Zase ty golfky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
19.11.12 04:40

@dusicka.. můžu se zeptat co jsi nakonec vybrala? a ostatní-můžete mi poradit, prosím, co nakonec máte a jak se vám s tím v zimě drandilo? mám taky takovou tu základní představu-spojená rukojeť, do menšího terénu i nižšího sněhu, aby malej byl schovanej, aby se nerozhrkaly, aby šli složit mooooc a aby nás nezruinovaly:oD

poradíte;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
19.11.12 08:21

@Lomarinka takový čas příspěvku, fuj, nekřesťanská hodina :lol: Já jsem nakonec „skončila“ u Mamas & Papas Ora. S kočárkem jsem spokojená, ale mouchy má (např. pásy na dítě, chybí mi kapsička vzadu) ale s jízdními vlastnostmi jsem max. spokojená, stejně tak se skladností, váhou. Ale jako dokonalý kočárek bych to určitě neviděla :mrgreen: Mít chuť, tak možná hledám další. Ale určitě takový, jaký mám teď. Cesta polosporťáku skládajícího se do placky je pro nás ta nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.11.12 08:49

@Lomarinka my jsme nakonec sli do Baby Jogger Citi Mini. Ted s odstupem casu a kdybych vedela, ze budou delat vylepsenou verzi, sla bych spis do jejich GT. Jenze prisel do prodeje asi o 2 mesice pozdeji, nez jsme ten nas koupili.
Spokojena jsem, moc :-D Jen manzel, jak je vyssi a ma dlouhy krok, tak mu pri ceste z kopce vadi spojnice mezi zadnimi kolecky.
Ale musim rict, ze jsme s nim byli ve Spindlu na dovce a i kamenite cesty zvladl v pohode a bez rozvrzani - a ze jsem ho tam fakt nesetrili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andy.urbanek
2.2.13 09:36

Zapp Extra do letadla

Ahoj holky, nemáte, prosím, některé zkušenost, jak se Zappem extra do letadla? Mám tašku na kola a nechají mě vzít korbu na palubu do skříně na obleky? Je úplně plochá a nová, nechce se mi ji dávat dolu, aby ji zničili nebo zašpinili.. Nebo mám cinknout na leteckou společnost? Díky za poradu..

• Citovat
  • Upravit
48
2.2.13 10:16

Ahoj, leteli jsme s timto kocarkem, obe casti mi oznacili, vzali tesne pred nastupem a po doletu hned zase dali, takze na palubu bych to nevidela. Kocarku se nic nestalo, nebyl spinavy, taky jsem z toho mela strach, mame ho v bezovy barve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí