Černé golfky na léto

170
25.1.12 15:35

černé golfky na léto

Ahojky,
prosím vás má někdo zkušenost s černýma golfka v létě:Kámoška mi je dá zadarmo,ale nezdá se mi to,aby mu nebylo vedro.
Díky Z. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65395
25.1.12 15:47

Já nikdy černé nechtěla ale pak jsme je měla a v pohodě.....
teda měly bílé puntíky…nánožník je z jiných golfek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
25.1.12 15:47

Kdyz budou vedra,bude mu teplo v kazdem kocaru.Navic golfky jsou dost otevreny kocar,takze si myslim,ze na barve zas tak nezalezi.My meli cernou korbu,sportak i golfky,dcera narozena v cervnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
25.1.12 16:19

Taky bych chtěla černý kočárek, a mám obavu z toho samého, že to bude moc rozpálený v létě. Vím, jak byl rozpálenej červenej v létě............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
25.1.12 16:35

Tak já vás uklidním :lol: Mám doma loňské letňátko. A když jsem sháněla kočárek, narazila jsem na úplně černý, jen s pár obrysy bílých kytek. No krása. Nu, koupila jsem i s tím pocitem, že v tom bude malý pečený vařený. Ale opak byl pravdou, žádné pečení se nekonalo. A to byla i komplet černá korbička i autosedačka s černou stříškou, která jde na podvozek narazit. Vůbec nebyl problém. Ona ta látka není nikdy tak lesklá jako kapota auta, aby se kdovíjak rozpálila :pankac: Ale před tím, než jsem vyzkoušela, jsem tomu nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
25.1.12 16:38
martast píše:
Tak já vás uklidním :lol: Mám doma loňské letňátko. A když jsem sháněla kočárek, narazila jsem na úplně černý, jen s pár obrysy bílých kytek. No krása. Nu, koupila jsem i s tím pocitem, že v tom bude malý pečený vařený. Ale opak byl pravdou, žádné pečení se nekonalo. A to byla i komplet černá korbička i autosedačka s černou stříškou, která jde na podvozek narazit. Vůbec nebyl problém. Ona ta látka není nikdy tak lesklá jako kapota auta, aby se kdovíjak rozpálila :pankac: Ale před tím, než jsem vyzkoušela, jsem tomu nevěřila.

Takže dá se říct, že v létě, v parně, to není rozpálený? Když tam malou položím, aby ji to nepálilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
25.1.12 17:05

tak tak, dokonce jsem nebyla líná a v létě, když jsem kočár koupila, nasadila jsem na to i sporťák místo korbičky a nechala jsem ho stát na sluníčku. Vůbec to nepálilo, jak jsem se prvně bála, že by mohlo. Samozřejmě, že např. bílá barva by se asi nahřála o něco málo méně, ale rozhodně se o to dítě nepopálí ani mu to nebude nepříjemné.
Prodavačka i manžel mi totiž tvrdili ještě předtím, než jsem kočár koupila, že matná látka se nemůže rozpálit, tak jsem to testovala s tím, že jim to když tak hodím zpátky na hlavu. Ale bylo to ok. Manžel měl opět pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.1.12 17:13

Tak teď jste mě uklidnily :-) V pátek mi přišly golfáče, co jsem měla objednány z UK - samozřejmě z velké části černé :mrgreen: . Jsem z nich úplně nadšená :dance: Mám je hlavně na dovolenou do Řecka a každý tu do mě hustí, co jsem to udělala za blbost a ať to okamžitě vrátím nebo aspoň vyměním, že se v tom Tomajs uvaří :cert: Tak už jsem si představovala, jak do Anglie posílám kočár s tím, že mi nevyhovuje barva :-D
Děkuji, mamky, jsem ráda, že jsem si tuhle diskuzi přečetla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65395
25.1.12 19:19

MrsDuck.....naše golfky zase byly v tunisu :mrgreen: a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.1.12 19:25

Já jsem měla černej hlubokej kočárek a v pohodě. ;) Teď mám zelenej sporťák,ale chci koupit černýho zappíka, černý kočárky se mi prostě líběj nejvíc. :lol:

• Citovat
  • Upravit
89
25.1.12 19:30
Takže dá se říct, že v létě, v parně, to není rozpálený? Když tam malou položím, aby ji to nepálilo :think:

My máme do černých golfek tuhle barevnou vložku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
25.1.12 20:00

Škoda měla jsem přečíst dřív, měla jsem vybraný černo-stříbrný kočár a kvůli toho, že jsem měla strach z vedra jsem jej nekoupila…achh jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.1.12 20:19

tak děkuji za uklidnění,já je teda vemu.Na kolku jsem měla růžové tak jsem nevěděla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.1.12 20:33

No tak budu asi jediná oponentka, měla jsem celočerný jané slalom a opravdu v léTě pálil jako prase, musela jsem nechávat vložku nebo ručník. A to malý řval, že to pálí.Pak jsem si koupila golfky světlé, ty byly super, nepálily- takže mám porovnání…ale zase byly pořád jako čuně, to si nevybereš. Ale pokud to budou černočerné, tak opravdu slunce přitahují, je to jako jít v černém nebo bílém triku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí