Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2411
24.8.13 13:39
@Merule píše:
@ne-silenamatka Ahojky, to nemusíš šroubovat, ta přezka je tam zespodu jen zaháknutá, tak jí vyvleč, dej vložku a provleč a zahákni zpět.. Je to stejný, jako když bys přendavala pásy na jinou pozici..

Tisicere diky, „mas u me pivo“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.8.13 13:44

@ne-silenamatka Není vůbec za co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.8.13 13:54

No nevypadá to vůbec špatně :-) ale teda 650,– to je mazec.. já bych tak chtěla něco kde mi ušijou vložku a k tomu malou tašku na nunu.. byla jsem domluvená s jednou paní a ta přestala z ničeho nic komunikovat.. tak jsem to opět zazdila ale jak se na ten kočárek podívám tak je mi zle.. furt drobky.. a ty kukuřičné křupky.. ty mi dávají :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
25.8.13 20:05

@Barusatko Nebyla jsem ta paní náhodou já? :oops: :oops: :oops: Přes měsíc ted mamka nešila, tak jsem to asi byla já…mrkni na naše fotky, zda to byla naše práce…pokud ano, moc se omlouvám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
25.8.13 20:07

@Barusatko Pokud se domluvíme, máš u mě slevu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
25.8.13 20:13

@Libza jéééé tak to teď nevím.. byla jsem naštvaná tak jsem jen smazala konverzaci a hodila to za hlavu :-D takže si nedovolím nikoho osočovat když nevím o koho konkrétně šlo :-) ale prosím tě napsala bys mi do SZ ceny za tašku na nunu a vložku? představovala bych si třeba takovou tu černo-bílou s kočkama (to je taková teď v kurzu) :-D a nebo něco do šeda.. poslala bych pak třeba i fotku kočárku :-) děkuji že ses ozvala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
25.8.13 21:08

@Barusatko Tak to jsi asi nebyla ty, protože s tebou nemám žádné zprávy…ještě jsem se dívala…pošlu SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
11.10.13 20:08

Vybavení na Nunu

Najdete u mě v e-shopu - vložky s bočnicemi a nepadající zimní i letní deky, malé jednoduché tašky na rukojeť a hlavně chybějící madla před dítě. Čisté černé nebo s barevnými pentličkami. Barevné kombinace si můžete navolit ze Vzorníku bavln, flízu a aplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwet666
4.11.13 14:12
@nunča píše:
Maminky,zajímalo by mě kde se Nuna Pepp vyrábí?Nikde jsem to nenašla.Děkuji :oops:

Vyrabi je Holanska firma, ale kde se zkutecne vyrabi to nevim :P, dneska je stejne vsechno z ciny, takze bud se montuje v holansku z cinskych dilu, nebo v tom horsim pripade dily z ciny se smontuji v Polsku :mrgreen:, nicmene Nuna jako takova je vyborne hodnocena znacka

• Citovat
  • Upravit
1765
7.12.13 18:09

Nuna pepp - padající kolečko

Prosím o radu – koupila jsem starší kočárek Nuna pepp 2012 a začalo mi padat jedno přední kolečko. Nacvakla jsem ho zpátky, ale padá dál. Tak nevím, jestli jsem ho nacvalka špatně, nebo to chce opravu..? Nevíte kde je v Praze nějaký servis pro tyto kočárky, nebo kde koupit nové kolečko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
5.1.14 17:54

Ahojte :-)
Prosim, mate nekdo k Nune podlozku a tasku od Pinkie? Ktera taska a podlozka tam sedi? Nunu jeste nemam. Chtela bych to objednat zaroven a nevim jak ma Nuna siroky to madlo, tak ktera taska se tam vleze. Pripadne pokud mate nekdo jiny typ tasky/podlozky, tak se rada inspiruju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.1.14 19:47

Ahoj já mám do nuny pinkie podložku a je to ta UNI taková ta dlouhá bez bočnic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.1.14 22:39
@Brumla píše:
Ahojte :-)
Prosim, mate nekdo k Nune podlozku a tasku od Pinkie? Ktera taska a podlozka tam sedi? Nunu jeste nemam. Chtela bych to objednat zaroven a nevim jak ma Nuna siroky to madlo, tak ktera taska se tam vleze. Pripadne pokud mate nekdo jiny typ tasky/podlozky, tak se rada inspiruju :-D

S taskou neporadim, ale mam origos Nuna vlozku - pouzita jednou (kocar mam jen na nakupy), klidne posli SZ, rada levne prodam (jedna se o tmavou vlozku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
6.1.14 09:45

@ne-silenamatka diky za nabidku :-) Ja tu origos nechci, pripada mi, ze musi ubirat misto, jak to ma ty vycpany okraje. Chci jenom takovy ten pruh, kvuli lepsimu vyklepavani drobku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
6.1.14 09:52

Me tak napada…pokud by se tu nezjevil nekdo, kdo ma tasku od pinkie.
Mohl by mi nekdo PROSIM, PROSIM… aspon zmerit, jaka je mezera mezi tim madlem…myslim jak siroka taska se tam vleze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí