Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tehotenstvi??
Ahoj
naposledy jsem ms mela 22.7. Nekdy cyklus trva 30 nekdy skoro 57 dni, teprve v prosinci jsem vysadila prasky ataky snazime se o male, kdyz 22.8. Ms neprisla udelala jsme asi 5 testu v rozestupu 14 dni a vsechny negativni, tak jsem si rikala ze to je asi dlouhy cyklus, ctrnact dni zpatky jsem mela takove mirne bolestinv podbrisku jako u ms ale ms nikde, testy opet negativni, tak jsem rikala ze pockam do konce zari jestli se neobjevi ms a jinak se objednam na gyndu, protoze jsem cetla o falesne negat. Testech. A vcera vecer manzel jedl klobasky, me uz pred tim odpo bylo jak na omdleni, spatne na zvraceni, tak jsme si lehla a dala si ibalgin, trochu i zima mi byla a kdyz manzel jedl ty klobadky strasne mi smrdely, coz mi nikdy predtim nevadilo, a dneska rano jsem udelala test, rikam na posledy a nasla jsem tam toto, co myslite, muzu byt tehotna?
Test jsem dělala minulý čtvrtek 22.9.2017, od té doby jsem zkoušela další testy, ale ani náznak ducha, nevím co si o tom mám myslet, jsem z toho celkem nešťastná
, v pondělí 2.10. jdu na gyndu, ale myslíte, že je ještě nějaká šance, že bych těhu mohla být?
Po celý měsíc mám menší bolesti v podbříšku, někdy trošku větší jak při ms, 2× už by bylo na omdlení.
Děkuji za Vaše rady
Zasla bych na gyndu radeji drive, mohlo by to ukazovat na mimodelozni tehotenstvi.
Ja si delala obden testy a pokazde byla carka silnejsi a silnejsi
kup si citlivejsi test a curej ranni moc
Těžko říct, vzhledem k tomu, jak dlouhé míváš někdy cykly, a jestli nevíš, kdy byla ovulace. Pokud by byla ovulace třeba až tak před 12 dny, mohlo by jít o prosperující těhotenství. Zkus test zítra ráno, jestli bude silnější, je to nadějné.
Ne, podle mě naděje není, další testy jsou negativní, i kdyby to nebyl jen falešný duch, a bylo to třeba počínající těhotenství, zaniklo dřív, než začalo.
@terinka4444 ale tento test je z dneška…a já tam něco vidím ![]()
Testy před tím byly negativní ne??? až dneska náznak
@Petra Z píše:
@terinka4444 ale tento test je z dneška…a já tam něco vidím
Testy před tím byly negativní ne??? až dneska náznak
nevím, tak to, u nerozumím, test jsem dělala 22.9 a od té doby další testy
tak nevím
No, pokud vím, hcg se zvyšuje každé dva dny na začátku těhotenství. Koupila bych další testy, nejlépe od jiných značek a zkusila to ještě zítra. kdyby tam mimčo bylo, tak čárka zesílí a je důvod k doktorce a šup na krev. ![]()
Máte někdo zkušenost s něčím podobným? Měla jsem skoro týden nesílícího ducha na testu. Potom na gyndě výsledky z krve HCG 45 s tím, že je to hodně nízko a je to buď začátek, konec nebo mimoděložní. Měla jsem jít na další kontrolu, jestli HCG roste, ale začala jsem krvácet (asi 5 dní opožděná MS), takže se kontrola zrušila s tím, že to odešlo a mám přijít příští týden. Jenže z krvácení nakonec bylo pár kapek, přešlo to v jednodenní špinění a teď už skoro nic. Tak já nevím, co si mám myslet. Neměla by u biochemického těhu být MS spíš silnější?
Je tu ještě nějaká šance? Na kontrolu jdu až příští týden, testy došly.
Ta nejistota je hrozná.
@Anett.taa jestli test nesili, tak bych tam šanci už neviděla.
Po tydnu nesili test, hcg 45 a krvácení, šance minimální, bohužel…drzim palce