárek pro panenky, máme 11 kg a 86 cm a je tam ve fusaku docela natěsno, ale byla spokojená, ani nepípla a kdybych s ní jezdila dýl, tak by tam snad i usnula. takže za nás zatím spokojenost. Ale už se těším na jaro, až tam nebude muset mít fusak, to bude super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.4.13 19:16

Ahoj holky,
taky bych se ráda podělila o zkušenosti s golfáčema Nuna.Sla jsem do nového modelu pro rok 2013. Barva Emerald. Golfky mají polohavatelný nánožník a 3 polohy zádové opěrky. V té nejnižší 3 poloze dítě v golfkách leží, téměř v rovině…některé sportovní kočárky ani tuto „nahlou variantu“ nemají. Jezdila jsem s trojkombinací od CONCORD, byla jsem též spokojená, a NUNA PEEP mě prostě upoutala na první pohled a tak jsem do ní šla. Na letošním veletrhu jsme dostali 15% slevu, takže jsme vzali i fusak. Mnoho lidí, bere tenhle golfáč jako designovku, jen do obchoďáku…já s ním zkoušla i in-line bruslení ve Stromovce, trasa u Zoo…a pohodička, malej spal, spokojenost největší :-) Spodní košík je sice menší, moc se do toho nevejde, ale člověk si vždycky poradí. Kupovali jsme ho hlavně kvůli dovče k moři, tak v září uvidíme. Jinak musím za dítě říct, že mu naprosto vyhovuje…8.měsíc, 67cm, 7,5kg..takže pro něj naprosto akorád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.4.13 11:43

Ahoj holky,

tak i my jsme se stali majiteli tohoto krásného kočárku, mám z něj velikou radost, krásně se s ním jezdí, skvěle se skládá, celkově je fakt príma.. Jen mám teda strach z té velikosti, že malýmu rychle nebude :oops:.. Malýmu bude na konci května rok, má necelých 10 kilo a 75cm, není to drobek, ale golem taky úplně ne.. A přijde mi, že je v tom kočárku pěkně, ale bojím se, že za rok už to nedáme.. Snad jsem špatný prorok, protože by mi to bylo líto.. Jinak jsme pořídili obyč verzi 2013 (2012) za 3600 novou, tak jsem ráda, že nás i takhle pěkně vyšla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
28.4.13 10:16

Ahoj, taky si chci pořídit nunu deluxe a to hlavně do auta a do obchodáku, jinak máme golfky peg perega…prosím holky opravdu je tak skladný? a nemáte někdo fotečku složeného kočárku? díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
28.4.13 10:48

@Luckap Ahoj, nevím, co máš za auto, já mám peugeota 206 a normální kočár (Maxi Cosi Mura 4), jsem měla v kufru podvozek a na sedadle sedačku.. V kufru byl podvozek téměř ke stropu, musela jsem mít vyndaný ten dekl.. S Nunou můžu mít i dekl, takže do kufru není vidět a ještě tam mám dost místa.. Je to pěkná placka..
Ale foto nemám, odpol Ti to můžu vyfotit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
28.4.13 11:57

Auto mám velký, nejde o to, že by se mi nevešl, alechci kočár opravdu extra skladný, aby mi v autě zabíral co nejméně místa :) za fotečku bych byla moc, moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
28.4.13 12:01

„@Luckap“ tady by měl obrázek složeného kočárku
 http://www.nuna4u.cz/…eet_v2-1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
28.4.13 12:16

A holky, ještě se chci zeptat, mám tu béžovou Nunu, takže kolekce 2012 (někde uváděná i jako kolekce 2013) a je deluxe v něčem větší oproti ní? Vím, že má zvědací nožky, ale jinak nemá dělší opěrku nebo tak, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
28.4.13 12:35

@Merule podle mě ne…je tam rozdíl v polohovacích nohou. Viděla jsem jí naživo a přijde mi stejná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.5.13 12:29

Ahoj majitelky tohoto božího kočárku, mám dotaz.. Nevíte o nějakém držáčku na lahvičku s pitím, co by se dal aplikovat na tento kočárek?
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
12.5.13 21:40

Ahoj byl někdo s nunou u moře co písek projela nebo to nemám raději ani riskovat mám doma i PP gt3 ale se mi sním nechce tahat no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
13.5.13 12:47

U moře jsem nebyla, ale na hřišti, kde byl samý písek ano a nejelo to. Radši jsem ho pak zvedla a přenesla :,( Jinak je ale Nuna super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.5.13 11:56

Maminky zdravíím :) měla bych jeden dotaz našla jsem tuto úložnou tašku na kočárek NUNA PEPP. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…… Paní píše, že může být třeba na pláštěnku. Myslíte, že ta obří originál nuna pláštěnka tam vleze? Děkuji za odpověď a krásný sluníčkový den! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
19.5.13 12:31

Myslím si, že vleze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie