Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
hranika - koukni na MMB, tam paní z Prahy určitě prodávala za 4100,– myslím ![]()
koukala jsem:) mam to dost najety po tech probdelych noci u kompu a lahve vina, nepodcenuj me:) ale jak jsem rikala, i ctyrka je pro me dost. Zkousim ukecavat jinde, dam pak vedet:)
hranika naprosto chápu, taky už mám všechny inzeráty v malíku
Tak snad se povede a dobře koupíš ![]()
jj, v kolekcích 08 a 09 vypadal cybex jinak, měl bílou konstrukci. stříška se přicvakávala do jednoho místa. a nebo do vložné tašky, která se přicvakávala do míst, kam se dává normálně madlo.
bylo to bezvadný. dávala jsem tam Martina od narození. v tašce jezdil lehce přes 5měsíců, pak ve sporťáku.
jinak bugaboo má různé kočáry, donkey, cameleon, bee. cameleon se do terénu vzít dá, vzadu má normální nafukovačky ve předu maličká kola, ale jsou schopnější,než se zdají, plus je volba pevných nafukovacích „kol do sněhu“. takže jestli z ní bude dámička, co bude jen chodníkovat, určitě ne kvůli kočáru
a neboj, rychle přijde na to, že v lese je v létě příjemněji, než na rozpáleném asfaltu ![]()
holky, co byste mi poradily, golfky pro malou na léto, bude mít rok a tři měsíce, na dovolenou. Musí být skladné,lehké, trochu terén a hlavně polohovací nožní i zádová opěrka. Díky
Natašo takže 10 cybex už je stejná jako 11 a 12? Už má tu stříšku delší, jo?
Miranda a do jaké ceny by golfky měly být? Co toto
babydesign a 4baby
Weruska píše:
Natašo takže 10 cybex už je stejná jako 11 a 12? Už má tu stříšku delší, jo?Miranda a do jaké ceny by golfky měly být? Co totobabydesign a 4baby
Ano i ne. 2010 má stříšku překlopnou před dítě,ale ne rozepinaci.má výklopný kšilt.a už má taky klasickou barvu konstrukce a černou rukojeť.a taky sé na něj dává autosedacka jen na konstrukci bez sedaku a je na něj korbicka a ne taška
Díky za tip, prozkoumám to.
Já se zakoukala sem
http://www.malvik.cz/…Novinka-2012
Znáte někdo?
Jak je to s polohováním? Ty puntíky, áááááááááách
![]()
Šla bych tak do 5 500 Kč max. A stejně nevím, jak vybrat, aby to bylo nejlepší ![]()
buťo kočár na letní dovolenou - jednoduchý polohovatelný ultraskladný do letadla a pak ho prodat, po létě pořídit stabilnější robusní golfky do konce jezdící sezóny? Nebo hned vybrat golfky na „furt“
Jo taky malá má 9 měs a 10kg, tak aby ji ty golfky unesly ![]()
Mám Teutonii Spirit, jestli se k ní na podzim vrátit?
Díky všem za rady a tipy
miranda72 píše:
Já se zakoukala sem
Znáte někdo?
Jak je to s polohováním? Ty puntíky, áááááááááách![]()
![]()
Šla bych tak do 5 500 Kč max. A stejně nevím, jak vybrat, aby to bylo nejlepší
buťo kočár na letní dovolenou - jednoduchý polohovatelný ultraskladný do letadla a pak ho prodat, po létě pořídit stabilnější robusní golfky do konce jezdící sezóny? Nebo hned vybrat golfky na „furt“![]()
Jo taky malá má 9 měs a 10kg, tak aby ji ty golfky unesly
Díky všem za rady a tipy
Jezis ty zeleny kytky jsou krasny! ale ja se drzim svych vysnenych Cybexu (uz se mi o nich skutecne druhou noc zda) a nenecham se zase zvyklat.
A propos vite ze zakladatel Cybexu je Cech? Ted zije v Dojclandu. Dalsi plusovy bod!
hranika píše:miranda72 píše:Jezis ty zeleny kytky jsou krasny! ale ja se drzim svych vysnenych Cybexu (uz se mi o nich skutecne druhou noc zda) a nenecham se zase zvyklat.
Já se zakoukala sem
Znáte někdo?
![]()
buťo kočár na letní dovolenou - jednoduchý polohovatelný ultraskladný do letadla a pak ho prodat, po létě pořídit stabilnější robusní golfky do konce jezdící sezóny? Nebo hned vybrat golfky na „furt“![]()
Díky všem za rady a tipy
A propos vite ze zakladatel Cybexu je Cech? Ted zije v Dojclandu. Dalsi plusovy bod!
a co tenhle http://www.babyrenka.cz/…rchidea.html
nádherná barva
![]()
hranika píše:miranda72 píše:Jezis ty zeleny kytky jsou krasny! ale ja se drzim svych vysnenych Cybexu (uz se mi o nich skutecne druhou noc zda) a nenecham se zase zvyklat.
Já se zakoukala sem
Znáte někdo?
![]()
Díky všem za rady a tipy
jo, a design dělá české studio ![]()
já si připadám jako maniak, mám 3 autosedačky cybex a 2 kočárky cybex ![]()
Natašo, já ti nevím, moje výška je 154cm, ten cybex callisto se mi zdá pro mě dost vysoko madlo, budu to muset prubnout někde v obchodě.
tak záleží, kde normálně jezdíte, ale pokud nebude příští zima jako ta letošní v praze (ještě jsme tu neměli sníh, jen poprašek, který do pár hodin zmizel), tak asi budeš příští zmu ještě potřebovat sporťák, ne? tak bych si spirita nechala. plus na léto, pokud jezdíte do terénu,.. to žádné golfky nedají..
pokud máš 154cm, callisto je moc vysoko. je příjemné mě, a to mám 175-. což mě přivádí na nápad - quinny zapp xtra by se ti nelíbil?
má otočný sedák, polohování naklápěním, jenže ono se to dětem vesměs líbí.. je skladný (i když zvlášť podvozek a zvlášť sedák), a s tvojí výškou bych se ho nikdy nezbavila (měla jsem ho 2.5 roku v klasické staré verzi, ale na mě byl nízko..) projela jsem s ním dost, i kočičí hlavy v praze na hradě, měla jsem ho moc ráda.
víš co, jezdím jen já po městě a na nákup buď do obchodu nebo do obch.centra, terén ne, manžel nosí v manduce, já ji neunesu