Exekuce obou partnerů

Anonymní
21.4.12 22:03

exekuce obou partnerů

Jak to je,když má chlap exekuci,má v životním minimu připočítané i děti a partnerku a ta partnerka o něco později dostane exe taky(je na rodičáku)?On má to životní minimum a ona nic?
MOC MOC DĚKUJI

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35331
21.4.12 22:14

Boze, co ti lide delali? Radu nemam, jen nechapu… sory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
21.4.12 22:19
@mroe píše:

Já zas nechápu tyto reakce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.4.12 22:20
@mroe píše:

Někdy do toho lidi prostě spadnou, ani neví jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.12 22:22

Omlouvám se zda tímto dotazem někoho obtěžuji :,( ale myslím si,že do exekuce se dneska může dostat úplně každý(stačí jedna zapomenutá složenka a rázem je z toho desetitisícová položka…A ne pokaždé exekutor dovolí splátky

• Citovat
  • Upravit
137
21.4.12 22:23

Zakladatelko, podle mě by mělo být životní minimum i na tebe. Ale je otázka, zda to bude JEN tvé životní minimum či i ostatních členů. Ale fakt nevím. Nepohybuji se v tom. To je jen můj úsudek. I když v našem státě kolikrát ani to minimum nenechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
21.4.12 22:25

Ano, verim, ale OBA partneri? Tak to uz je nejak moc velka nahoda, ne? Teda aby to byla nahoda… a jen tak necekane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.12 22:38
@mroe píše:
Ano, verim, ale OBA partneri? Tak to uz je nejak moc velka nahoda, ne? Teda aby to byla nahoda… a jen tak necekane…

tak si projíždím diskuze a vidím, že tady vždy budou lidi co neumí a nechtějí poradit ale rýpat budou za každou cenu.. že tě to baví :roll: já diskuze co mě vytáčí ignoruju ale ted mi to prostě nedalo nenapsat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.12 22:38

Tak u jednoho to může být náhoda a u druhého ne.Jsem nepsala,že u obou je to náhoda

• Citovat
  • Upravit
21.4.12 22:57
@mroe píše:

A co je na tom k nepochopení? Když nemáš radu, raději nepiš. Bo nikdy nevíš do jakých nesnází se můžeš někdy sama dostat.
Myslím, že dnes je možny úplně všechno.
A pokud sou společně posuzovaní tak exekuce nekouká a bere vše co ji příjde do ruky. Už mnohokrát se stalo, že exekuce sebrala i úplně nevinejm lidem vybavení bytu, jen proto, že v tom bytě před nimi bydlel dlužník a bylo jim jedno, že byt obývají už jiní obyvatelé. Prostě to tak je, bohužel. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.12 23:12
@mroe píše:

Kdo nic nedělá, nic nezkazí, že? :zed:

Pokud máte každý svou exekuci a nemají spolu nic společného (ani toho exekutora), tak byste měli mít každý své minimum (na sebe + partner + děti).

Právě kvůli takovým reakcím jako má @mroe, píšu anonymně. Ne každý musí vědět, že mám zkušenosti s exekucemi :oops:

• Citovat
  • Upravit
byron
21.4.12 23:18
@LUCIPERKA-ddub píše:
A co je na tom k nepochopení? Když nemáš radu, raději nepiš. Bo nikdy nevíš do jakých nesnází se můžeš někdy sama dostat.
Myslím, že dnes je možny úplně všechno.
A pokud sou společně posuzovaní tak exekuce nekouká a bere vše co ji příjde do ruky. Už mnohokrát se stalo, že exekuce sebrala i úplně nevinejm lidem vybavení bytu, jen proto, že v tom bytě před nimi bydlel dlužník a bylo jim jedno, že byt obývají už jiní obyvatelé. Prostě to tak je, bohužel. :(

Jak je tohle možný? To prostě nepochopím, jak si někdo může dovolit přijít a někomu zabavit nmajetek, když tam dlužník nebydlí??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.12 23:23

Možné to je.Boužel tam kde se exekutor domnívá,že má dlužník nějaký majetek tak tam jde.Pak musí poškozený podat u soudu vylovačí žalobu s paragony.Nevíte jak je to s tím minimem?Zda když má parner započítaný děti i partnerku v minimu tak může mít partnerka započítané děti a partnera??Nebo jim nechají jedno minimum pro všechny?

• Citovat
  • Upravit
21.4.12 23:23
@Anonymní píše:
Kdo nic nedělá, nic nezkazí, že? :zed:

Pokud máte každý svou exekuci a nemají spolu nic společného (ani toho exekutora), tak byste měli mít každý své minimum (na sebe + partner + děti).

Právě kvůli takovým reakcím jako má @mroe, píšu anonymně. Ne každý musí vědět, že mám zkušenosti s exekucemi :oops:

dneska nemusíš mít ani zkušenosti, v telce se to řeší snad denně.. já si tu tak brouzdám a tyto rekce jako má mroe mě fakt točej :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.12 23:25
@byron píše:
Jak je tohle možný? To prostě nepochopím, jak si někdo může dovolit přijít a někomu zabavit nmajetek, když tam dlužník nebydlí??

Exekutoři sou svině, a nekoukají doprava doleva. Sice pak musejí všechny zabavené věci vrátit, ale trvá jim to měsíce. Seberou to během pár okamžiků, horší je to ale pak s vracením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel