Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
u toho polohování je napsane ze je to má 2 pozice- pro mensi a pro vetsi deti, takze to není zadne polohování vlastne. ![]()
neli23 píše:
Nunu 2012 mají uz i na stránkach MALVIKU.
i v Babyparku, dokonce slibují i dodání v únoru…no, podle toho loňského roku bych čekala že to bude v květnu ![]()
rybkabezvody píše:neli23 píše:i v Babyparku, dokonce slibují i dodání v únoru…no, podle toho loňského roku bych čekala že to bude v květnu
Nunu 2012 mají uz i na stránkach MALVIKU.
V Malvíku to bylo až koncem června, tak jsem si to radši objednala na jiném eshopu.
taky si myslim ze budou pozdeji. Já cekala na zlutou az do konce cervna.
Budete nekdo menit 2011 za 2012?? me se strasne libi ta cervená ale asi zustanu u 2011 ![]()
já jsem chtěla, protože jsem si myslela že bude vyšší, resp. víc místa pro dítě na výšku, ale zatím mám potvrzené z toho shopu jak byly ty první objednávky, že tomu tak není. Takže pokud se nic nezmění tak do toho nepůjdu…i když to okénko mě láká
a PINKOIDNÍ ( Bébko ten název nemůžu vymazat z hlavy
) barva ![]()
Tak mě se nové barvičky nelíbí, tak nemám co řešit a zůstanu spokojeně u mé likorice 2011 ![]()
no jeste je tak videt na zivo, aby to zase nebyly uplne jine barvy nez na obrazku. ![]()
chystate se nekdo na veletrh do brna v breznu?? tam uz by mohly byt ze??
A holky fakt jsou ty kocarky pro mensi deti????Mohl by mi nekdo zmerit zadovou operku???Dekuji
lucyda píše:
A holky fakt jsou ty kocarky pro mensi deti????Mohl by mi nekdo zmerit zadovou operku???Dekuji
Rozměry vnitřku jsou sed je v nejužší části široký 23 cm, délka sedu je 24 cm a délka zádové opěrky je 42 cm. Madlo má nastavitelnou výšku do 106 cm.
Holky, měla jste některá Nunu na pláži? A projely jste s ní nebo vůbec? Nezanesly se ty kola pískem nebo tak něco? ![]()
Sofika píše:
Holky, měla jste některá Nunu na pláži? A projely jste s ní nebo vůbec? Nezanesly se ty kola pískem nebo tak něco?
Nezanese, ale všeobecně se na písku jede na prd s jakýmkoliv kočárem. ![]()
tak nejak brouzdam po netu a nemuzu se porad rozhodnout jeslit nuna 2011 nebo 2012…prijde mi dost 1000 za skoro zadny zmeny…navic chci lekorici…a koukala jsem na pouzity nuny a prodavaj se cenove stejne jako novy, nechapu
Anielkha píše:lucyda píše:Rozměry vnitřku jsou sed je v nejužší části široký 23 cm, délka sedu je 24 cm a délka zádové opěrky je 42 cm. Madlo má nastavitelnou výšku do 106 cm.
dekuji moc tak ta operka je oprvadu dost kratka..... ![]()