Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky.
Jdu si zase pro radu ![]()
Rozhodla jsem, že vyměním svoje golfky Loop - měním je proto, že mi strašně vadí berany a nejsem schopna je uřídit jednou rukou, takže chci spojené madlo. Může to být teda i sporťák, ale aby nezabíral moc místa, protože to mám vyloženě jako kočár, který neustále vozím v autě a nesmí mi zabírat celý kufr
![]()
Hlavní požadavky jsou:
váha - max. 8,5kg
spojená rukojeť
polohování zad - do lehu či skorolehu
polohování nohou
nejlépe jednoduchá kolečka
Už mám hlavu jako pátrací balón a vždy mi něco na nějakém kočárku vadí
Chtěla bych koupit nové či použité max. do 4-4,5tis. Za všechny tipy moooc děkuju
![]()
Ydravim
Nekupujte si HAUCK, mit vic penez dam je do haje a koupim si jine. Vrzou, spatne se skladaj…je toho dost
Lira 4 http://www.detskezbozi.com/…-4-2011.html nebo Espiro Magic http://www.babydracek.com/…ovni-kocarek
Jsou to stejný kočárky, akorát ten espiro má spojenou rukojeť. Lira na to, že má berany, tak jde taky perfektně ovládat jednou rukou.
Jinak je to lehký, skladný kočárek, který projede cokoliv. ![]()
Nedávno jsem zakládala stejnou diskusi a nejvíc mi byl doporučován Cybex Calisto.
weru děkuji
Na té spojené rukojeti fakt trvám, takže Lira ne, ale Espiro nevypadá nejhůř, jen na mě působí na té fotce tak „vratce“ chtělo by to vidět naživo.
dari74 jo jo, to je favorit, jen bych ráda zvážila ještě jiné možnosti než se pro něco konečně rozhodnu
![]()
dari74 píše:
Nedávno jsem zakládala stejnou diskusi a nejvíc mi byl doporučován Cybex Calisto.
A já s tím souhlasím. Měla jsem Callisto 2010 a byla jsem maximálně spokojená. Já ho doporučuji každému a skoro v každé diskuzi, jak nějaká prodejkyně
Ale není tomu tak, já jsem s ním byla opravdu moc spokojená
![]()
Já si teda nakonec koupila od mamas and papas Oru,je to takový golfkosporták ![]()
Weruska píše:Tak vratkej rozhodně není, přežije snad všechno.
weru děkujiNa té spojené rukojeti fakt trvám, takže Lira ne, ale Espiro nevypadá nejhůř, jen na mě působí na té fotce tak „vratce“ chtělo by to vidět naživo.dari74 jo jo, to je favorit, jen bych ráda zvážila ještě jiné možnosti než se pro něco konečně rozhodnu
![]()
Dari74 jestli můžeš, hoď prosím odkaz ![]()
Weru fakt? Tak to je na golfky velký klobouk dolů, to jsem čekala, že je snad pro všechny smrtící kombinace ![]()
Koukám, ale že ten Cybex vede
Já bych ho brala, ale chlapa odradilo, že když se na něj připevní taška, tak se kočárek naklání dozadu. Prý nebude kupovat kočár, co se s malou převrhne
No musí si to zajet vyzkoušet a nehodnotit po jedné zkušenosti, co viděl ![]()
ESPIRO MAGIC muzu jen doporucit!!!!
Mame doma, vratky urcite neni, mala v nem zacina delat psi kusy, kolecka nechrasti, rukojet je supr, celkove je docela pevny (na golfacek fakt jo!) a ovlada se jedna basen! ![]()
Já bych odkaz dala,ale neumím to
Koukni na mimibazar,objednávala jsem je od paní z Ostravu,která je vozí z Anglie. Mám ho doma od včera a přijde mi dost podobný callistu,ale je stabilnější a pohodlnější pro dítě. S kompletní výbavou mě vyšel na 3500kč ![]()
dari74 píše:S dovolením dám odkaz já
Já bych odkaz dala,ale neumím toKoukni na mimibazar,objednávala jsem je od paní z Ostravu,která je vozí z Anglie. Mám ho doma od včera a přijde mi dost podobný callistu,ale je stabilnější a pohodlnější pro dítě. S kompletní výbavou mě vyšel na 3500kč
Weruuunka díky
Já jsem váhu neřešila,nikam ho netahám,maximálně do auta.
A co tento? http://www.slune-cz.cz/…design-mini/ Ja uvazuji ze ho na leto poridim ![]()