Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
já mám vložku od Pinkie, ale za rok tu dobu co Nunu mám jsem ji tam ještě nebyla schopná dát
používám jí ve sporťáku a je fakt, že je super když malá jí v kočáru rohlík, tak to potom nemusím vyšťourávat párátkem, protože vysavačem to jde blbě ![]()
Ale zatím bych to neřešila, máš zimu a ještě tak dva měsíce to asi byz fusaku nepůjde ![]()
Holky, nemáte někdo tady odkaz na madlo na NUNU??? nechce se mi číst 184 stránek, ale vím , že tady bylo. Uni na suchý zip.
díky
http://www.lilinka.com/detail.php?…
asi si objednam to multicolor at ma malej zabavu, dnes by mi mel kocarek prijit ale porad niiiiiiiiic, jsem zvykla ze PPl mi rano zavola ze odpoledne prijedou a zatim nikdo nevolal ![]()
jé, já už myslela že tady budeš mít fotky
mě ji také přivezla PPL až odpoledne, bylo to k vzteku, byla jsem na procházce za městem a to víš že jsem domů utíkala jak šílená ![]()
mam hooooo jdu stahnout fotky a dam to sem, je skvelej tak lehce se s nim jezdi, doma teda zatim ![]()
malej byl vyjikanej vsechno si prohlizel, je krasne vysokej a to mam 180 cm
do brzdy bych nekopla ani nahodou a je prostornej, jen ten kosik na fotkach vypada etsi ale i tak je super a bohate staci, sice mi tam dost mista zabira ta moskytiera a palstenka je to trochu neskladny ![]()
no lepsi nez novy auto ![]()
nevsimejte si na fotkach pripnuti boudicky jsem si to nejak neuvedomila a pripla jsem ji nahoru jako kdyz je to do lehu ![]()
tak davam fotky…kdyz tam ma m pripnutou tu tasku i dole tak se spatne dostava do kosiku ale neni problem ji trosku nadzvednout ![]()
Ajla píše:
tak davam fotky…kdyz tam ma m pripnutou tu tasku i dole tak se spatne dostava do kosiku ale neni problem ji trosku nadzvednout
Dobrý, kloučkovi se tam koukám líbí
My máme úplně stejnou barvu a syn se mi tam ještě pořád vejde, za měsíc mu budou 2 roky ![]()
Ajla, krásnej ![]()
To je jaká barva, sand? A ta taška je univak od emitexu? Určitě jsi to tady někde psala, ale abych měla shrnutí
![]()
jojo libi se mu tam vsechno si prohlizel a pak skrabal na potah
byl uplne ticho al ibilo sem u jak s nim jedu testovaci jizdu po byte ![]()
Barva je to sand a ta taska je univak od Emitexu, pripla jsem ho spodni casti co nejvic dolu ale zkusila jsem to i vys ale to tam tak nehezky visi
Ajla, gratuluji a vítám Tě mezi majitelkami Nuny ![]()
Ať dobře slouží a jsi spokojená jak Ty, tak píďa ![]()
Já tu pláštěnku a moskytiéru mám v jednom tom obalu a nosím ho pod univakem, takže parádička, nikde nepřekáží a nezabírá žádné místo ![]()
denvoj píše:
Ajla, gratuluji a vítám Tě mezi majitelkami Nuny
Ať dobře slouží a jsi spokojená jak Ty, tak píďaJá tu pláštěnku a moskytiéru mám v jednom tom obalu a nosím ho pod univakem, takže parádička, nikde nepřekáží a nezabírá žádné místo
My tu pláštěnku a sítku máme doma, sebou to neberu, jenom, když jedeme na nějaký výlet ![]()
Ajla super, gratuluji k Nuně!!!
PS: ten univak tam vypadá moc pěkně!
MUFICE píše:denvoj píše:My tu pláštěnku a sítku máme doma, sebou to neberu, jenom, když jedeme na nějaký výlet
Ajla, gratuluji a vítám Tě mezi majitelkami Nuny
Ať dobře slouží a jsi spokojená jak Ty, tak píďaJá tu pláštěnku a moskytiéru mám v jednom tom obalu a nosím ho pod univakem, takže parádička, nikde nepřekáží a nezabírá žádné místo
ja to same… a priznam se, ze jsem ji jeste ani jednou nepouzila ![]()
My máme taky sand, malému jsou 2roky a 2 měsíce kočár miluje…
tak jsem prozkoumala tu moskytieru a plastenku a prijde mi to dost na palici
ne to desne velikyyyy
a nez to nandam tak zmokneme, ikdyz to chce asi cvik…prijde mi ze pak ale musi prset zezadu na strisku?
No uvidime…