Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
https://www.emimino.cz/…nkovani/184/#…
diskuse o nune a spousta fotek
super, pak dej foto, já měla jasno- licorice! no bohužel jsem se ted mrkla na Malvíka a je tam rasberry!!! no tak ten je krásný! ale asi ve finále koupím černý nebo ten hnědý, aby byl dobře kombinovatelný, no to madlo bych pak také doobjednala, kdyby to bylo něco šílenýho, tak těch 200,– oželím.
Ajla díky za odkaz na diskuzi, zrovna jsem to chtěla jít hledat
A s fotkou se určitě pochlub ![]()
tinkal ja mela jasno od zacatku ze zluta, to se mi rozlezelo kvuli prakticnosti a zvolila jsem hnedou..jenze jsem netrpeliva a chtela jsem ho co nejdriv tak sjem hledala kde mi ho poslou hned a nemeli hnedej, z jinych stranek psali ze je vyprodanej a tak jsem vzala sedej a i za nejmin penez na tom delfinku..a jsem rada ted ze budu mit seej ikdyz hnedej taky bezvadnej…jo a ve 2012 tusim hneda ani seda neni
nakonec snad jen cervena, ruzova, modra a nevim jestli ta lekorice nebo ne ![]()
joa fialovej je ale krasnej ale mam kluka tak jsem ho nechtela a chci ho i pro druhy ale mit holku tak asi ten fialovej vede ![]()
taky mám Callista a jsem moc spokojená. Ta jejich stříška je fantastická, to je obrovské plus. Jinak, že by se měli tendenci převracet dozadu jsem vůbec nezaznamenala.
No a přidávám další tip http://silvercross.cz/category.php?…. Měla jsem ho ve výběru, když jsem hledala golfy, ale já jsem chtěla, aby se skládaly do „deštníku“ a Silver Cross Hallo jde na placku. Ale je boží, je to takový golfkosporťák.
Ahoj, mam trochu priblbly dotaz ohledne golfek. Taky jsem ve stadiu vyberu, i kdyz uz jsem byla vicemene rozhodnuta pro Chicco Multiway, ale nekde jsem tu cetla ze vyssi maminky se „kopaly pri chuzi do kolecek“, coz uplne nechapu, ale ja sama mam 180cm a jestli to predstavuje pri rizeni techto golfek handicap, tak ted trochu vaham. Navic jednu ruku budu asi potrebovat k tahani o rok starsiho ditete, takze ted znova vybiram z tech spojenych madel. Taky jsem unesena z tech mamas a papas, tak se chci zeptat dari74, jestli ma tu rukojet vysuvnou (pro vyssi ridicky) a vy co jste vyssi, „kopate u golfek do kolecek“? ![]()
hranika my třeba u těch našich stávajích loopek ten problém kopání do koleček máme. Já ne, já jsem prcek, ale chlap má takovou tu normální výšku 180cm a není schopen přizpůsobit chůzi tomu, že jsou kolečka tak blízko a madlo se nedá regulovat nebo alespoň není výš
No, že jsem si už vyslechla nadávek při jeho jízdě
Je fakt, že to chce kratší krok. Nevím ale jak u jiných ![]()
a já mám zapůjčené maxi cosi, tak tyto golfky bych si nekoupila.
tak ten silver cross je uzasnej idkyz uz drazsi…
ja mam 180 a vzdy u golfek mi vadilo ze jsem kopala do kolecek a tak doufam ze u nuny to bude ok, co jsem cetla tak by melo byt ![]()
JInak s kopanim do kolecek tak jsem si jednou zkousekla tu LIru a tam to bylo OK
Jocellyn píše:
YdravimNekupujte si HAUCK, mit vic penez dam je do haje a koupim si jine. Vrzou, spatne se skladaj…je toho dost
ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli golfky Hauch jsou opravdu tak hrozné nebo by jen na dovču nebo krátké přejezdy stačili?
Weruska píše:
Dari74 má ta ORA polohovací i nožky?
Ano polohování nožek má, rukojet polohovací není a je 100cm od země.
Ten siver cross jsem měla taky vyhlídlý,ale vadilo mi,že nemá klasický košík.