Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
30.6.12 18:13

Prosím prosím mohl by mi někdo měřit délku zádové opěrky a délku a šířku sedáku prosím :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.12 06:59

Nevím proč, ale ted už mi nedrží ten suchý zip na boku při skladání, takže se mi kočár otvírá, Máte to někdo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.7.12 08:21

Mě držíod začátku celkem slabě, určitě méně než na prvním, který jsem měnila kvuli barvě.. ale když to hodně přimáčknu, tak to jakž-takž drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
8.7.12 18:05

Taky uz nedrzi tak dokonale ikdyz porad dobre…ale spis se mi odrbala latka okolo toho suchyho zipu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.7.12 19:11

@Tinkapletinka stimhle nastesti problem nemam, ale tolik moc ho neskladame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.7.12 21:01

pouziti s nesedicim ditetem

Mozna uz se tu tohle tema resilo, ale necetla jsem celou diskuzi.
Mam dotaz, v popisu pisou ze je kocarek vhodny od narozeni, s jakym vekem deti mate v Nune zkusenost?
Dala by se pouzit i na nesedici dite? Samozrejme v pripade uplneho lehu…Diky za radu

Jenom bych jeste chtela upresnit, ze bych samozrejme nepouzivala jako jediny kocar, bylo by to v kombinaci s hlubokym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
8.7.12 21:05

@PetulinaP Na starší nesedící dítko bych ho klidně použila, na úplně malé mimčo ne. Ale my jsme v Nune jezdili až cca od roku, dříve jsem ji neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.7.12 21:12
@j.a.n.i1 píše:
@PetulinaP Na starší nesedící dítko bych ho klidně použila, na úplně malé mimčo ne. Ale my jsme v Nune jezdili až cca od roku, dříve jsem ji neměla.

Takze v 5 mesicich je asi jeste brzy, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
8.7.12 21:14

@PetulinaP Těžko říct, já měla podzimní mimčo, takže to mám trochu zkreslené, v 5 měsících jezdil ještě v korbičce, takže bez pásů, což zas v golfkách jde blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.7.12 21:19

@j.a.n.i1 Dcera je taky jeste v korbe, chtela bych nejaky mensi kocarek na dovolenou a rychle pochuzky…Takze si asi budu muset jeste pockat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.7.12 21:21

Myslím, že pokud by to bylo i na střídačku s jiným tak klidně. My jsme ho používaly v 6ti, kdy dcera ještě úplně neseděla, už měla snahu si sedat, ale neseděla sama, v korbičce už něchtěla být, chtěla vidět ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
8.7.12 22:08

@PetulinaP Jo, tak to já na tohle měla jiné golfky, na které šla nacvaknout korbička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
8.7.12 22:10

@danieladb Tak to já v 5 měsících ještě měla naprostého ležáka… posadil se v nějakých 10-11 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
16.7.12 08:50

Ahoj holky,
dceři jsou dva roky. Měli bychom Nunu na občasné popojíždění a odpočinek. Čekáme druhé mimčo, tak bych si ho pak děcka vystřídaly :-) Myslíte, že se dcera ještě třeba do necelých tří let do Nuna Pepp 2012 vejde? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.7.12 11:21

@smaria zalezi jak je velka, ale moje 20 mesicni dite, ktery nepatri k nejvetsim, tak se pod strisku vejde tak tak…ona se teda neopira, ale sedi na rovno, tak je to mozna trochu zkreslene :nevim:

@PetulinaP ja myslim, ze by to slo, nozicky ji nejspis koukat nebudou, jde do lehu. Na miminko bych ji nepouzila, preci jen je to golfac a nekdy docela drkota, ale petimesicni obcas treba na nakupy si myslim, ze by slo.

ja taky doufam, ze nunu vyuziju na obe deti, na miminko teda chci kupit adaptery na autosedacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí