Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
14.6.13 14:45

Ta cena je možná vyšší, ale u nás se to fakt vyplatilo. Já jsem to kupovala už na hluboký kočár a sporťák. Před tím jsem s sebou tahala tu velkou přebalovací tašku na kočár, ale to byla hrůza. Pořád v ní něco hledat, bylo to strašně nepraktické. A pak jsem tady na emiminu viděla toto a bylo rozhodnuto. Od té doby jsem přebalovací tašku nepotřebovala. Mám vše hned při ruce a nezavazí mi to.

Vložku na kočár i s dekou mám od paní, co šila na MB Tallula :) Měla jsem ji na sporťák a na Nunu mi jde barevně snad ještě líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.6.13 14:45

Noo ovšem ta cena:o((((
má někdo něco za míň co mu tam drží?
@Barusatko já mám vložku z pinkie

• Citovat
  • Upravit
648
14.6.13 14:50

No možná že se to dá ale sehnat i levněji ne? Teda malvík sice patří mezi ty středně-drahé obchody, tak možná žejo :-) ale teda bádala jsem jak to tam drží a ještě že jste dala tu fotku :-) @Jenye a ta vložka vypadá perfektně - pokusím se tu paní na MMB najít :-)
@smurfka Pinkie je super - a máte tu dlouhou? i když tam je ta cena taky někde jinde než třeba když se nechá ušít (já mám vložku do sporťáku máme Mutsy - ale ta do nuny zase nesedí.. a ani barevně se mi to hlavně nelíbí :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
14.6.13 14:55

No já jsem to na Malvíku taky nekupovala, našla jsem si, kde to bylo nejlevnější, ale asi to o moc míň stejně nebylo.

A tu vložku jsem měla taky původně do Mutsy a sedí i do Nuny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
14.6.13 14:57

No tak já jsem asi nechala ušít špatně :-D mám taky šitou na MMB a prostě je to takové divné :-D a teda my máme nunu šedou a vložka je černá se zelenýma kytkama - tak je všem jasné jak to vypadá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.6.13 22:15

Zdravím nechcete sem dát odkaz na tu paní na mmb?
Jenie@ pls nemohla bys tu vložku změřit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.6.13 22:15

@Barusatko Moje mamka šije vložky, tašky a doplňky na nuny:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.6.13 10:59
@Barusatko píše:
No možná že se to dá ale sehnat i levněji ne? Teda malvík sice patří mezi ty středně-drahé obchody, tak možná žejo :-) ale teda bádala jsem jak to tam drží a ještě že jste dala tu fotku :-) @Jenye a ta vložka vypadá perfektně - pokusím se tu paní na MMB najít :-)
@smurfka Pinkie je super - a máte tu dlouhou? i když tam je ta cena taky někde jinde než třeba když se nechá ušít (já mám vložku do sporťáku máme Mutsy - ale ta do nuny zase nesedí.. a ani barevně se mi to hlavně nelíbí :-D )

já nevím já ji koupila na bazoši z druhé ruky, ale asi je to ta dlouhá, je po celém kočárku..jako za vložku bych prostě petibábu nedala, to raději koupim používanou a za zbytek peněz něco pro malého..koupila jsem ji asi za 150 a vypadá dobře.

• Citovat
  • Upravit
648
15.6.13 13:10

@Libza tyjo tak to je krásná práce - a můžu se zeptat jaká je cena za vložku a za tašku? Děkuji

@smurfka no tak s tím souhlasím - jako já taky vybírám takové věci buď šité na míru (což je kolikrát levnější než nějaká z obchodu) a nebo na bazošu.. přece jen není to nic životně důležitého tak aby se to dalo popř. pak obměňovat - je to mnohem lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
16.6.13 18:23

@Barusatko Díky ;) Vše záleží na provedení a na použité látce ( ceně látky ). Např. vložka jednoduchá/slabá ( vatelínová vložka je na jednoducho, takže tlošťka vložky je tak 1,5 cm ), vzorovaná z obou stran je dražší jak s jedou stranou jednobarevnou ( hodně mamin si dává dva různé vzory aby mohly vložku otáčet a mít tak vlastně 2 vložky )…Vložka je od 199,– = Jedna strana vzorovaná, druhá jednobarevná, vatelín na jednoducho, z látek do 150,– za m2

U tašky se cena pohybuje od 200,– do 350,– dle propracovanosti a použitých materiálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.6.13 18:53

@Libza :potlesk:
No to jsou velmi přijatelné ceny :-) a nemá mamka náhodou nějaké své stránky kde bych si mohla vybrat vzory a třeba se podívat jaké možnosti jsou při výběru tašek apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
16.6.13 21:42

@Libza .. já bych taky prosila o vzorník s cenama :-) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
17.6.13 16:32

@Barusatko @monamikmik Stránky nemáme, není na to čas je udělat :? Vždy nafotím aktuální dotupnost látek ( nebo si mamky občas pošlou i svou látku ), a my šijeme. Na tašku na nunu si moc vymýšet nejde, protože má tendenci se překlápět, tak taška musí být malá, opravnu na nejnutnější věci. Jednoduše: Šijeme tašku mezi madlo, ukážu na fotkách. Má ucho přes rameno, přidělá se na madlo na cvoky. Uvnitř může být rozdělená na jednu velkou nebo dvě stejně velké přihrádky, může být uvnitř nebo zvenku ( nebo oboje ) všitá kapsa na zip ( na mobil, klíče… ). Může mít vystužené dno, může mít uvnitř poutko s karabinkou na klíče, zapínání může být na suchý zip, nebo na cvok, celá taška může být na zip + ještě na cvok. Vše ‚lepší‘ je samozřejmě draží, ale nikdy cena nepřesáhne 400,– i když si budete hodně vymýšlet :jazyk:
Posílám fota, jak tašky vypadají + fotky látek nafotím dnes a pošlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.6.13 21:28

Tak jsem si objednala držátko na pití i s malou lednivkou za 3OO z mimibazaru..dokonce budu mít i barvu kočárku - teda žlutou:o)

• Citovat
  • Upravit
9658
17.6.13 21:58

@Libza je to krásné já tašku objednala ale přemýšlím právě o tom vnitřku do nuny :-) pak je to samej drobek :-(
@smurfka já na MMB neumím hledat :-(
jinak máte to madlo dokoupený??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí