Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@grace1 píše:
@MUFICE pozerala som pinkie a keď budeme mať emerald, tak čokoládová, alebo krémová farba do toho, s tou limetkou je to veselé, ale no. Pani si to objednala pre šedú, ale keď to takto urobili, tak si ako náhradu zobrala emereld a pinkie limet mala už doma. Ale ja si asi ušijem sama, pinkie sa mi páčia skrz tú opičku alebo medvedíka. Možno by som to nejak vykutila s fixou na textila tú deku…no neviem prepočítam čo ma to bude stáť za materiál a hlavne nervy…moc švadlenka nie som…len tak čo treba urobím, ale nič zložité
Jaké myslíte barvy od Pinkie? Take ted premyslim a koukam na Pinkie,ale právě nevim jaké barvy by se do te Emerald hodili
A ta vložka jak tam mají,myslite,že je lepší s bočnicema a nebo bez?? a že to bude pasovat?? na tech fotkach jak tam maji v Nune ty zelene vložky,tak ty jsou asi bez bočnic,že??
Díky
@Reennccaa ano bez bočnic to majú.Ja si myslím,že do emerald kafíčková farba, čokoládová alebo čierno biela (zvieracie vzory) ![]()
No,ale ty vložky do kočaru od pinkie jsou většinou jednobarevne ne?? ![]()
Líbí se mi tato http://www.pinkie.cz/…monkeys.html
tato http://www.pinkie.cz/…onkey-s.html
http://www.pinkie.cz/…teddy-s.html
Co myslíte?? čokoládovou jsem nenašla
zase aby to nebylo moc tmave ![]()
@Reennccaa píše:
Ahojky.To jak je srolovaná ta stříška jsem sem fotku vkládala tak se mrknete do alba.A chtěla jsem se Vás zeptat kde budete vozit plastenku+moskytieru?? Kdyz to vrazim do kosiku u Nuny tak ho mám plný![]()
![]()
Tak nevim
Ja ji mam dole v tom kosiku, nejprv jsem tam chtela mit jen plastenku a moskitieru nechat doma, ale neni to zadny rozdil, jestli tam mas 2 veci nebo 1. No, ja to mam ce fusaku originalnim-to ty asi taky a krasne se mi to vleze dospodku,takze dno je trosku melke, ale zadna hruza.
Uz jsem prisla, jak se zahrnuje ta „plachta“,tak su rada:-)
@HCOBafik píše:
Chtěla jsem se zeptat neprodává tady někdo pláštěnku a moskytiéru na nunu? Koupila jsem to bez WP setu a bohužel mi má pláštěnka na nunu nepasuje a siťka teda trochu jo, ale lepší by byla originál :+)
Měla jsem originál, ale prodala jsem to, protože mě depatlo, jak je to po složení ohromný a navíc se špatně na kočár nandávalo
. Koupila jsem na MMB pláštěnku na golfky Chicco - jsem kdysi prodávala kočárky, tak jsem věděla na co koukat
a ta mi tam pasuje úžasně. A cena byla lidová 100 Kč
. Kdyžtak pošlu fotky..
Odpoledne dodám ještě i fotky té přasky ![]()
@HCOBafik píše:
Chtěla jsem se zeptat neprodává tady někdo pláštěnku a moskytiéru na nunu? Koupila jsem to bez WP setu a bohužel mi má pláštěnka na nunu nepasuje a siťka teda trochu jo, ale lepší by byla originál :+)
No,ono se to prodava dohromady, samotnou plastenku podle me nekoupis. Ja videla docela velke rotsily cen za set od 450kc az dokonce nekde do 700kc!
