Rozhrkané golfky -j e to normální?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3138
25.1.12 18:33

golfky -je to normální?

Hoky mám dotaz koupila jsem gofky Peg perego pliko P3 po 1 diteti ,starší typ ale hezke jen se nám zdaji s manželem takove „rozhrkane“ tak nevime zda je to normální (zatiom jsem meli jen sportak- klasicky težky) díky za rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
25.1.12 18:44

Je to normální, po těchto jsem taky dost slintala, nakonec koupila úplně nové od chicca a jsou jim dost podobné, vlastně bych řekla, že stejné, krom stupátka vzadu. Je to tím, že konstrukce golfek není tak stabilní jako u sportovních kočárků a jsou z lehčích materiálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.1.12 18:52

dekuji uz jsem chteli valit do obchodu ,je fakt ze nove jsou nove ale dosti drahe, tak jsem rad uz jsem mela obavu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
25.1.12 18:59

jj, nový jsou drahý, hlavě to pliko mi přišlo dost drahý i po jednom dítku, ale naštěstí jsem narazila na celý komplet od toho chicca i s autosedačkou a korbou za 3 tisíce a úplně nové, takže jsem byla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
25.1.12 19:00

Jojo, golfky se oproti „velkým kočárům“ vždycky zdají jako hrozný krám. Rozhrkaj se za chvilku, ale rozhrkané toho ještě najezdí dost. Daň za lehké materiály a skládací konstrukci. Máme od Chicca, ale tam jsem vzhledem k ceně velká očekávání neměla. Ale u toho Peg Pérega bych taky čekala, že něco vydrží - líbily se mi moc, ale nebyla jsem ochotná za to dát ty peníze.

• Citovat
  • Upravit
9649
25.1.12 19:06

No, nase golfky teda nehrkaji… :think: a to ma znama stejne, po dvou detech a taky jim nehrkaji!!!
Asi je to o znacce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.1.12 19:09

Mně přijde, že naše Pliko taky nějak extra nehrká. Jako jasně, hýbe se to, ale jako krám mi to nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.1.12 19:15

Taky mám Plika a střídám s korbou a oproti normálnímu kočáru jsou rozhrkané všechny golfky. Ono termín rozhrkaný taky záleží na subjektivním pocitu :mrgreen: Zkus popsat, jestli třeba se zasekává kolečko nebo táhnou do strany, to by bylo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.1.12 19:35

nee kolecko super jen jako kdzy je drzis za rukojete tak jsou takove no ne pevne :) nevim jak to popsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.1.12 19:50

ahoj, tak touhle diskuzi mi mluvis z duse,ptz jsme koupili z druhe ruky po jednom diteti, minimalne vyuzite, moc hezke, ale presne tak rozhrkane, ty rukojeti jakoby jsou takovy volsovy, vyviklany, ale asi je to teda normalni co tak tady ctu :D , jeste teda mame blbej ten nakupni kosik, skoro ho taham po zemi tkz nic moc, ale jinak ok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.1.12 19:50

a hlavne oproti velkymu kocaru jsou taaaak lehoucky, to si vzdycky chrochtam :) ptz to tady mame samej kopec a domu vzdycky slapu peknej krpal, kdo zna kamenickou v decine tak vi o cem mluvim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
25.1.12 20:22
Popapip píše:
Hoky mám dotaz koupila jsem gofky Peg perego pliko P3 po 1 diteti ,starší typ ale hezke jen se nám zdaji s manželem takove „rozhrkane“ tak nevime zda je to normální (zatiom jsem meli jen sportak- klasicky težky) díky za rady?
Ahoj Popa :mavam: delám prodavačku v detském obchode s kočárkami a skušenosti s peg peregem mám, tý golfky su o neco „rozhrkane“ kývou se na obe strany, a to su nové ješte nepoužité hodne maminek zajíma proč to tak je, značka Peg perego je fakt dost vyhledávana značka, takže je to normálne a zatím sme se ani s reklamaci nesetkali. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
25.1.12 20:44

mám taky peg pegero golfky, kupovala jsem je nový, a vím o čem mluvíš :) . Prvně jsem byla taková rozhozená, ale už je to v klidu, je třeba si uvědomit že to není pevnej sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.1.12 20:56

no asi si pujdeme jeste ohmatat do obchodu :D ale jsemrada ye nejsem sama jjjo pevnej sportak je jinej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
25.1.12 21:29

jojo v obchodáku aspon nebudeš prekvapená rozhrkané su aj nové,proste su menej stailní ale pravda značka je drahá. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí