Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Víte co, ono mi nejde o to, že jsem podle servisu zanedbala údržbu, to skousnu. Ale proč se nikde nepíše, nebo proč prodavač neřekne: Musíte tohle a tohle. Paní jednatelka mi psala, že jim denně dorazí na reklamaci 5 (PĚT!!!) kočárků, kterým nešlape brzda a že jsou jenom zanedbané a že oni to přeci nemohou majitelům grátis čistit. Jo, to chápu, ale doprkýnka dubovýho, proč to neřeší? To jim neni divný, že jim denně chodí tolik kočárků se zasviněnou brzdou? Proč nepřidají k návodu nějakej cetl, kde by to bylo popsaný? Proč nepřipustí, že ta brzda je debilně řešená a něco s tím nedělají?
Jak lev tu biju o monitor, protože mě to fakt točí ![]()
@Já_a_Kačí Tak ono je otázka, jestli jsou i výrobce/prodejce, nebo jen autorizovaný servis… pokud jen servis, tak celkem chápu, že to neřeší… víš kolik lidí jim řekne, že jim za to vyčištění tedy zaplatí
proč by řešili problém prodejce a doplňovali jemu návod, to by byli sami proti sobě…
@Já_a_Kačí me to teda taky zarazilo…myslim ze by vyrobce mel mit nejaky zpetny kontakt, pac tohle je fakt moc
. pet kocarku denne s brzdou? ehm.
ja se tu brzdu taky bala rozdelat a uprimne po rozdelani toho krytu jsem se (a ani muz) moc nedozvedeli jak to funguje, kde se ma jako cistit, kam kapnout mazani ![]()
Ty jooo, holky… ja ji mam vic nez rok.. a brzda mi jde dobre a to ji tahame do lesa, byla uz i u more… a nic necisitime…
![]()
Já to asi napsala blbě, je to prostě dovozce, Baby něco? (stěhujeme se a já mam tyhle papíry v krabicích) Tak nějak. Všechny reklamace prý končí u nich. Já kolečka prostě rozebírat nehodlam. Beru to tak, že jsem se spálila a kočár nuna nikdy víc ![]()
@Anielkha Já jí taky právě nešetřila, kamarádka, co jí má, tak taky ne, je to kočárek, ne porcelánová ozdoba, prostě jsem přesvědčená, že ty brzdy mají pořešený nějak kouzelně, že to jednomu šlape a jednomu ne. Proto mě rozčaroval ten přístup. Když mam takové procento „reklamací“ na určitou závadu, tak se nad tim zamyslim a ne, abych osočovala zákazníky ze špatné údržby a dělala z nich debílky, co neodmontovávají kolečka a nerozebírají brzdy…
Já tady nechci vést žádnou pomlouvačnou kampaň, jsem jen úplně obyčejně zklamaná no
On i ten obchod to podle mého mohl vyřešit lépe, kulantněji, ale to už je jiná story.
Nechme to být
Nechcete někdo žlutou nunu? Seřízená, vyčištěná, promazaná, krasavice ![]()
@suik píše:
@Já_a_Kačí me to teda taky zarazilo…myslim ze by vyrobce mel mit nejaky zpetny kontakt, pac tohle je fakt moc. pet kocarku denne s brzdou? ehm.ja se tu brzdu taky bala rozdelat a uprimne po rozdelani toho krytu jsem se (a ani muz) moc nedozvedeli jak to funguje, kde se ma jako cistit, kam kapnout mazani
No přesně, kvůli tomu jsem jela do toho obchodu, aby mi to ukázali, ale oni taky nevěděli, jen mi to vytrhli z ruky a se slovy: „takhle to teda rozhodně vypadat nemá, pošleme to na reklamaci“ se se mnou rozloučili. Tak pak jako co, nic, já se s nima hádat nebudu, že jo ![]()
@Já_a_Kačí píše:
Ale nedá mi to, zeptám se…
Vy si někdo odmontováváte z golfek kolečka 4× do roka, čistíte pečlivě ložiska a tyčinky? (bože, já si ani nejsem jistá, co to je) Jestli ano, tak jsem opravdu nehorázná špindíra, ach jo
Nunu mám cca 1,5 roku a nikdy jsem nic takového nedělala ![]()
Já tedy taky ne… na druhou stranu o údržbu se tu stará přítel a tu a tam obchází s WD-čkem, tak je možné, že mázne i Nunu, ale rozhodně to nerozebírá… každopádně GT3 má vždy „záhadně“ dofouknutá kolečka ![]()
Jeee holky, ja tuhle diskuzi uz nesledovala, ale ona je nejaka nova nuna s polohovacima nozickama (opravdu polohovacima)
koukam, ze ji ma malvik… juuu, je nejake blizsi info, prosla jsem par stranek zpatky a nci nevidim ![]()
@Anielkha Podle mě tu žádné info není, takže sem z nějakým základním
i když já už tedy Nunu měnit nebudu, ale ráda se podívám…
http://www.malvik.cz/…-DELUXE-2012 Tady je odkaz na novinku… je videt to polohovani nohou… jen koukam, ze zase roste cena.
@Anielkha Díky
i když se tedy přiznám, že se mi nelíbí, pro mě s tím polohováním ztrácí tu svoji designovou čistotu nebo jak to nazvat, působí na mě trochu hybridně.
@Anielkha píše:
http://www.malvik.cz/…-DELUXE-2012 Tady je odkaz na novinku… je videt to polohovani nohou… jen koukam, ze zase roste cena.
Je, tu chci!!! Takhle jsem si nejak to polohovani predstavovala. Uz jednou bylo, ale nejaky podivny, ne?
Jen nejak jde zase min do lehu ![]()
Mno kazdopadne mi uz dalsi kocar proste neprojde, takze smolik. Teda pokud se vyhododne nezbavim stavajicich.
Juu tak ta je super to je presne to co na mchybi
ale ta cena je uz dost desna, takze zustanu u 2011 ![]()