@HCOBafik píše:
Na MMb se dá koupit i origoš samotná pláštěnka, já to také tak prodávala ![]()
@HCOBafik píše:
Jak tak čtu tak jsem hodně ráda, že jsem to minulý týden stihla a objednala starou kolekci 2011 za úžasnou cenu 3419Kč, protože teď by mě asi švihlo, je to svinstvo prodávat starý model za nový. Jinak nám kočárek žlutý 2011 přišel v úterý a jsem s ním zatím náramně spokojena, Matěj zatím taky neprotestuje a už mi tam asi třikrát usnul, lehce se ovládá a ten košík pod kočárkem mi nepříjde nějak extra malý na to, že to jsou golfky, jen se musím kouknout jak se tam zadelává ta stříška z té zadní strany, to mě zajímá jsem netušila, že to jde :+)
Prosim te a kdy a kde si to koupila? To je bomba cena…Ja videla na Delfinku taky kolekci 2011 se setem plsatenky,moskitiery a fusakem za dobrou cenu, uz si to ale nepamatuju, ale vahala jsem, cekala a pak byla fuc! No, a ted mam zlutou2012 alias 2011 za 4590…
jeste ze tam byla ten set zadara, jinak by me ![]()
Jinak uz mam objednanou ledvinku na NUNU do 10dnu by mela prijit, tak snad to bude dost velke, abych tam neco dala…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mám ji také a super
a dole ještě vozím přidělanou tašku z DM, má taková poutka co jdou na konstrukcí a
![]()
Díky moc za rady, vím že se dá koupit celý set, ale příjde mi to dost tak jsem si říkala, že to občas někdo prodává, tak jestli se tu náhodou někdo takový nenajde:+) ale pokud tam v pohodě pasuje i jiná pláštěnka klidně si koupím jinou, hlavně aby zakryla kočár a nevypadala moc neforemně :+)
Slanina81: koupila jsem to na baby-car.cz, ale jak jsem se posledně dívala tak už jí asi nemají, nebo už jsem ji tam teda v nabídce nenašla :+( měla jsem štěstí, předtím jsem třikrát objednávala fialouvu a vždy mi odepsali, že nemají a budou mít jen novou kolekci a ta už byla zase pro mě drahá. Zatím jsem, ale spokojená a nakonec ráda i za žlutou je pěkná a ta fialová na fotkách od uživatelek nevypadá moc hezky :+(
@Reennccaa tá beige sa mi páči. No já to volám čokoládová, ale je to hnedá braun
neviem či tá oranžová tam bude dobrá. Máte doma emerald a určite nejaké farebné trička, skúste to tam naaranžovať len pre predstavu ako to bude vyzerať s určitou farbou. Mne sa tá hnedá páči a na tom ten biely medvedík to zase oživý a nie je tak tmavá. Ja si idem kupovať nejakú tašku z http://www.wickeltaschen.com/…wickeltasche
najprv som si chcela kúpiť OiOi tú žirafu, ale nedrží tvar sa mi zdá, a potom som videla tie pink lining tak tie sa mi páčia. tú oioi žirafu som na tejto stránke našla za najlepšiu cenu a poštovné je 9,90Euro tak to sa dá.
@grace1 píše:
@Reennccaa tá beige sa mi páči. No já to volám čokoládová, ale je to hnedá braunneviem či tá oranžová tam bude dobrá. Máte doma emerald a určite nejaké farebné trička, skúste to tam naaranžovať len pre predstavu ako to bude vyzerať s určitou farbou. Mne sa tá hnedá páči a na tom ten biely medvedík to zase oživý a nie je tak tmavá. Ja si idem kupovať nejakú tašku z http://www.wickeltaschen.com/…wickeltasche
najprv som si chcela kúpiť OiOi tú žirafu, ale nedrží tvar sa mi zdá, a potom som videla tie pink lining tak tie sa mi páčia. tú oioi žirafu som na tejto stránke našla za najlepšiu cenu a poštovné je 9,90Euro tak to sa dá.
http://www.wickeltaschen.com/…erflies-blau zrovna na tuhle jsem dneska koukala na anglickym eshopu ![]()
tak mamči z ostravy co ještě nemáte nunu objednanou z internetu a mate o ni zajem tak uz je naskladněna i v sam baby v ostravě a maji tam ukazané vsechny barvy za cenu 4400 coz je dobra cena psala jsem jim zda maji u vsech barev i okenko a polohovani nozek tak jsem zvedava co napisou byly by prvni kdo by tyto nuny prodaval myslim tim zlutou cernou a sedou.jinak my jsme vcera absolvovali prvni prochazku s nasim nunou scarlet a nemuzu si ji vynachvalit jezdi sama jen ji drzim a co se tyce rachtani tak to neni vubec tak hrozne jsou to golfky ale je to v pohode jeli jsme i po dost kamenite a rozbite ceste a uplne v pohode s jinym uz bych se zasekla jen uz po prvni jizde je videt na koleckach stopy po kaminkach ale to asi proto ze jsou pogumovane ale nicemu to nebrani.jo a jeste jsem se chtela zeptat kdyz si do nuny poridim podlozku a nanoznik zda ji slozim a nebo to budu muset sundavat kvuli cestovani autobusem ![]()