Golfky, které se dají složit do lehkého terénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
22.1.12 22:47
Black_Orchids píše:
rybkabezvody píše:
Natašo jak ho tam bože narveš? :mrgreen:
když to nejde náslilím, použije ještě větší násilí… :mrgreen:
žádný násilí :mrgreen:
mám ráda svý kočáry :P :mrgreen:
a auto bylo půjčený :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.1.12 22:58
Black_Orchids píše:
rybkabezvody píše:
Natašo jak ho tam bože narveš? :mrgreen:
když to nejde náslilím, použije ještě větší násilí… :mrgreen:

jj, souhlas :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.1.12 23:34

Ahojte, resim stejny problem, „mala“ 15 mesicu a 83 cm, ja vysoka a dost toho natrajdame po prisernych chodnicich a pidi vuz, zvykla sem na kvalitni sportak se supr rizenim, ale za golfky uz utracet neni co :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
23.1.12 19:16

Tak jsem koukla na vaše doporučení a některý kočárky se mi líbí, tak mám alespoň představu do kterých bych mohla malou posadit a ozkoušet je. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.1.12 14:51
Black_Orchids píše:
Terrad píše:
Black_Orchids píše:
rybkabezvody píše:
co koupit ojetého Zappa? Ten má hodně místa na sezení, boudu také tak nějak normálně vysokou a jdou složit do úžasného balíčku. Kdyby jsi chtěla do toho vrazit víc, tak bych šla do Maclarena.
taky mě hned napadly Maclaren Techno…
Ty vůbec neznám :nevim: .
tady odkaz. nevím odkud jsi, ale teď jsem je viděla v Praze v Mothercare s 50% slevou..

Jen se zapojím do diskuze, neb sháním také - volala jsem do zmiňované prodejny do pasáže Myslbek a bylo mi řečeno, že Maclareny ve slevě nejsou a nebyly - sleva prý byla na kočárky jejich značky typ Urbanite - nevím zda to píšu dobře. Tolik moje info. Mám to těžké, neb mám těžké dítě (ve dvou letech metr výška a 14 kg)… vaše diskuze mi snad pomůžou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
31.1.12 16:00
HeHo píše:
Black_Orchids píše:
Terrad píše:
Black_Orchids píše:
rybkabezvody píše:
co koupit ojetého Zappa? Ten má hodně místa na sezení, boudu také tak nějak normálně vysokou a jdou složit do úžasného balíčku. Kdyby jsi chtěla do toho vrazit víc, tak bych šla do Maclarena.
tady odkaz. nevím odkud jsi, ale teď jsem je viděla v Praze v Mothercare s 50% slevou..
Jen se zapojím do diskuze, neb sháním také - volala jsem do zmiňované prodejny do pasáže Myslbek a bylo mi řečeno, že Maclareny ve slevě nejsou a nebyly - sleva prý byla na kočárky jejich značky typ Urbanite - nevím zda to píšu dobře. Tolik moje info. Mám to těžké, neb mám těžké dítě (ve dvou letech metr výška a 14 kg)… vaše diskuze mi snad pomůžou. :-)

:nevim:
já byla v OC Chodov a tam měli Maclaren Techno po slevě za 6,5tis a Quest za 5,5tis.
nakonec jsem si objednala jedny přes amazon.de

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.1.12 17:02
Black_Orchids píše:
HeHo píše:
Black_Orchids píše:
Terrad píše:
Black_Orchids píše:
rybkabezvody píše:
Jen se zapojím do diskuze, neb sháním také - volala jsem do zmiňované prodejny do pasáže Myslbek a bylo mi řečeno, že Maclareny ve slevě nejsou a nebyly - sleva prý byla na kočárky jejich značky typ Urbanite - nevím zda to píšu dobře. Tolik moje info. Mám to těžké, neb mám těžké dítě (ve dvou letech metr výška a 14 kg)… vaše diskuze mi snad pomůžou. :-)
:nevim:
já byla v OC Chodov a tam měli Maclaren Techno po slevě za 6,5tis a Quest za 5,5tis.
nakonec jsem si objednala jedny přes amazon.de

