Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@dusicka.. můžu se zeptat co jsi nakonec vybrala? a ostatní-můžete mi poradit, prosím, co nakonec máte a jak se vám s tím v zimě drandilo? mám taky takovou tu základní představu-spojená rukojeť, do menšího terénu i nižšího sněhu, aby malej byl schovanej, aby se nerozhrkaly, aby šli složit mooooc a aby nás nezruinovaly:oD
poradíte;)?
@Lomarinka takový čas příspěvku, fuj, nekřesťanská hodina
Já jsem nakonec „skončila“ u Mamas & Papas Ora. S kočárkem jsem spokojená, ale mouchy má (např. pásy na dítě, chybí mi kapsička vzadu) ale s jízdními vlastnostmi jsem max. spokojená, stejně tak se skladností, váhou. Ale jako dokonalý kočárek bych to určitě neviděla
Mít chuť, tak možná hledám další. Ale určitě takový, jaký mám teď. Cesta polosporťáku skládajícího se do placky je pro nás ta nejlepší.
@Lomarinka my jsme nakonec sli do Baby Jogger Citi Mini. Ted s odstupem casu a kdybych vedela, ze budou delat vylepsenou verzi, sla bych spis do jejich GT. Jenze prisel do prodeje asi o 2 mesice pozdeji, nez jsme ten nas koupili.
Spokojena jsem, moc
Jen manzel, jak je vyssi a ma dlouhy krok, tak mu pri ceste z kopce vadi spojnice mezi zadnimi kolecky.
Ale musim rict, ze jsme s nim byli ve Spindlu na dovce a i kamenite cesty zvladl v pohode a bez rozvrzani - a ze jsem ho tam fakt nesetrili ![]()
Ahoj holky, nemáte, prosím, některé zkušenost, jak se Zappem extra do letadla? Mám tašku na kola a nechají mě vzít korbu na palubu do skříně na obleky? Je úplně plochá a nová, nechce se mi ji dávat dolu, aby ji zničili nebo zašpinili.. Nebo mám cinknout na leteckou společnost? Díky za poradu..
Ahoj, leteli jsme s timto kocarkem, obe casti mi oznacili, vzali tesne pred nastupem a po doletu hned zase dali, takze na palubu bych to nevidela. Kocarku se nic nestalo, nebyl spinavy, taky jsem z toho mela strach, mame ho v bezovy barve…