Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kačenkaaaa píše:
Holky je ještě někde akce nuna+wp set zdarma??
Mají ji ještě v Áji. Je to internetový i kamenný ochod. Jsou tam hrozně ochotní a příjemní.Když si něco objednám, tak hned pošlou sms, že je zboží na prodejně. Včera mi i dokonce volali, že je nuna v obchodě a jestli mi došla sms
. Paní mi nabízela nunu se setem za těch 4 590,– Kč.
http://ajashop.mimishop.cz/
Ahoj holky
,
jsem tu nová a po delším váhání jsem se rozhodla svojí za chvilku 8 měsíční cácorce pořídit ještě jedno vozítko
(doma máme milovanou Eleu
a na nejhorší terény k babičce High Tracka) to Nunu Pepp, našla jsem cenově výhodnou novou ve fialkové, takže nejspíš jedna z posledních 2011 na trhu i s WP setem, měla bych ji za dva týdny mít a hrozně se těším, pročetla jsem poctivě všechny diskuze tady, je to opravdu originální a sympatický kočárek, určitě plánuju přikoupit madlo…má tady někdo taky fialovou?
holky, pouzivate na nunu slunecnik? a mate originalni nebo nejakou nahrazku?
@lolinka99 píše:
holky, pouzivate na nunu slunecnik? a mate originalni nebo nejakou nahrazku?
@pehu píše:
Ahojte holky (už jsem sem asi 2× psala),
nakonec jsme se s manželem rozhodli pro nunu. Byli jsme se podívat v Delfínku v Ol a hlavně zkusit do ní malého posadit. Už jsem se smířila,. že lecorici neseženu. No teď řeším jakou barvu. Malej seděl ve scarlet, je taková pěkná výrazná a asi bych kousla, že kluk bude sedět v červené a nechala jsem si ukázat i emerald. Byla trošku tmavší než jsem čekala. Tak jsem tedy na vážkách, kterou barvu zvolit. Manželovi je to jedno, takže je to opět na mně
. Kterou barvu by jste volily vy?
proč by nemohl mít chlapeček červený kočárek? Dospělí muži se taky vozí v červených kárách, třeba Ferrari! ![]()
Mate nekdo adaptery na autosedacku? Koukala jsem ze delaji jak na maxi cosi, tak na cyber. Ja jsem ted koupila cybex aton, tak se chci jen ujistit, ze to sedi, pac ten popisek v obchode byl trochu zavadejici. Diky.
ted koukam, ze by na to mel byt snad ten samy adapter. Vsude vidim vyobrazeni jen konstrukce + adapter se sedackou. Predpokladam ale ze to jde nacvaknout, i kdyz tam je ta latka.
@suik píše:
ted koukam, ze by na to mel byt snad ten samy adapter. Vsude vidim vyobrazeni jen konstrukce + adapter se sedackou. Predpokladam ale ze to jde nacvaknout, i kdyz tam je ta latka.
jo jde, jen s tim trochu zabojujes ale jde to ![]()
@Anielkha diky… potrebuju to do vlaku, ze by se treba dala i odpojit a mohla by si tam sednout nebo lehnout vetsi dcera
@Anielkha moc mista tam na to prave myslim neni......jeste mam jeden kocar, tak podumam, ktery bychom takhle vyuzili lip.
@Anielkha preci jen mam dodaz, do kolika kilo to vlastne to ditko unese? pak uz to musi byt docela tezky, ne?