Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@smaria My vozíme v Nuně skoro 2,5 letého syna, zatím se tam furt vejde
A to měří necelý metr.
Děkuji holky
stejně bude nejlepší naložit dceru a jet kočárky vyzkoušet
Ještě zvažuji Chicco Multiway. Bydlím přímo v centru, takže dlažební kostky máme kolem dokola, ráda bych nějaký kočár-gofky, které nebudou po první vyjíždě rozhrkané, ale tomu se asi neubráním…Máme Maclareny a jsou už dost staré, vypadají, že se rozpadnou ![]()
Ahooj vim ze uz to tu bylo, ale nechce se mi to hledat…
byli jsem na dovce a Nuna potrebuje nuuutne vyprat, potah uz mam sundanej to je ok..na kolik ho perete? nejradsi bych ho dala na 60 jak vypada ![]()
ale bouda…asi orzebrat nejde a bojim se ji dat celou do pracky, zkusil to nekdo? Je fakt zadelana a ruco nevim jestli to pujd dobre…tak co?
A asi ne strisku vid?
…tu asi teda vemu v ruce…asi ot dam na 40 a taky rychly program…
@Ajla nene stříšku jsme neprali ani nevíme jestli se to dá
Ale stříška nebyla špinavá, myslím že to bude stačit navlčeným hadrem
@Ajla píše:
Ahooj vim ze uz to tu bylo, ale nechce se mi to hledat…
byli jsem na dovce a Nuna potrebuje nuuutne vyprat, potah uz mam sundanej to je ok..na kolik ho perete? nejradsi bych ho dala na 60 jak vypadaale bouda…asi orzebrat nejde a bojim se ji dat celou do pracky, zkusil to nekdo? Je fakt zadelana a ruco nevim jestli to pujd dobre…tak co?
Já peru potah i boudu na 30 a kočár je vždy jak nový ![]()
@MUFICE nerozebranou nijak? Proste tak jak se sunda z kocaru? Bojim se aby se mi to v pracce nerozlamalo ![]()
@Ajla píše:
@MUFICE nerozebranou nijak? Proste tak jak se sunda z kocaru? Bojim se aby se mi to v pracce nerozlamalo
To jsem se taky bála, ale tady mi to někdo poradil, tak jsem to taky zkusila hodit celé do pračky a funguje to
![]()
Ahoj holky,
měla bych otázečku na majitelky Nuny 2012..jak je to schůzí za kočárkem Nuna, nekopete do brzdy?,nemusíte dělat kratší kroky? ![]()
@Véča Pokud jdu normálně tak je to v poho, pokud chvátám občas zavadím
@Véča Mně se teda ještě nestalo, že bych o brzdu zakopla a to jí mám přes rok ![]()
Já zakopávala za začátku, trošku, teď už vůbec, dala jsem si rukověť na maximum a je to pohoda
Mám 176 cm.
Já tedy zakopávám, ale já zakopávám u všeho… i u sporťáku, dělám hodně dlouhé kroky. Když spěchám, tak vozím Nunu jednou rukou a jdu vedle.