Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Moc se mi líbí kočárek chicco simplicity, splňuje všechny mé požadavky- spojená rukojeť, malá hmotnost, skládání na placku, spojená brzda, jen si nejsem jistá, jestli se do něj vejde fusak. A také by mě zajímalo: vadí vám, že nemá polohování nožiček?(chci to pro roční dcerku, která v kočárku občas spí). A není moc malý, vejdou se tam v pohodě vaše děti?Díky moc za odpovědi.
Nemám zkušenost s tímhle kočárkem, ale to polohování nožiček by mi chybělo, myslim, že na to spaní je to nepohodlný a v podstatě i na sezení, protože malej ještě nedosáhne na to stupátko, tak by mu nohy jen tak visely a to mi taky nepřijde dobrý, tak to má zvednutý pořád.
Já mám tento http://www.malvik.cz/…kocarek-2011 a tvoje požadavky splnuje taky a ještě má ty polohovací nožičky a je i levnější ![]()
ten babydesign se mi taky moc líbí, jen se trochu bojím toho, že je polský. Můžu se zeptat, jak se s ním jezdí? Nerozviklá se časem?Dá i lehký terén? a co potah, jde ho sundat a vyprat?
Já si na polské kočárky nemůžu stěžovat, máme polskou i kombinaci.
Já mám tenhle zatím asi jen půl roku a dobrý, ale četla jsem spoustu reakcí maminek, které ho používají i na druhé dítě. S tím terénem, no projede v pohodě u nás v parku, ale samozřejmě se to nedá srovnávat se sportákem s nafukovacími koly. Ale je to ideální hlavně na starší dítě, které už chvílema i samo jede, je fakt lehoučký. Já jsem s ním spokojená.
Díky moc a můžu ještě otravovat, jak je to s tím potahem? Dá se to prát? U prvního dítěte jsem měla neprací potah a dost mi to vadilo (dítě je trošku prasátko a podle toho vypadal i kočár
). Docela jsi mě s tímto kočárkem navnadila, to je přesně co chci, přes kořeny s ním jezdit nebudu
, na to mám kombinaci, jenže ta má k dvaceti kilům a na cestování v MHD nicmoc.Jinak na ní ale nedám dopustit, potřebuji ale ještě nějaký utíkáček na nákup a právě MHD.
Právě na tohle popojíždění je ideální, unesu ho i s malym třeba do autobusu. Ale s tím potahem je to horší, ten se prát nedá, já to řešila vložkou: http://www.malvik.cz/…odlozka-Moby
Já si myslím, že fusak se vejde, ale já ho nepoužívala, přijde mi to zbytečné. POužívala jsem akorát nánožník, kterej k němu je, abych nemusela dávat punčochy. Jinak polohování nožiček mi nechybělo. Kočárek jsme měli už jen na delší cesty, nebo když jsem spěchala, párkrát v něm malej usnul a nestěžoval si při tom, že mu visí nohy
. Já byla s kočárkem spokojená. ![]()
Díky moc oběma, půjdu omrknout ještě ten babydesign, čím dál tím víc se kloním k němu. Vložka taky není hloupý nápad, díky za odkaz, vůbec mi nenapadlo, že se něco takového dělá.
![]()