náplasti Evra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.11.18 14:48

Evra

Ahoj holky, uživate některá Evru? Beru ji asi 3 měsíce a vzdYcky během 3 náplasti trochu spinim a poboliva mě občas i v podbřišku.. Docela mě to mrzí. Jinak jsem s ní maximálně spokojená. Dela vám to taky tak? Třeba kvuli nízkému obsahu hormonů.
Těhotenství asi nee, lepším ji skoro na hodinu přesně a navíc praktikujeme přerušovanou soulož. :( Nebo to byste se na mém místě snad nebály, ne? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12531
17.11.18 15:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky, uživate některá Evru? Beru ji asi 3 měsíce a vzdYcky během 3 náplasti trochu spinim a poboliva mě občas i v podbřišku.. Docela mě to mrzí. Jinak jsem s ní maximálně spokojená. Dela vám to taky tak? Třeba kvuli nízkému obsahu hormonů.
Těhotenství asi nee, lepším ji skoro na hodinu přesně a navíc praktikujeme přerušovanou soulož. :( Nebo to byste se na mém místě snad nebály, ne? :D

Sveho casu jsem taky mela antiko naplast a ani nahodou, kdyz jsem nosila dziny tak se spinila, odlepovaly rohy a hlavne me porad bolelo bricho a spinila v jednom kuse, takze zahy jsem s ni skoncila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
17.11.18 15:03

Evra mala miliónové žaloby za úmrtia žien. Má veľmi vysoké množstvo hormónov. Ja som ju používala rok a pol, a po jej vysadení mám intoleranciu hormónovej antikoncepcie. Bez rozdielu tabletiek ktoré mi boli potom predpísane, začnem zvracet. Ono to začalo už pri Evre, ale mňa nenapadlo, že to môže byť z antikoncepcie. Dnes je tomu 10 rokov a ja nemôžem brať žiadnu antikoncepciu. Odporučila by som ti ju vysadiť ak s ňou máš akýkoľvek problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
17.11.18 18:10

já jí měla, ze začátku jsem byla spokojená, měla jsem jí nalepenou dole na bříšku, schované pod kalhotkama. Ze začátku super, jen když jsem nalepila náplast tak jsem měla normálně ms ale pak jsem dlouho ještě špinila. Takže jsem od ní upustila. Měla jsem jí 1,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.11.18 14:47

Evra - začátek

Ahoj holky,
dneska mi byla předepsána Evra. Vím, že se má začít používat 1. den menstruace, je ale možné začít i mimo menstruaci? Mám ji nepravidelnou, objevuje se jednou za 3 měsíce,, někdy i dýl a to se mi nechce čekat. Naposled jsem to dostala na konci řijna. Děkuju moc za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.26 21:52

Evru mám 2 den a vůbec nevím jestli se na ní mohu spolehnout, může se do mě přítel udělat? nebo jak to je? mám strach někde píšou že to není na 100procent. Tak Vás prosím o radu nebo o cokoliv. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75944
13.2.26 21:56
@janca314 píše: Více

druhý den není spolehlivá žádná antikoncepce, takže ne, nemůže se do tebe přítel udělat, musíte počkat minimálně týden po nalepení, teď to prostě ještě nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí