Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
3.1.13 12:41

Holky ani nevíte jak ste mi pomohly :) mám rozhodnuto :) koupíme Nunu. móóóc Vám děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
3.1.13 13:51

Ale ted´zase koukám že ta Delux má polohování nožiček to je super ale aby si tam sám vlezl nepřekáží to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
3.1.13 16:02
@niiccee píše:
Ale ted´zase koukám že ta Delux má polohování nožiček to je super ale aby si tam sám vlezl nepřekáží to?

já ho právě zkoušela dát do deluxe a nevadilo to vůbec máš to normálně sklopený tak je to jak normální nuna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
3.1.13 16:03

Holky moc děkuji… mě šlo právě když vyroste jestli tam vejde i na šířku ale píšete že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101443
4.1.13 10:13
@niiccee píše:
Ale ted´zase koukám že ta Delux má polohování nožiček to je super ale aby si tam sám vlezl nepřekáží to?

Já ti nevím, mě se ta deluxe vůbec nelíbí… i když mě se to lehce říká, když mi malý neusne v kočáru, od doby, kdy šel do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 12:39
@j.a.n.i1 píše:
Já ti nevím, mě se ta deluxe vůbec nelíbí… i když mě se to lehce říká, když mi malý neusne v kočáru, od doby, kdy šel do sporťáku.

tam je rozdíl jen v tom předku jinak je to to stejný ne?
jinak mě malej právě spává i v kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101443
4.1.13 12:59

@monamikmik Jo, jinak je stejný, ale prostě mi přišlo, že to polohování nožiček je tam tak násilně narvané, jako že tam prostě „nepatří“
Ale je fakt, že pokud ti dítko spává, tak má funkčnost přednost před vzhledem, to malý je na spaní děsně pohodlný a nelíbila se mu ani GT3, pokud v ní nebyl silný fusak, ale zas nemůžu jezdit v létě s fusakem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 13:08

No já právě viděla na živo deluxe.. :think:
jinak Matyášek je spachtoš.. kam ho položíš tam usne a právě že si říkám že mu alespoň podložím nohy a nebudou mu viset dolů..
jinak máme x landra tak ven a do přírody budeme brát ten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
4.1.13 13:56

@monamikmik kdyžbych teď vybírala šla bych taky nejspíš do deluxe. Kolikrát mi přijde že malej když tam spinká a má nožky dolu, tak po probuzení pláče. Přijde mi že ho nožky bolí nebo má mravence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 14:03
@bodlasek píše:
@monamikmik kdyžbych teď vybírala šla bych taky nejspíš do deluxe. Kolikrát mi přijde že malej když tam spinká a má nožky dolu, tak po probuzení pláče. Přijde mi že ho nožky bolí nebo má mravence.

děkuji za názor právě s toho mám taky strach..
dneska jedem do obchodu a chlap říká že už odjedem s kočárem že už mě má dost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
4.1.13 14:07

@monamikmik no jen bohužel delux, co posledně vím se nedělá v tolika barvách a nebyla by moje červená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 14:09

Dělaj se tři barvy a mě se líbí ta modrá..http://www. babypark. cz/nuna-pepp-deluxe#variants=307476

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
4.1.13 14:11

@monamikmik no právě a my máme červenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 14:13
@bodlasek píše:
@monamikmik no právě a my máme červenou :-)

tam maj fialovou či růžovou jinak s těch nepolohovatelných je krásná ta šedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
4.1.13 14:18

@monamikmik no vzhledem k tomu že mám kluka, tak růžová není to pravé :mrgreen: a černou já prostě nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí