Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Nemyslíš, že teď když nastupuješ do práce, by bylo lepší řešit třeba oddlužení? Než jak zatajit praci před exekutorem?
Ale vy jste me nepochopily…Mám do ledna 2024 rodicak tudíž za me sociální zdravotní furt plati oni…v práci mám jen úvazek 20h tydne takze srazet nic nemůžou jen me zajima jak to chodí kdyz mate rodicak i prijem jak ti exekutori to mají… to je cele neřekla jsem nic víc ani nic min
@Anonymní píše:
Ale vy jste me nepochopily…Mám do ledna 2024 rodicak tudíž za me sociální zdravotní furt plati oni…v práci mám jen úvazek 20h tydne takze srazet nic nemůžou jen me zajima jak to chodí kdyz mate rodicak i prijem jak ti exekutori to mají… to je cele neřekla jsem nic víc ani nic min
Když chodíš do práce, tak platíš sociální a zdravotní bez ohledu na RP. A sociální za tebe stát neplatí. Pouze zdravotní. A pro srážky se ti počítá CELKOVY příjem. Tj. výplata+RP.
@Anonymní píše:
Předpokládám, že ten 20hodinový úvazek neděláš načerno, ale máš na něj smlouvu. To, že pobíráš RP neznamená, že z toho úvazku neplatíš ZP, SP a daň.
@Anonymní píše:
Pochopily! To, že ty si neumíš zjistit informace je čistě tvůj problém.
můžou ti srážet. To jen ty máš představu,.že ne a je úplně jedno jestli máš pořád rodicak, protože i k němu si můžeš přivydělat… ![]()
@Mysis jenze mi musi nenechat se 3 dětmi životní minimum takže mi nestrhnou nic ptala jsem se dnes..takže díky rejpalky
@Anonymní píše:
@Mysis jenze mi musi nenechat se 3 dětmi životní minimum takže mi nestrhnou nic ptala jsem se dnes..takže díky rejpalky
A až budeš brát víc, tak si můžeš pořídit dalšího mimíska, aby ti nic nestrhli ![]()
@Mysis píše:
@mamina2017 mě označovat nemusíš já žádný exukuce nemám
Ona te neoznacuje, jen cituje zakladatelku, ta te oznacila, proto ti to znovu vyskocilo
@Anonymní píše:
Začni platit své dluhy. Exekutor za tvoje dluhy nemůže.