Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemám zkušenost přímo s tímhle kočárkem, ale s trojkombinačkou Coto Baby. Jak byl kočárek krásný a dobře vymyšlený, svou daň si přeci jen vybral. Plastové části konstrukce vypadaly ošuntěle, dokonce šmatlalo jedno kolečko… Těch vad na něm bylo víc, ale nebudu Vám tady vypisovat chyby trojkombinace, když se ptáte na sporťák. Navíc, když jsme kočárek posílali do reklamace (2×), tak to strašně dlouho trvalo a v prvním případě nám jej poslali neopravený, přesto že do reklamačního listu uvedli, že závady byly opraveny. Od tohoto výrobce bych už nikdy nic nevzala. Neříkám ale, že takové problémy budete mít i Vy, třeba budete spokojená. Já bych asi jen doporučila si kočárek prohlédnout a odzkoušet přímo v prodejně…my udělali tu chybu, že jsme ho viděli až na poslední chvíli… ![]()
Já nad ním taky uvažuji, chci ho jenom do auta. Je mi jasný že kočárek za takou cenu asi nevydrží 2 děti, ale myslím, že svojí službu určitě splní
. Já prostě nemám šanci si kočárek nikde prohlédnou, takže jstli budu objednávat tak na blind.