Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Boli sme s našim novým vozítkom na menšej prechádzke. Po klasickom chodníku perfektne nič som nepočula, žiadne hrkanie, po tých kostkatých chodníkoch hrkala,ale to je normál. lahúčko sa ovláda,fakt jednou rukou. Tá emerald je taká ako som si želala. Mám taký šátek, úplne stejný, tak teraz som trošku nastydlá, tak dám šátek a budeme ladiť.
Malý tam liezol sám, zliezal a zase vyliezal…no mal radosť. Madlo zatiaľ nedorazilo, ale to mi nevadí zatiaľ. po príchode som poutierala vlhkou handrou kolieska a sem tam sa mi pozapíchali kamienky čo zostali pri krajoch cesty. Ostali tam dierky tak snád sa to vyrovná keď to takto vždy odstránim. Tým, že som ich poutierala majú zase tú peknú čiernu farbu. myslela som,že je to zjazdené už, ale nie je. Pridám aj fotky.
Holky, tak posílám fota, zatím první vložky, co ušila mamina na mou nunu ![]()
Libzo pekna praca maminky, ja si tiez skusim podobnu. Pisem ti kvoli kolieskam, pozri do fotoalba, to som dnes poprvy krat vytiahla nunu, dnes som si ju doviezla z obchodu. Necelu hodinku vonku a toto je na svete
napiste aj ostatne ci ste sa s tym stretli
ahoj holky
krasnap odlozka, mamca je sikovna…
grace1: moc hezka barva kocarku, ty kolecka ot je normalni to se jeste dirky delat budou, ale neni to nejak strasny…
libi se mi to polohovani nozicek, ne kdyz je to vysunuty ale kdyz je to zandany dovnitr, vznika tak misto na nozicky ktery u 2011 neni a nohy visi dolu…
@grace1 píše:
Libzo pekna praca maminky, ja si tiez skusim podobnu. Pisem ti kvoli kolieskam, pozri do fotoalba, to som dnes poprvy krat vytiahla nunu, dnes som si ju doviezla z obchodu. Necelu hodinku vonku a toto je na svetenapiste aj ostatne ci ste sa s tym stretli
to prvni vyjeti je nejhorsi, ja ji mam skoro rok a mam ji skoro ve stejnem stavu jako ty… rozhodne nepotrebuju nova kolecka ![]()
@MUFICE modrá k modrej ide, ale normál je kočík úplne inej modrej. To je u staršího syna v izbe, to okénko tam nie je vidno keď je poloha sed. @Anielkha @Ajla určite by som mohla zmieniť aj dalšie kočky, ale musela by som listovať… v predajni som excelovala, mali tie nuny s tou kapucou nezastrčenou, ako ste písali, že sa to má dať za ten kšilt, tak to predavačka nevedela, že sa to tam zastrkuje, tak som to tam zastrčila a povedala, že by som ich mohla učiť. A ešte to skladanie s tou strieškou, že sa musí najprv složiť do sedačky až potom složiť celý kočík. Som ju zastavila a zastrčila som tú striečku, ešte by sa mi zašpinila boudička,no ne?
Fotky koliesok som poslala na predajnu v maily so žiadosťou o vyjadrenie. Aj či to môžem používať nadalej alebo to budú riešiť. Ale aj tak majú tam fotku s dnešným dátumom, to znamená, že vedie, že to je po prvej vychádzke takéto. Manžel povedal, že sa nad tým nemám zastavovať, že to je normál. Tak uvidíme, ale som zvedavá ako sa vyjadria, potom dám vedieť.
@grace1 ty kolečka mám taky dirkaté,ale co jsem koukala na fotky tak bych rekla,ze trosku mene.Mame tady celkem hrozne chodniky,nez dojdu od nas do mesta,take me to stve,tak jsem zvedava na vyjadreni z prodejny
Ale psali mi ostatni zname co maj Nunu,ze je to normalni,že sem tam dirku take maji ![]()
@Anielkha to máš predné, na tých nemám nič, ale keď tie moje zadné vyzerajú takto ani nie po hodine jazdy, čo potom o rok…niektoré kamienky sa tam dokonca úplne zaryli, že ich nevidno. Malý sa chcel od rána voziť, tak som jazdila po byte a neviem či si namýšlam alebo nie, ale trošku sa zacelujú…že by sme mali doma terminátora ![]()
@Reennccaa dám vedieť čo napísali z predajne. Ale myslím, že sa náhradné dajú keď tak kúpiť…teda samo, že by som ich nekupovala pokial to mám v záruke. ![]()
@grace1 zadnich jsem nikde fotku nenasla… az budu mit cas, tak ti je vyfotim.