Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
prosím vás má někdo zkušenost s černýma golfka v létě:Kámoška mi je dá zadarmo,ale nezdá se mi to,aby mu nebylo vedro.
Díky Z. ![]()
Já nikdy černé nechtěla ale pak jsme je měla a v pohodě.....
teda měly bílé puntíky…nánožník je z jiných golfek
Kdyz budou vedra,bude mu teplo v kazdem kocaru.Navic golfky jsou dost otevreny kocar,takze si myslim,ze na barve zas tak nezalezi.My meli cernou korbu,sportak i golfky,dcera narozena v cervnu ![]()
Taky bych chtěla černý kočárek, a mám obavu z toho samého, že to bude moc rozpálený v létě. Vím, jak byl rozpálenej červenej v létě............
Tak já vás uklidním
Mám doma loňské letňátko. A když jsem sháněla kočárek, narazila jsem na úplně černý, jen s pár obrysy bílých kytek. No krása. Nu, koupila jsem i s tím pocitem, že v tom bude malý pečený vařený. Ale opak byl pravdou, žádné pečení se nekonalo. A to byla i komplet černá korbička i autosedačka s černou stříškou, která jde na podvozek narazit. Vůbec nebyl problém. Ona ta látka není nikdy tak lesklá jako kapota auta, aby se kdovíjak rozpálila
Ale před tím, než jsem vyzkoušela, jsem tomu nevěřila.
martast píše:
Tak já vás uklidnímMám doma loňské letňátko. A když jsem sháněla kočárek, narazila jsem na úplně černý, jen s pár obrysy bílých kytek. No krása. Nu, koupila jsem i s tím pocitem, že v tom bude malý pečený vařený. Ale opak byl pravdou, žádné pečení se nekonalo. A to byla i komplet černá korbička i autosedačka s černou stříškou, která jde na podvozek narazit. Vůbec nebyl problém. Ona ta látka není nikdy tak lesklá jako kapota auta, aby se kdovíjak rozpálila
Ale před tím, než jsem vyzkoušela, jsem tomu nevěřila.
Takže dá se říct, že v létě, v parně, to není rozpálený? Když tam malou položím, aby ji to nepálilo ![]()
tak tak, dokonce jsem nebyla líná a v létě, když jsem kočár koupila, nasadila jsem na to i sporťák místo korbičky a nechala jsem ho stát na sluníčku. Vůbec to nepálilo, jak jsem se prvně bála, že by mohlo. Samozřejmě, že např. bílá barva by se asi nahřála o něco málo méně, ale rozhodně se o to dítě nepopálí ani mu to nebude nepříjemné.
Prodavačka i manžel mi totiž tvrdili ještě předtím, než jsem kočár koupila, že matná látka se nemůže rozpálit, tak jsem to testovala s tím, že jim to když tak hodím zpátky na hlavu. Ale bylo to ok. Manžel měl opět pravdu ![]()
Tak teď jste mě uklidnily
V pátek mi přišly golfáče, co jsem měla objednány z UK - samozřejmě z velké části černé
. Jsem z nich úplně nadšená
Mám je hlavně na dovolenou do Řecka a každý tu do mě hustí, co jsem to udělala za blbost a ať to okamžitě vrátím nebo aspoň vyměním, že se v tom Tomajs uvaří
Tak už jsem si představovala, jak do Anglie posílám kočár s tím, že mi nevyhovuje barva ![]()
Děkuji, mamky, jsem ráda, že jsem si tuhle diskuzi přečetla ![]()
Já jsem měla černej hlubokej kočárek a v pohodě.
Teď mám zelenej sporťák,ale chci koupit černýho zappíka, černý kočárky se mi prostě líběj nejvíc. ![]()
My máme do černých golfek tuhle barevnou vložku. ![]()
Škoda měla jsem přečíst dřív, měla jsem vybraný černo-stříbrný kočár a kvůli toho, že jsem měla strach z vedra jsem jej nekoupila…achh jooo
tak děkuji za uklidnění,já je teda vemu.Na kolku jsem měla růžové tak jsem nevěděla. ![]()
No tak budu asi jediná oponentka, měla jsem celočerný jané slalom a opravdu v léTě pálil jako prase, musela jsem nechávat vložku nebo ručník. A to malý řval, že to pálí.Pak jsem si koupila golfky světlé, ty byly super, nepálily- takže mám porovnání…ale zase byly pořád jako čuně, to si nevybereš. Ale pokud to budou černočerné, tak opravdu slunce přitahují, je to jako jít v černém nebo bílém triku. ![]()