Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, 15.9. jsem si udelala TT a vysel pozitivni. Obe carky byly tmave a jasne zretelne. Test jsem si udelala jeste 2 dny pote a carky byly stejne. Od te doby me kazde rano a vecer poboliva v podbrisku, ale zadna ukrutna bolest. Vcera vecer uz nic a dnes rano take ne. Rano jsem si proto zkusila udelat test znovu a ta jedna carka proste zeslabla. ![]()
Podle posledni menstruace bych mela byt 7+2. K dr. jsem objednana na patek.
Mela to nektera z vas take tak?
Citim se tak nejak „netehotne“. Par priznaku mam, ale kdybych netestovala, tak me to ani nenapadne.
Je v poradku, ze kolem 7-8. tydne carka na testu slabne?
Dekuju.
Normalni to neni, hcg naopak v teto dobe vrcholi. U me to znamenalo SP, krvaceni potom prislo do tydne.
No, uplne v poradku to asi nebude, slabnout by nemela. Je to stejny druh testu? Me taky zeslabla a bohuzel to nedopadlo, Tobe drzim palce ![]()
Proste je to individualni. Nekomu slabla a bylo pritom vse bylo v poradku
. Neboj se a uvidis. Drzim palce!
@LucienneN měla by být hned po namoceni vidět a pak zeslabnout. Měla jsem to tak u obou tehotenstvi kolem toho 8. tydne a dal.HCG dosahuje takové hodnoty, ze to test nepobere a po zaschnutí je pak čárka vyloženě slabá. Pokaždé mě to dost vyděsilo, ale je to normalni, lepší pak už netestovat:)
Mě se slábnutím čárky bohužel ohlásil spontánní potrat. Když jsem testovala poprvé byly obě čárky hezky vidět, za pár dní mě přestala bolet prsa, tak jsem test zopakovala a druhá čárka byla jako slabý duch, další den jsem začala špinit a pak krvácet, verdikt byl zamlklé těhotenství v 5-6 týdnu, potrat nastal v 7-8 týdnu.
Taky mi slábla čárka a bylo to taky někdy kolem 8tt, protože to bylo před první návštěvou doktora. Bála jsem se moc, příznaky žádný a těhotenství bylo tři měsíce po SP. Naštěstí to dopadlo dobře, už mám ročního chlapečka ![]()
@Pepina15
@Lucmína
Ano. Mam krabicku, kde bylo asi 20 testu. Mam jeste zkusit koupit jiné?
@Jana206
Takze pote, co jsi zjistila, ze carka slabne, jsi do tydne krvacela?
@barca77
Dekuju. Snad to do toho patku vydrzim. ![]()
@Heivka
To me mrzi. Ja nastesti nekrvacim, ani zadny naznak. Ale chapu, ze to jeste muze dorazit..
@PapeJ
To jsem rada, ze to dopadlo dobre! ![]()
Mne to take trochu znepokojilo.
Pro nas je tohle prvni zdareny pokus po 8.mesicich.
@Pepina15 Tohle jsem prave take nasla!
Ale byl to jeden pozitivni nazor z mmoha. ![]()
@LucienneN ano,a ze jsem udelala test znovu bylo proto, ze jsem ze dne na den ztratila vsechny priznaky. Jinak by me to ani nenapadlo ![]()
Ja uz bych zadne testy nekupovala, hodila bych to za hlavu, to se proste stava. Nedavam smutnyho smajla.Spis dekuji osudu, ze me nepotkalo nic horsiho. Osm mesicu snazeni porad neni zadna doba.