Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ajla píše:
NOmalej ma 80cm a tu operku ma akorat …myslim ze treba za rok mu bude taky hlavicka presahovat, jenze golfky nejsou postel porad to srovnavam s klasickyma harmonikovyma obyc golfkama…kdyz mu bduou 2 roky tak ji bdue mit proste na presouvani se z mista na misto a ne na spani…
To se ti tam vejde. Našemu klukovi ted budou 2 roky a má 89 cm a je to ještě v pohodě ![]()
tak tady jsou fotky, nejsou moc kvalitní, malá si nechtěla lehnout, tak nejdřív ječela, pak jsem jí uplatila čokoládou ![]()
při sezení jí kouká tak 1/2 hlavy max, při lehu, když popojede s nožičkama tak aby je měla na dolní opěrce, tak má téměř celou hlavu na zádové opěrce.
Díky moc za fotky
A kolik, že malá měří? Koukám, že i čičí pózovala ![]()
jj, oni jak vidí foťák tak se předvádějí
narozdíl od malé
měla před měsícem 87cm
rybkabezvody píše:
jj, oni jak vidí foťák tak se předvádějínarozdíl od malé
měla před měsícem 87cm
To je taky jediný důvod, proč ji ještě nemáme-bojim se,že za pár měsíců bude malá
ale maminy co jí mají píšou, že vydrží i pro větší děti
jak jsem tak koukala, tak kolekce 2011 už ani moc není, asi počkám na tu 2012
Letos by snad mohli stihnout dodání v termínu
![]()
My jsme koupili nunu před měsícem, malé budou v dubnu 2 roky.
Nevím proč jsme jí nepořídili dřív, stále jsem se golfkám bránila. Až ted mě už přestalo bavit tahat sporťák a hlavně s ním hopsat do schodů v paneláku.
Nuna je super, těším se až s ní budeme jezdit. Zatím byla jen jednou v obchoďáku a před 2 dny na chvíli na ven
Jenže zatím to moc nejde, fusak se tam nevejde (máme emitex)
A teda zádová opěrka je dost krátká, když leží, hlavička jí čouhá. Ale zase to už beru tak, že to je hlavně na ty přejezdy a venku už stejně skoro nespí. No a druhé dítě v ní budu vozit dřív.:-)
Tak mi očekávaný kočárek dorazil. Parádní, malá z něj nechtěla dolů. Ovšem už je zase na cestě zpět, jelikož mě dost překvapila barva. Objednala jsem si SAND, jenže na fotkách nebyl detail vzoru. A když kočárek přišel, šla mi hlava kolem, vzor mi vůbec nedělal dobře na oči, hned mě bolela hlava. Takže čekám na peníze a znovu vybírám barvu, chjooo! Buď lékořici 2O11 nebo nějakou 2012. Tak nevím.. Strašně se mi líbí bisque, ale to je asi dost nepraktická barva. A pak už připadá v úvahu jenom ta malinová nebo emerald..s bílou clonou nechci nic.. To je zase peklo ![]()
Já mám fusak z předchozího kočárku, Britax a ten tam vleze naprosto skvěle!
x.lady píše:
Ještě detail vzoru pro představu..
Ja Sand mam a jsem migrenik, takze chapu asi co tim myslis, ale Sand mi to teda nedela ![]()
Těším se na fotky
V obchodech taky asi přesně neví, co od té nové čekat…ale změnu sedačky nikde neuvádějí, tak bude rozměr té opěrky asi stejný.