Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hoky mám dotaz koupila jsem gofky Peg perego pliko P3 po 1 diteti ,starší typ ale hezke jen se nám zdaji s manželem takove „rozhrkane“ tak nevime zda je to normální (zatiom jsem meli jen sportak- klasicky težky) díky za rady?
Je to normální, po těchto jsem taky dost slintala, nakonec koupila úplně nové od chicca a jsou jim dost podobné, vlastně bych řekla, že stejné, krom stupátka vzadu. Je to tím, že konstrukce golfek není tak stabilní jako u sportovních kočárků a jsou z lehčích materiálů.
dekuji uz jsem chteli valit do obchodu ,je fakt ze nove jsou nove ale dosti drahe, tak jsem rad uz jsem mela obavu:-)
jj, nový jsou drahý, hlavě to pliko mi přišlo dost drahý i po jednom dítku, ale naštěstí jsem narazila na celý komplet od toho chicca i s autosedačkou a korbou za 3 tisíce a úplně nové, takže jsem byla ráda.
Jojo, golfky se oproti „velkým kočárům“ vždycky zdají jako hrozný krám. Rozhrkaj se za chvilku, ale rozhrkané toho ještě najezdí dost. Daň za lehké materiály a skládací konstrukci. Máme od Chicca, ale tam jsem vzhledem k ceně velká očekávání neměla. Ale u toho Peg Pérega bych taky čekala, že něco vydrží - líbily se mi moc, ale nebyla jsem ochotná za to dát ty peníze.
No, nase golfky teda nehrkaji…
a to ma znama stejne, po dvou detech a taky jim nehrkaji!!!
Asi je to o znacce.
Mně přijde, že naše Pliko taky nějak extra nehrká. Jako jasně, hýbe se to, ale jako krám mi to nepřijde…
Taky mám Plika a střídám s korbou a oproti normálnímu kočáru jsou rozhrkané všechny golfky. Ono termín rozhrkaný taky záleží na subjektivním pocitu
Zkus popsat, jestli třeba se zasekává kolečko nebo táhnou do strany, to by bylo špatně.
nee kolecko super jen jako kdzy je drzis za rukojete tak jsou takove no ne pevne
nevim jak to popsat ![]()
ahoj, tak touhle diskuzi mi mluvis z duse,ptz jsme koupili z druhe ruky po jednom diteti, minimalne vyuzite, moc hezke, ale presne tak rozhrkane, ty rukojeti jakoby jsou takovy volsovy, vyviklany, ale asi je to teda normalni co tak tady ctu
, jeste teda mame blbej ten nakupni kosik, skoro ho taham po zemi tkz nic moc, ale jinak ok ![]()
a hlavne oproti velkymu kocaru jsou taaaak lehoucky, to si vzdycky chrochtam
ptz to tady mame samej kopec a domu vzdycky slapu peknej krpal, kdo zna kamenickou v decine tak vi o cem mluvim ![]()
Popapip píše:
Hoky mám dotaz koupila jsem gofky Peg perego pliko P3 po 1 diteti ,starší typ ale hezke jen se nám zdaji s manželem takove „rozhrkane“ tak nevime zda je to normální (zatiom jsem meli jen sportak- klasicky težky) díky za rady?
Ahoj Popadelám prodavačku v detském obchode s kočárkami a skušenosti s peg peregem mám, tý golfky su o neco „rozhrkane“ kývou se na obe strany, a to su nové ješte nepoužité hodne maminek zajíma proč to tak je, značka Peg perego je fakt dost vyhledávana značka, takže je to normálne a zatím sme se ani s reklamaci nesetkali.
mám taky peg pegero golfky, kupovala jsem je nový, a vím o čem mluvíš
. Prvně jsem byla taková rozhozená, ale už je to v klidu, je třeba si uvědomit že to není pevnej sporťák.
no asi si pujdeme jeste ohmatat do obchodu
ale jsemrada ye nejsem sama jjjo pevnej sportak je jinej ![]()
jojo v obchodáku aspon nebudeš prekvapená rozhrkané su aj nové,proste su menej stailní ale pravda značka je drahá.
![]()