Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím, máte někdo srovnání Nuny oproti Britax B-Agile? Díky moc.
Holky jezdili jste s ním některá i v zimě? teda normálně město, ne žádná vesnice, nebo hory nebo tak..
@smurfka píše:
Holky jezdili jste s ním některá i v zimě? teda normálně město, ne žádná vesnice, nebo hory nebo tak..
V zimě jo, ale ne ve sněhu, to beru vždycky kluka na boby ![]()
Holky nebudete se nekterá zbavovat sluneční clony a madla - pokud jste si ho zvlášt pořizovaly na nunnu?
@MUFICE píše:
V zimě jo, ale ne ve sněhu, to beru vždycky kluka na boby
díky..já bych ho chtěla jak jedinný kočárek, 3kombinaci prodat a mít jen golfky, tak nevim.. ![]()
ano jezdime s nunou i ve snehu, udusanej v pohode a zvladne i 10cm prašanu.. ![]()
Už jsem ji objednala..sice z bazárku ale snad bude v pořádku..ted sháním ještě madélko, sluneční clonu a tašku:o)) aby to bylo komplet.
Tak mi došli taky..na první pohled super, jen se mi ještě nepodařilo složit je i se stříškou - nejde mi pak zapnout ten sucháč, tak potrénuju, ale jak jsem tam dala malého tak se mi zdály akorát ( 8m ), nechápu jak se tam vlezou větší děti.. ![]()
@smurfka píše:
Tak mi došli taky..na první pohled super, jen se mi ještě nepodařilo složit je i se stříškou - nejde mi pak zapnout ten sucháč, tak potrénuju, ale jak jsem tam dala malého tak se mi zdály akorát ( 8m ), nechápu jak se tam vlezou větší děti..
To ti jenom přijde, náš malej 2,5roku se tam porad pekne vleze i s fusakem..
a to není zadnej drobek
Mýmu malýmu je 16 měsíců a ve fusaku od logdera se tam klidně i vyspí ![]()
Ke kočárku Nuna vyrábíme madlo. Momentálně jsem dala podrobný návod na instalaci, použití a popis výrobku do oddělení Nunna Pepp Deluxe, kde došlo k nepochopení jak ho správně přidělat. Můžete prozkoumat detailně fotky i s popisem a vylepšit kočárek o madélko, které tady citelně chybí. Madla jsou skladem. ![]()
Ahoj nebudete někdo prodávat slunečník na nunu nechce se mě kupovat nový.