Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2411
21.8.13 14:50

Holky, omlouvam se, ale nebudu procitat 270 stranek diskuze, pokud to tu padlo, ale muzete mi nekdo jako b#bci vysvetlit, jaky je rozdil v polohovani nozicek mezi modelem Pepp a Deluxe? V kazde diskuzi pise nekdo neco jineho a i na stranach e-shopu jsou rozdilne informace - na nuna4u trvdi, ze Pepp nema polohovani nozicek a na malvik ctu, ze zase maji..pripadne, nemuzete mi nekdo vyfotit jak takove polohovani u Pepp vypada? U Deluxe to chapu.

Uz sem z toho totalne jelen :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
21.8.13 14:53

@ne-silenamatka ahoj na „obyč“ nuně je takový jakoby pogumovaný stupínek a ten jde buď „vmáčknout“ dovnitř takže vznikne takový jakoby schodeček a nebo se to dá nahoru a je to takový vyšší schodeček (pro menší děti) - deluxe je to klasické polohování takže když se to zvedne tak má mimčo nožky natáhnuté po celé délce a když se to dá dolů tak sedí jak na židličce. Nevím jsetli jsem to teď popsala srozumitelně :-D jestli ne tak se klidně ptej dál :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
22.8.13 09:54

@Barusatko

Tisicere diky - mam v tom konecne jasno :kytka: :kytka: Jupiii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.8.13 10:55

Tak to jsem ráda :-) my máme tu „obyč“ a jsem velmi spokojená :-) tak přeju dobrý výběr :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
22.8.13 10:59
@Barusatko píše:
Tak to jsem ráda :-) my máme tu „obyč“ a jsem velmi spokojená :-) tak přeju dobrý výběr :-) :palec:

No ja sem na zaklade tvyho vysvetleni dneska rano taky objednala „obyc“, takze fakt diky za radu.

Chtela sem puvodne Luxxe, ale bohate mi bude stacit Pepp (jedna se o zalozni kocarek jen na nakupy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.8.13 11:19

No tak na nákupy je to super.. dá se otáčet jedním prstem mezi uličkama až jsem sama koukala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101427
22.8.13 13:01

@ne-silenamatka Já mám taky obyčejný a spokojenost, mě se ani ta deluxe nelíbí, ona už nemá ani takový šmrnc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
23.8.13 10:39

@Barusatko @j.a.n.i1

Damy, mam ho doma - sem nadsena, jeste uvidim co na nej junior ;) Jeste jednou diky za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.8.13 11:09

Myslím že i on bude nadšený :-) ten kočár se nezdá ale je fakt luxusní :-) i dětmi oblíbený.. dcera si ho užívá.. jak jí dám do velkého tak se na mě dívá jestli jsem se nepomátla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
24.8.13 13:03

Dekuju moc, testovaci jizda dopadla skvele, i kdyz ja sem se k ni vubec nedostala - „ridil“ manzel a oba se tvarili ze je vse jak ma byt :)

Holky a ciste nahodou, nemate nekdo originalni vlozku do kocarku? Ja sem si ji dokoupila, ale neumim si poradit jak ji tam vsadit, protoze ta dolni dirka na prostrceni zakladny, kam se ditko zapina je fakt mala…co s tim? Napada me jen tu zakladnu rozsrobouvat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101427
24.8.13 13:05

@ne-silenamatka Myslíš jako ta přeska na zapínání pásů… já to řešila hrubou silou, ale nemám originál vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
24.8.13 13:10
@j.a.n.i1 píše:
@ne-silenamatka Myslíš jako ta přeska na zapínání pásů… já to řešila hrubou silou, ale nemám originál vložku.

Jo, presne tu - proste ta dirka je prilis mala.Fakt na to nemuzu prijit, protoze si rikam, ze prece original vlozku nebudu strihat, ze vyrobce vedel co dela, ale zase kdyz ji rozsroubuju, tak ji budu sroubovat pokazdy, kdyz ji budu prat.Nebo ji prat proste nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.8.13 13:36

Jééé a můžu se zeptat kde jsi sehnala originál vložku? a za jakou cenu? děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.8.13 13:37

@ne-silenamatka Ahojky, to nemusíš šroubovat, ta přezka je tam zespodu jen zaháknutá, tak jí vyvleč, dej vložku a provleč a zahákni zpět.. Je to stejný, jako když bys přendavala pásy na jinou pozici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
24.8.13 13:38
@Barusatko píše:
Jééé a můžu se zeptat kde jsi sehnala originál vložku? a za jakou cenu? děkuji :-)

Kupovala se na nuna4u za 650,–, tedy zde .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí