Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neprodáváte někdo cestovní tašku na nunu nutně ji zháním a nemůžu sehnat
Ahoj majitelky tohoto božího kočárku
,
my máme podložku z MMB od Šárka Matiášková(opice) a jsme max spokojení. Chtěla jsem pestrou jednu stranu, aby maskovala případný bordel a druhou jednoduchou, kdyby ta strakatá už byla moc k oblečení.. Nechala jsem si k tomu u paní udělat i tašku, která se dá vzít přes rameno a zároveń na krátko přilepit a trošku klouže, ale když je bouda, tak to drží dobře nahoře..
@Merule tyjo tak ta podložka je krásná, na mě teda moc barevná ale líbí se mi strašně moc
![]()
@Barusatko Taky jsem původně chtěla jen tu jednobarevnou variantu, ale teď se mi tahle v tom kočárku líbí moc ![]()
No je krásná to každopádně..
no já už musím taky rychle něco pořešit protože jinak se zblázním z těch věčných drobků všude ![]()
@Barusatko http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Od této paní to mám a vymýšlela jsem si vše trochu jinak, než jak to prodává a nic pro ní nebyl problém ![]()
Akorát bych se s ní už teď domluvila, aby ta podložka byla až pod nožičky po celé té látce a kolem hlavy, ne jen za zády..
To je pravda, ale na Pinkie jsem zas moc neslyšela úplně super reakce.. Je to jen tip, se kterým jsem byla spokojená a o Pinkie jsem taky uvažovala..
No já jsem slyšela právě že pinkie tak 3-4 roky zpět že to stálo za ho** protože se to rychle sepralo a vůbec se to šisovalo ale ptý ty nové teď už jdou.. ale projíždím ty její stránky a práce je to hezká ![]()
Ahojky mě teď došla kabela od pinkie tu užší a super
je pravda že klouže ale já to nasunuji a ani se mě kočár nepřevažuje…
Holky, prosím, můžete mi některá změřit výšku rukojeti? Jde mi o to, jestli by Nunu mohl pohodlně vozit i můj táta, který má 2 metry. Nikde jsem tento údaj nenašla…
A ještě - jdou golfky Nuna Pepp uvést jednou rukou i s dítětem cca 12kg?
Ahoj, dneska jsem četla rozměry, maximální výška rukojeti byla kolem 104 cm, golfky vozí můj manžel a kamarád a ti mají kolem 185-190 cm a naprosto v pohodě, u vyšších lidí nevím:) ale asi to nebude problém.
Jinak vozívám často jednou rukou zhruba 12 kg dítě
a zatím si nikdy nestěžovalo ![]()
Ahojky tak můj chlap má bez 5 cm 2m kočárek vozí ani se u toho nehrbí a nemůže si to vanachválit a malej má 10- 11 kg a vozím i jedním prstem..
Děkuji za info. Já koupila včera golfky z bazaru (už večer jsem si fackovala a říkala si, proč já kr*va nekoupila tyhle, když se mi tak líbí). Jen mě zajímala ta rukojeť, aby mohla vozit i můj táta a zda-li jdou ovládat jednou rukou…