Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anielkha tak vieš ako ja som možno teraz na to taká precitlivelá, predsa len jedna vychádzka a vidíš čo to urobilo…momentálne som chorá, takže som ani nebola vonku odvtedy. Určo mi to bude neskôr jedno, ale náhradné kolieska by možno prekryli moje sklamanie z prvej vychádzky. ![]()
Holky, kdo ještě řešíte pláštěnku, tak parádně sedí a schová celý kočár včetně tašky Emitex Tracking Maxi. Má okénko a jediné co z kočáru bude moknout je rukojeť a kolečka
Má prosím někdo Nunu 2012 v černé? Jsem z toho zmatená…v prodejně mi řekli, že nestíhají šít nové kočárky, takže barvy, které nejsou nové, nemají polohovaní nožiček. Znamená to, že třeba ta černá je v podstatě starý model, bez okénka, stejný koš, stejná kolečka atď? Děkuji
@Helena Švandová píše:
Má prosím někdo Nunu 2012 v černé? Jsem z toho zmatená…v prodejně mi řekli, že nestíhají šít nové kočárky, takže barvy, které nejsou nové, nemají polohovaní nožiček. Znamená to, že třeba ta černá je v podstatě starý model, bez okénka, stejný koš, stejná kolečka atď? Děkuji
bohuzel ano…
@lolinka99 píše:
Holky, asi tyden mam ruzovou nunu, je bezvadna. Uvazuji o koupi madla, uz jste si ho nektera poridila. Jak madlo na kocarku vypada a jde dobre slozit i s madlem? diky moc
je to parádní s madlem,i složení…
Ahoj maminky ![]()
Potřebovala bych poradit, jestli si myslíte, že je kočárek nuna vhodný i pro nesedící děti??? Podotýkám, že pouze jako druhý kočárek a na krátké trasy, nákupy, atd. Četla jsem, že 2012 už je polohovatelný, ale nenašla jsem pořádně foto do jaký míry, nemohly byste mi prosím někdo zaslat fotku?
Předem moc děkuju za odpovědi ![]()
Nikko, nuna 2011 i 2012 má záda do úplného lehu: foceno bez stříšky…
@Nikka77 kočárek jde do lehu, všude píšou že je od narození a já bych se tam nesedícího prcka nebála dát, budu to taky tak dělat až bude druhé
@bodlasek píše:
@Nikka77 kočárek jde do lehu, všude píšou že je od narození a já bych se tam nesedícího prcka nebála dát, budu to taky tak dělat až bude druhé
od narozeni s autosedackou… jinak myslim od 6m.
Ja tam nesedici vozila, ale dcera si sedla dost pozde, trimesicni mimi bych tam nedala ![]()
@Anielkha píše:
od narozeni s autosedackou… jinak myslim od 6m.Ja tam nesedici vozila, ale dcera si sedla dost pozde, trimesicni mimi bych tam nedala
Naší jsou teď 4 měsíce, vozila bych jí v tom za měsíc až bude tepleji, to jí bude 5 měsíců ![]()
já bych tam dala i 3měsíční je to mnohem víc do lehu než autosedačka vajíčko - je to téměř v rovině
@markdo píše:
já bych tam dala i 3měsíční je to mnohem víc do lehu než autosedačka vajíčko - je to téměř v rovině
Ale to vubec ne kvuli lehu, ale protoze to miminko je tam minimalne chranene (obzvlast v tom uplnem lehu)… a polohovani nohou mu vubec nepomuze.
Ale tohle si prece udela kazdy sam, tj jen muj pohled. Mmch jako je pro mne vajicko jen na cestovani autem a ne na prochazky, jak dneska dost maminek praktikuje.
Tak konecne ty kolecka