Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Barusatko diky za info ohledne podlozky
Mne trosku zmatlo, ze tam maji vyfocenou nunu s podlozkou s tema bocnicema ![]()
@Brumla no ta tam prý moc nesedí ale ta rovná tam padne skvěle ![]()
Prosím, poraďte… Doma mám hluboký kočár po synovi Dorjan a Peg Pérego – spíše golfky, ale může se používat i jako hluboký kočárek. Jasně, dnes bych koupila nový a jiný, ale takto nemám v úmyslu žádný hluboký kupovat. Jen potřebuji poradit: mám autosedačku maxi-cosi a jde mi o to, že bych ráda nějaký skladný kočárek ještě proto, abych mohla tuto sedačku na něj nacvaknout a být více mobilní. Přes týden jsem se synem sama, přítel jezdí kamionem – je doma jen na víkendy, musím syna vozit do školy, ze školy, na kroužky, k lékařům atd… Prostě bych si chtěla trošku usnadnit život tím, že nebudu s sebou tahat s malým mimi autosedačku, nebo neskladný kočár, je to nepraktické, ale že tu autosedačku nacvaknu na konstrukci a půjdu. Pak kočár pohodlně složím do auta a bude. Jsme z vesnice. Nejdříve jsem hodně uvažovala o Quinny zapp xtra, ale tady na diskuzích jsem si přečetla, že je to takový fórový kočárek, není ucelená rukojeť, není tak stabilní, nejsou polstrovaná zádíčka atd… A taky není moc do terénu, což Nuna pepp deluxe zase je. Jediné, co mě trochu odrazuje je, že tu maminky píší, že 1 a půl roční dítko už se tam (Nuna) skoro nevejde.. Prosím, napište mi své názory, poraďte.. Budu moc ráda.
@kačenka13 já jsem s Nunou teda maximálně spokojená. Synovi už je sice 3,5 roku, ale nedávno jsem Nunu vytáhla pro dceru a šup už tam byl a vešel se tam v pohodě. Já bych teda neměnila ani za nic ![]()
Tak velký opravdu není. Ale moje dcera 27 měsíců a cca 97 cm, 13,5 kg se tam vozí pořád a ráda, ale hlava ji vyčuhuje nad opěrku (ale to už i v době, kdy jsme ho kupovali). Ničemu to nevadí. Není to ale na nějaké pravidelné spaní v kočárku, to už opravdu ne, i když v nouzi usnula i tam. Já jsem moc spokojená (a hlavně dcera), neměnila bych. Ale pokud je dítě baculatější, tak by s tam nemuselo napasovat, asi to chce vyzkoušet!
Holky, moc děkuju, asi jí koupím taky! Ten Zapp je moc „fórovej“. Ještě jsem koukala a hledala dál info na internetu a všude samá spokojenost ![]()
Na Nunu taky nedám dopustit, je menší, to je pravd, malýmu je 19 měsíců, má 13,5 kilo a v kombinéze jsem h tam tuhle šupla a byl to úplně v pohodě.. V létě ho ještě určo užijeme a příští zimu už ho asi potřebovat vůbec nebudem.. Jestli bude další špunt, tak se právě těším, jak pěkně budu mít vajíčko k Nuně ![]()
@Merule A jakou Nunu teda máš? Já už jsem se rozhodla, že ji pořídím, jen nevím, kterou… Nuna Pepp lux, Nuna pepp deluxe, Nuna pepp plus s aretací 2013, Nuna pepp… Každá je trochu jiná..
@j.a.n.i1 Máš pravdu, s tím úplně souhlasím! A můžeš mi poradit nějaký obchod, kde budou mít všechny tyto kočárky, zajela bych se tam mrknout! V mém nejbližším okolí o nějakém obchodu nevím…
Klidně nějaké v Praze, prosím, doporuč! ![]()
@kačenka13 Jo tak to netuším
já ji okukovala na čerňáku vedle moundfieldu, ale vůbec netuším, zda tam ještě je.
@kačenka13 MY máme Nunu bez polohování nožiček, jen s tím schůdkem.. Myslím, že to byla Nuna Pepp 2013.. KAždopádně konstrukce si myslím, že je u všech stejná, maximálně to má zvedací nožičky a aretovací kolečka, jinak mezi nimi rozdíl není..
A jestli tomu správně rozumím, Nuna Deluxe a Luxx se liší pouze aretací u Luxx.. To samé Nuna Pepp a Nuna Pepp+ je taky jen aretace u +..
Holky, ma tu nektera z vas Nunu Pepp 2012 a nebo i klidne novejsi?? potrebovala bych neco zjistit
a pripadne i vyfotit a hodit mi foto, moc prosim
moc diiiky