Tak také vážně nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.2.12 11:20

Ahoj,
tak mne moc zaujala značka kočárků Maclaren, které výše zmiňujete, hlavně pro jejich nosnost, ale chtěla bych se zeptat, jak je to se správným posazením dítěte do golfek nebo jak to nazvat. Syn, který má teď rok, měří 81 cm. Měřila jsem jeho délku zad v sedu a vychází mi to na nějakých 48-49 cm (chvilku neposedí :) ). Když se dívám na údaje v popisech golfek tak délka zádové opěrky bývá 45-50 cm. Předpokládám, že i když koupím ty s nejdelší zádovou opěrkou, tak ji stejně brzo přeroste. Sama u sebe si neumím představit, že by mi bylo pohodlmé sedět a nemít opřenou hlavu. Umíte někdo poradit jak z toho ven? Nebo je to normální, že děti mají hlavu nad urovní té opěrky? Syn je ještě nechodící a v kočárku často spí.
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.2.12 20:59

ono je to stejně trochu jinak, dítě ti většinou ještě trochu sjede, takže to nejde změřit na cm přesně :nevim: Já jsem dnes fotila dceru v ještě menším kočárku, jak sedí a pak leží ( v jiné diskusi řeší to stejné jako ty :lol: ) tak kdyby jsi chtěla, pošlu ti fotku v SZ. Jinak, naše malá je minimum času opřená a spořádaně sedí, většinou blbne, nebo se rozhlíží a když už je opřená, tak jí kouká cca půl hlavičky a to ničemu nevadá, hlavně že má opřený krček a spodní část hlavy - takhle by jsi asi kočár ani nesehnala :think: S tím spaním je to také tak že se ti to může změnit ze dne na den. Mě spala holka vždycky krásně a jednoho pěkného dne po roce věku přestala spát odpo v kočárku a nyní o cca půl roku déle už nespí ani po obědě :zed: ale to jsme asi vyjímka v tomto věku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.2.12 21:19

Tak mně malá v kočárku nespí už pěkných pár měsíců a po obědě si dá půlhodinu a vydrží až do 8 večer :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.2.12 22:59

to je také moc pěkné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
4.2.12 06:02
rybkabezvody píše:

mně se to teda vůbec nezdá pěkný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
4.2.12 22:01
Terrad píše:
rybkabezvody píše:
mně se to teda vůbec nezdá pěkný :lol:

kde berou ty malé potvůrky energii :think: já bych to hají udělala v poledne klidně místo ní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.2.12 22:28
rybkabezvody píše:
ono je to stejně trochu jinak, dítě ti většinou ještě trochu sjede, takže to nejde změřit na cm přesně :nevim: Já jsem dnes fotila dceru v ještě menším kočárku, jak sedí a pak leží ( v jiné diskusi řeší to stejné jako ty :lol: ) tak kdyby jsi chtěla, pošlu ti fotku v SZ. Jinak, naše malá je minimum času opřená a spořádaně sedí, většinou blbne, nebo se rozhlíží a když už je opřená, tak jí kouká cca půl hlavičky a to ničemu nevadá, hlavně že má opřený krček a spodní část hlavy - takhle by jsi asi kočár ani nesehnala :think: S tím spaním je to také tak že se ti to může změnit ze dne na den. Mě spala holka vždycky krásně a jednoho pěkného dne po roce věku přestala spát odpo v kočárku a nyní o cca půl roku déle už nespí ani po obědě :zed: ale to jsme asi vyjímka v tomto věku. :mavam:

Věřím, že to bude tak, jak píšeš, ale jen jsem chtěla vědět další názor, protože mne docela překvapilo, že jsou ty golfky takových rozměrů :nevim: Ještě prokoukám teda další diskuze a uvidíme. Díky moc za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
30.4.12 08:26

Jen ještě uvádím návazně k tématu (neb dnes mi přišla z jednoho obchodu odpověď) rozměry kočárku Maclaren Quest, jež mi je velmi sympatický s ohledem na recenze

• Zádová opěrka 47 cm
  • hloubka sedáku 23 cm
  • prodloužená hloubka sedáku 34 cm (u kterého lze trochu povytáhnout podpěru na nožky)
  • skoroleh tedy cca 82 cm
  • šířka kočárku 34cm

Nicméně posílám odkaz na Babypoint flash (http://www.megashop-praha.cz/…sh-2012.html), který má rozměry stejné a cena je třetinová … poradíte, pro který se mám tedy rozhodnout? Dítě má metr na délku a 15 kg. ve 2 a čtvrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí